

AGRIȘE CU O ATINGERE DE KIWI - ceai de fructe
E ca și cum v-ați plimba prin grădină și ați pune în cană, tot ce găsiți. Câteva bobițe de agrișe, o mână de coacăze, câteva felii de măr ... și ca să înfrumusețăm cu ceva ... adăugăm un rondel de ananas și o bucată de kiwi. Rezultatul? După ce turnăm apă fierbinte, obținem o băutură dulce și proaspătă, parfumată și gustoasă. Este excelentă atât dacă o servim caldă, cât și cu gheață. O recomandăm sportivilor, cititorilor, lucrătorilor și elevilor.
Compoziție
27%, Kiwi 4%, Ananas confiate (ananas, zahăr), Lamaie granulata, Coaja de lămâie, Coacăze negre, Bucăți de măr, Aromă naturală, Acidul tartricInfuzia și gust ceaiului
Ceaiul de fructe Agrișe cu o atingere de kiwi oferă o infuzie galben-portocalie deschisă după ce acoperă cu apă fierbinte. Mirosul este de agrișe, gustul cucerește prin complexitatea sa fructuoasă, veți găsi în el note dulci și acrișoare. Acest ceai este perfect dacă este servit fierbinte, dar are un gust minunat și dacă este servit cu gheață.
Originea ceaiului
Ingredientele din care am amestecat ceaiul Agrișe cu o atingere de kiwi nu le putem găsi într-un singur loc. De aceea, ne place să folosim serviciile unui furnizor european de top, care nu numai că pregătește toate ingredientele pentru noi, dar mai ales are grijă de calitatea lor superioară. Depinde extrem de mult de felul cum, când și unde a fost recoltat fructul, cum a fost prelucrat și cum a fost păstrat.
De exemplu, nu veți găsi ananas în zona noastră, în altă parte decât în seră. Dar la tropice este ca acasă. Printre cei mai importanți exportatori de fructe, ananas, se numără Thailanda, China, Filipine sau Costa Rica și Cuba. Ananasul (Ananas comosus) este o plantă din familia Bromeliaceae, care crește până la o înălțime maximă de 150 cm. Se caracterizează printr-o rozetă cu frunze lungi, adesea tăioase. Formarea fructului este cu adevărat interesantă - din centrul rozetei crește o tulpină care are un ciorchine de flori, care se transformă în câteva sute de bobițe care cresc împreună. Rezultatul este un fruct care cântărește între 0,5 - 3,5 kg. Ascunde sub coajă o pulpă zemoasă. Ananasul este utilizat pentru consum direct, dar pot fi confiat, congelat, uscat, presat sau fermentat. Datorită conținutului de bromelaină, o enzimă care susține digestia, este utilizat și în farmacologie.
Spre deosebire de ananas, agrișele sunt un fruct comun de grădină pentru europeni. Agrișul (Ribes uva-crispa) este un arbust înalt de aproximativ un metru, care produce fructe în formă de bobițe cu un conținut dulce și foarte zemos. Pe lângă faptul că sunt bogate în potasiu, siliciu, magneziu, fosfor și calciu, agrișele conțin, și multă vitamina C. Agrișele se consumă de obicei proaspete, dar pot fi folosite și pentru compot, gem sau chutney.
Arbustul de kiwi (Actinidia deliciosa), cu creștere sub formă de liană, originar din China, este extrem de fertil. Într-un sezon bun poate produce până la 200 kg de fructe. Se numesc kiwi, au formă ovală cu o piele maro păroasă și o pulpă verde cu multe semințe negre. Kiwi este incredibil de bogat în vitamina C, vitamina E și potasiu. Pentru cel mai mare beneficiu, este recomandat să îl serviți crud, chiar și cu o coajă. Se prelucrează în compoturi, sucuri, deserturi, înghețată. Are un gust grozav dacă este uscat.
Nu trebuie să uităm să menționăm nici merele, cel mai comun fruct european. Merele conțin vitamina C și o cantitate mare de antioxidanți, în plus, sunt foarte populare și foarte accesibile. Pomii de măr (Malus) cresc în mod natural în zona temperată a emisferei nordice, au o înălțime de până la 15 metri și produc fructe cu multă pulpă și câteva semințe. Merele sunt desigur cele mai gustoase proaspete, dar în mod tradițional sunt uscate, presate în must sau distilate.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul de fructe se adaugă apă clocotită de 100 °C, în proporție de 1,5 până la 2 lingurițe la 200-250 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 8-10 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.















Valoarea energetică: | 21 kJ / 5 kcal |
Grăsimi: | < 0,5 g |
din care saturați: | < 0,1 g |
Carbohidrați: | 1,3 g |
din care zaharuri: | 1,1 g |
Proteină: | < 0,5 g |
Sare: | < 0,01 g |
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

VIS DE COPIL NATURAL - ceai de fructe

UNICUL MANGO - ceai de fructe
