

AMESTEC AYURVEDIC REGENERATOR BIO
Regenerarea este ... când vă relaxați în vana după o zi grea de lucru, când intindeti picioarele pe șemineu după ce vă întoarceți din excursie, cand sariti în piscina dupa lucrul în grădină. Cand va odihniti si cautati puterea pentru alte aventuri, relaxati-va cu ceaiul Ayurvedic de regenerare. Are capacitatea de a vă relaxa placut si scade stresul. Încercați regenerarea cu natura pură.
Compoziție
Rădăcină de lemn dulce 44%, Scortisoara Cassia 40%, Bucăți de ghimbir 10%, Cuișoare, Piper negruInfuzia și gustul ceaiului
Când desfaceți săculețul veți fi amețiți de aroma minunată a condimentelor. Veți recunoaște ghimbir, scorțișoară, cuișoare și piper. Lemnul-dulce înțepător nu rămâne în urmă. Ceaiul are o culoare portocalie deschisă, o aromă distinctivă și gust delicat, ușor piperat. Este foarte răcoritor, dar discret. În ansamblu, este delicat și ușor.
Originea ceaiului
Pentru a asambla un amestec perfect de plante pentru regenerare, am optat pentru compozițiile tradiționale ayurvedice. Toate ingredientele au fost furnizate de partenerul nostru din UE.
Materiile sale prime provin exclusiv din agricultura organică, prin urmare nu conțin metale grele sau alte substanțe nocive sănătății. Lemnul-dulce este o plantă medicinală cu o istorie lungă. Această plantă perenă crește în special în Europa și Asia, la noi apare doar în sălbăticie. Cassia este un soi de scorțișoară, folosit în principal în bucătăria chineză și coreeană.
Este coaja copacului scorțișor. Se cultivă în principal în China, Thailanda și Indonezia, scorțișoara de cea mai bună calitate provine din Sri Lanka și Ceylon. Ghimbirul a fost folosit de către chinezi și indieni de acum trei mii de ani. Patria sa nu este exact cunoscută, dar astăzi îl găsim în țările Orientului Mijlociu și Mării Mediterane. Cuișoarele sunt sepalele uscate cu muguri ale arborelui veșnic verde. Crește până la 10 metri, se cultivă in Madagascar, Brazilia si Africa de Est. Provine însă din Asia de Sud-Est. Piperul este fructul plantei de piper originare în India. Boabele sale sunt recoltate necoapte și prelucrate prin fermentare.
Minte sănătoasă în trup sănătos spunem noi. Învățăturile ayurvedice proclamă însă: Un spirit sănătos este garanția unui corp sănătos. Prin urmare se concentrează pe echilibrul și armonia generală. Amestecurile din plante sunt utilizate de până la patru ori mai mult decât preparatele medicinei convenționale. În domeniul regenerării există de asemenea un motiv evident pentru asta.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceai se toarnă apă clocotită de 100 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 8-10 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Ceainic cu infuzor - decor floral

CEAINIC CU INFUZOR - MOTIV ORIENTAL II

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

CEAI AYURVEDIC STEA DE SEARA

AMESTEC AYURVEDIC ARMONIE CU TULSI
