AMESTEC AYURVEDIC TULSI CU GHIMBIR
Frunzele de Tulsi și aroma puternică de ghimbir - două ingrediente de bază ale amestecului ayurvedic face din voi o reclama zâmbitoare a stilului de viață sănătos. Tulsi ajută sa faceti fata stresului și a digestiei proaste, ghimbirul este recomandat de vindecătorii tradiționali pentru a încălzi corpul. Sunt parteneri care nimic nu-i infruntă!
Compoziție
Ocimum 33%, Bucăți de mere, Coaja de portocala 13%, Rooibos verde, Bucăți de ghimbir 8%, Aromă naturală, Piper roz, Cardamon, ScorțișoarăInfuzie și gustul ceaiului
Culoarea infuziei este portocalie deschisa, aroma este cuceritoare de portocale. Fructele exotice apar bineinteles si în gust, însoțite de scorțișoară, ghimbir, cardamom și măr. Amestecul tulsi cu ghimbir puteți prepara si ca ceai cu gheață. Doar umpleți un pahar înalt 2/3 cu cuburile de gheață și turnați ceaiul cald.
Originea ceaiului
Înafară de Rooibos, toate ingredientele am cumparat de la un furnizor certificat din UE. Nu numai că plantele, fructele și mirodeniile sunt mereu proaspete, atent preparate dar asemenea luam în considerare si compoziția lor chimică. Testarea periodică a conținutului de metale grele și alte reziduuri de îngrășăminte industriale sau pulverizare este o chestiune de curs. Aroma pe care am folosit-o pentru a echilibra ceaiul este pur naturală. Acesta nu conține miresme sintetice nocive, prin urmare, nu oferă aciditate organismului, nu irita stomacul. Tulsi vine din India. Denumirea sa botanică este sacrală de busuioc. Este o plantă multi-anuală care crește până la un metru. În scopuri de tratament, se utilizează uscat. Rooibos am adus din Africa de Sud, acolo este casa lui. Arborii lungi, cu frunze asemănătoare acelor, sunt poreclite Redbush. Pentru a prepara aroma delicioasă, sunt tăiate si crengute impreuna cu frunze. Rooibos în acest ceai este verde, deci nu a trecut prin fermentație. Combinația efectelor tulsi și ghimbir este o garanție a sănătății de lungă durată, indiferent de sezon. În timpul iernii ceaiul încălzește, toamna sporeste imunitatea, răcoritor în timpul verii și primăvara ajuta la detoxifiere.
Ierbar și efecte ceaiuri
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
100 °C | 3-5 minute | 1 linguriță la 1,5-2 dl |
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceai se toarnă apă clocotită de 100 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 3-5 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.