

AMESTEC CU GOJI,ARON ȘI GHIMBIR - ceai de fructe
Pentru seri liniștite, si dimineti agitate, pentru ierni reci și veri fierbinți, pentru bunici intelepti și adolescenți. Ceaiul plin de antioxidanti, vitamine si minerale veti aprecia oriunde si oricand. Bautura cu goji, aronia și ghimbir sa aveti intotdeauna la îndemână. Se poate servi toată ziua. În plus, nu conține teină și in nici un fel coloranți artificiali.
Compoziție
Bucăți de ghimbir (ghimbir, zahăr) 25%, Sporiș, Frunze de mentă, Boabe de aronia 10%, Bucăți de măr, Bucăți de ghimbir 10%, Goji 7%, Aromă naturală, Petale de trandafir, Flori de malvaInfuzie și gustul ceaiului
Infuzia de culoare galben deschis miroase a mentol foarte delicat, proaspăt și revigorant. Amestecul de goji, aron si ghimbir contine, de asemenea, frunze de menta, degustand nu numai descoperirea dulcetii fructului. Gusturile dvs. vor seduce, de asemenea, favorurile dorite.
Originea ceaiului
Ghimbirul reprezintă mai mult de un sfert din volumul acestui ceai vărsat. De aceea, să-i acordăm atenție la început.
Rende de plante persistente, probabil originare din China sau India, au fost folosite în gastronomie și vindecare populară de sute de ani. Botanic, ghimbirul (Zingiber officinale) este clasificat în același gen ca turmericul sau cardamomul. Creste aproximativ un metru lungime, are frunze verde inguste si flori galbene. Numele lui este probabil de la mijlocul secolului al XIV-lea, de la cuvântul vechi englezesc gingifer.
Ghimbirul este o parte inerentă a unei game variate de bucătării lumii. Juice și carne de rizom sunt încărcate, fierte, adăugate la deserturi, utilizate pentru fabricarea vinului sau uscate. Ele sunt folosite în India, Vietnam, China, Coreea și Japonia. În 2013, producția globală de ghimbir a crescut la 2,1 milioane de tone.
Mirosul și gustul caracteristic al ghimbirului se datorează în principal prezenței uleiurilor volatile, zingiberene și bisabolenei. Ghimbirul conține, de asemenea, cantități considerabile de potasiu, fosfor, magneziu și calciu, vitamine, în special seria B și vitamina C.
A doua componentă importantă a acestui ceai este fructul unei aroni sau a unei macaroane negre (Aronia melanocarpa). Medicamentul tradițional îl folosește pentru un nivel ridicat de antioxidanți, vitamine și minerale și o mare putere de vindecare. Arbustul frunzelor produce fructe de pădure întunecate, aproape negre, care pot fi consumate crude, sucuri sau uscate, gemuri, compoturi, vinuri sau brandy.
Fructele de aron au început să fie primele care foloseau indienii nord-americani. Astăzi le găsim și sub numele de afine. Foarte des se plantează în țările fostei Uniuni Sovietice.
Goji, al treilea ingredient esențial, a devenit o parte obișnuită a dietei est-europene în ultimii ani. Fructul roșu al (Lycium chinense) crește pe arbuști spinoși care sunt acasă în nordul și vestul Chinei. Abilitățile lor benefice au fost folosite de rezidenții locali pentru mai mult de 2000 de ani. Ei excelează cu o cantitate excepțională de antioxidanți și vitamine C, E și B.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceai se toarnă apă clocotită de 100 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 8-10 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.

























Valoarea energetică: | 10 kJ / 2 kcal |
Grăsimi: | 0.1 g |
din care saturați: | 0.1 g |
Carbohidrați: | 0.5 g |
din care zaharuri: | 0.3 g |
Proteină: | 0.1 g |
Sare: | 0.01 g |
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

GOJI - ZMEURĂ - ceai de fructe

AMESTEC DE FRUCTE CĂTINĂ - SOC
