

Amestec de plante pentru femeile care alăptează
Mămicile vor aprecia întotdeauna grija delicată a naturii. Am creat un amestec de plante, care le va ajuta să facă față lunilor solicitante cu bebelușii și copii mici. Plantele medicinale liniștitoare, de susținere și de curățare vor avea grijă de bunăstarea zilnică a întregii familii. La urma urmei, toată lumea poate consuma ceai din amestecul de plante pentru femeile care alăptează. Aroma plăcută și gustul delicat vor aduce relaxare pentru cei mai și mici
Compoziție
Frunze de melissa, Fenicul, Schinduf (fân grecesc), Anason, Frunze de urzică, Boabe de aronia, Coaja de lămâie, ChimenInfuzia și gustul ceaiului
Amestecul de plante pentru femeile care alăptează este, ca de obicei, foarte delicat și ușor. În gust veți recunoaște prospețimea plantelor, dar și un indiciu de dulceață și o urmă de citrice. Ceaiul se bea fierbinte sau călduț. Dar cel mai bine întotdeauna proaspăt preparat.
Originea ceaiului
Oamenii au căutat plante din cele mai vechi timpuri. Șamanii, vindecătorii, profeții și femeile din sat au fost și se vor fi găsi mereu în lume. Aceștia apelează întotdeauna la darurile naturii, cu care sunt înconjurați și îi ajută pe cei dragi în multe dificultăți. Nu este de mirare, așadar, că și ei își concentrează atenția asupra ajutorării proaspetelor mămici și a bebelușilor lor. Mamele suferă adesea de o lipsă de lapte matern, dureri asociate vindecării sau neliniști, bebelușii în primele săptămâni de viață suferă în principal de colici sau insomnie. Deseori durează câteva luni până se armonizează situația mămicilor dar și a bebelușilor. Pentru ca armonia și mulțumirea să se instaleze cât mai repede posibil, familiile se bazează de generații pe roiniță, fenicul, schinduf și alte plante.
Roinița (Melissa officinalis) este o plantă perenă, foarte comună în Europa Centrală, care crește până la maximum 1,5 metri și ale cărei frunze, frecate între degete, miros frumos a lămâi. Acestea conțin o serie de uleiuri esențiale, în special citral, citronelol și geraniol, care servesc în primul rând ca protecție împotriva pășunatului de către animalele ierbivore. Au proprietăți dezinfectante și antiinflamatoare, elimină flatulența și, în cazul roiniței, calmează de asemenea minunat.
Feniculul (Foeniculum vulgare) se găsește în principal în zona Mării Mediterane, atât frunzele, cât și fructele sunt utilizate în scopuri medicinale. Planta perenă seamănă cu mărarul, dar, spre deosebire de ea, miroase diferit, iar fructele sale au o culoare maro deschisă, cu gust ușor înțepător. Acestea conțin anetol, un ulei esențial cu potențial antimicrobian, care este utilizat pentru balonare, probleme stomacale sau inflamații ale căilor respiratorii superioare.
În al treilea rând, să menționăm fânul grecesc sau schinduful (Trigonella foenum-graecum), o plantă anuală care crește acolo unde crește și feniculul. Este cultivat în principal pentru furajare, dar semințele sale sunt adesea folosite ca și condiment și ca medicament. Acestea conțin trigonelină, saponine, lecitină, cumarină și alte substanțe care sunt benefice pentru vindecarea rănilor, pentru metabolism și în convalescență.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Preparați ceaiul de plante cu apă la temperatură de 100 ⁰C în raport de 1 linguriță de ceai la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 10 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.




















Cele mai vândute accesorii pentru acest produs
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

AMESTEC DE PLANTE PENTRU MAMICILE CARE ALĂPTEAZĂ

UNICUL MANGO - ceai de fructe
