075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

Amestec de plante pentru femeile care alăptează

Cod: 1695

Mămicile vor aprecia întotdeauna grija delicată a naturii. Am creat un amestec de plante, care le va ajuta să facă față lunilor solicitante cu bebelușii și copii mici. Plantele medicinale liniștitoare, de susținere și de curățare vor avea grijă de bunăstarea zilnică a întregii familii. La urma urmei, toată lumea poate consuma ceai din amestecul de plante pentru femeile care alăptează. Aroma plăcută și gustul delicat vor aduce relaxare pentru cei mai și mici

Pachete mari:
Pachete mici:
74,5 Lei /250 g 29,8 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 2. 10. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
UE
Gust
Gust:
Dulce, De plante
Pentru copii
Pentru copii:
pentru sugari

Compoziție

Frunze de melissa, Fenicul, Schinduf (fân grecesc), Anason, Frunze de urzică, Boabe de aronia, Coaja de lămâie, Chimen

Infuzia și gustul ceaiului

Amestecul de plante pentru femeile care alăptează este, ca de obicei, foarte delicat și ușor. În gust veți recunoaște prospețimea plantelor, dar și un indiciu de dulceață și o urmă de citrice. Ceaiul se bea fierbinte sau călduț. Dar cel mai bine întotdeauna proaspăt preparat.

Originea ceaiului

Oamenii au căutat plante din cele mai vechi timpuri. Șamanii, vindecătorii, profeții și femeile din sat au fost și se vor fi găsi mereu în lume. Aceștia apelează întotdeauna la darurile naturii, cu care sunt înconjurați și îi ajută pe cei dragi în multe dificultăți. Nu este de mirare, așadar, că și ei își concentrează atenția asupra ajutorării proaspetelor mămici și a bebelușilor lor. Mamele suferă adesea de o lipsă de lapte matern, dureri asociate vindecării sau neliniști, bebelușii în primele săptămâni de viață suferă în principal de colici sau insomnie. Deseori durează câteva luni până se armonizează situația mămicilor dar și a bebelușilor. Pentru ca armonia și mulțumirea să se instaleze cât mai repede posibil, familiile se bazează de generații pe roiniță, fenicul, schinduf și alte plante.

Roinița (Melissa officinalis) este o plantă perenă, foarte comună în Europa Centrală, care crește până la maximum 1,5 metri și ale cărei frunze, frecate între degete, miros frumos a lămâi. Acestea conțin o serie de uleiuri esențiale, în special citral, citronelol și geraniol, care servesc în primul rând ca protecție împotriva pășunatului de către animalele ierbivore. Au proprietăți dezinfectante și antiinflamatoare, elimină flatulența și, în cazul roiniței, calmează de asemenea minunat.

Feniculul (Foeniculum vulgare) se găsește în principal în zona Mării Mediterane, atât frunzele, cât și fructele sunt utilizate în scopuri medicinale. Planta perenă seamănă cu mărarul, dar, spre deosebire de ea, miroase diferit, iar fructele sale au o culoare maro deschisă, cu gust ușor înțepător. Acestea conțin anetol, un ulei esențial cu potențial antimicrobian, care este utilizat pentru balonare, probleme stomacale sau inflamații ale căilor respiratorii superioare.

În al treilea rând, să menționăm fânul grecesc sau schinduful (Trigonella foenum-graecum), o plantă anuală care crește acolo unde crește și feniculul. Este cultivat în principal pentru furajare, dar semințele sale sunt adesea folosite ca și condiment și ca medicament. Acestea conțin trigonelină, saponine, lecitină, cumarină și alte substanțe care sunt benefice pentru vindecarea rănilor, pentru metabolism și în convalescență.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 100 °C Timp de pregătire 10 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Preparați ceaiul de plante cu apă la temperatură de 100 ⁰C în raport de 1 linguriță de ceai la 150-200 ml de apă.
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
  3. Timpul de infuzare este de 10 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


AMESTEC DE PLANTE PENTRU MAMICILE CARE ALĂPTEAZĂ
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

AMESTEC DE PLANTE PENTRU MAMICILE CARE ALĂPTEAZĂ

Există momente când fiecare mamă are nevoie de puțină grijă și odihnă. Mai ales când se ocupă de un copil nou-născut. Sa fie totul mai usor mamelor și copiii sa fie fericiți, am amestecat un amestec unic pentru promovarea producției de lapte. Tripla combinatie de clasicul dovedit, anason - fenicul - chimen asigură ca sa nu doara burtica copiilor si părinții vor zâmbi mai mult. Aceasta este puterea naturii. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
58,8 Lei /250 g 23,5 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 2. 10. 2023

UNICUL MANGO - ceai de fructe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

UNICUL MANGO - ceai de fructe

Ideal pentru vară, minunat pentru iarnă. Potrivit primăvara, încântător toamna. Ceaiul de fructe dulce poate fi consumat în 100 de moduri. Nu va dezamăgi niciodată. Ceaiul este amestecat din ingrediente alese cu grijă care nu au pierdut absolut nimic din gustul, aroma și proprietățile lor. Invitați la ceaiul Unicul mango pe colegul de la lucru, pregătiți-l vecinului sau serviți-l cu prietenii. Succesul e garantat! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
63,3 Lei /250 g 25,3 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 2. 10. 2023

MIX DE PLANTE PENTRU FEMEILE ÎNSĂRCINATE ȘI CARE ALĂPTEAZĂ
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

MIX DE PLANTE PENTRU FEMEILE ÎNSĂRCINATE ȘI CARE ALĂPTEAZĂ

Mamelor nu le este ușor. Mai ales când in pantecul ei sau in brate poarta un bebelus. Ele au nevoie de îngrijire și înțelegere, odihnă suficientă și de alimente sănătoase. Ne iubim mamele, deci pentru ele am pregatit un mix special de ierburi. După cum se stie - fenicul, anasonul, chimenul și urzica pot elimina disconforturile fizice și mentale. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
62,7 Lei /250 g 25,1 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 2. 10. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »