

Armurariu (Silybum marianum) - mărunțit
Poate veți spune că-i doar un ciulin, și-l veți ocoli. Dar, merită atenție. Fructele lui au fost utilizate și recomandate de medicul antic grec Dioscorides și de botanistul roman Plinius. Nu este suficient? Aruncați o privire și în ierbarul bunicii. Armurariul se află cu siguranță pe primele locuri. Și nu vă faceți griji cu privire la denumirea sa complicată.
Compoziție
Fructe de Armurar 100%Infuzie și gustul plantei
Probabil deoarece planta erbacee este pronunțată prin efectele ei, nu trebuie să fie încă gust sau culoare distinctive. După ce ați zdrobit fructul, veți obține un lichid aproape alb, puțin tulbure. Gustul este foarte inconspicuos, aproape deloc.
Originea plantei
Planta cu denumirea botanică Silybum marianum apare în mod natural în Marea Mediterană, Insulele Canare și, în parte, Asia. A fost, de asemenea, fără adăpost în Europa Centrală. De aceea vedem steaua de mare din familia starfish pe limitele însorite și înverzite din Boemia și Moravia. Ea crește până la 2 metri și arată într-adevăr ca un ciulin. Este o plantă veche de un an sau doi ani, cu brăzdări spinoase, dăioase, de culoare roșu închis până la violet, a cărui fruct este mai puțin de un centimetru lung. Acestea sunt utilizate în vindecarea populară, precum și în prepararea extractelor pentru industria farmaceutică.
Numai cele mai bogate semințe sunt colectate, la sfârșitul verii. Acestea sunt uscate și utilizate pentru a face uleiuri, tablete, tincturi și așa-numitul ceai marian.
Ostropestřec este cunoscut de peste 2 000 de ani. utilizarea lui a fost recomandată de medicul grec vechi Disokorides, precum și de vindecătorul natural român Plinius.
Consum direct
Înainte de a mânca, stropiți cel puțin 45 de minute.
Când beți, amestecați cu apă (150-200 ml la 1 linguriță).
Luați de 4 ori pe zi.
Sylibum poate fi folosit sub forma unui curs de 12 săptămâni. În primele 2 săptămâni, dublează doza, apoi luați 4 lingurițe pe zi. După vindecare, faceți o pauză de 2-4 săptămâni.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste armurai adăugați apă caldă de 40 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Se lasă la infuzat 6 minute, apoi se strecoară.
Armuraiul este, de asemenea, potrivit pentru consumul direct.

























Valoarea energetică: | 1254 kJ / 298 kcal |
Grăsimi: | 10 g |
din care saturați: | 2 g |
Carbohidrați: | 3 g |
din care zaharuri: | 0,1 g |
Fibre: | 49 g |
Sare: | 0,02 g |
15. 2.
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Infuzor din bumbac L-1 buc.

Infuzor din bumbac M - 1buc
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

Colții babei - plantă

MUȘEȚEL - FLOARE PURA
