

BIO LONG JING XI HU - ceai verde
De-li-ca-te-să! Organic Long Jing Xi Hu este pur și simplu un ceai verde delicios, cu gust dulce și o băutură răcoritoare. Îl vei aprecia de dimineață chiar și la prânz. Seara servește celor care intenționează să petreacă noaptea meditând, dansând sau muncind. Are o aromă fina de lux și frunză frumoasă. Pe piața se vinde ca ceai Dragon Well sau Longjing.
Compoziție
Ceai verde ORGANIC LONG JING XI HU 100%Infuzia și gustul ceaiului
Deliciosul ceai verde are o culoare galben proaspătă după infuzare. Îl caracterizează mirosul minunat și gustul extraordinar de plăcut și dulce.
Originea ceaiului
Originea ceaiului Long Jing Xi Hu trebuie căutată în provincia Zhejiang. Apariția soiului de ceai popular o explică legenda marii secete care a cuprins regiunea muntoasă din apropierea satului Hangzhou. Fermierii săraci nu mai știau ce să facă, astfel că i-au cerut călugărului să implore ploaia la dragonul, care ocupa fântâna din apropierea satului. Călugărul a reușit într-adevăr să convingă dragonul și să obțină apă.
De atunci, Zhejiangul este fost bogat în precipitații, iar ceaiul care crește acolo este numit Fântâna Dragonului. Ceaiul verde este recoltat manual, frunzele sunt lăsate să veștejească și apoi sunt prăjite în tigăi mari. În același timp, acestea sunt apăsate pe margini, astfel că obțin o formă plată. Toate acestea le alternează amestecarea lor.
Producția de Long Jing Xi Hu este destul de exigentă, îndelungată și foarte precisă. Fântâna Dragonului aparține ceaiurilor foarte apreciat la nivel mondial. În cazul Long Jing Xi Hu, popularitatea este gradată și de originea compet organică - plante de ceai au fost crescute, tratate și recoltate fără substanțe chimice industriale.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceai se toarnă apă clocotită de 70-80 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 2-3 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.

























31. 8.
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Ceainic cu infuzor - decor floral
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

JAPAN SENCHA BIO - ceai verde

GUNPOWDER TEMPLE OF HEAVEN - ceai verde
