075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

BRAHMI - pulbere

Cod: 1241

Brahmi este egal cu nervii sănătoși și creier inteligent. Planta ayurvedica traditionala, puteți să treceți pe langa ea in natura fara sa o observati. Dar cine o pune în regimul de băut, va observa cat de curând schimbări benefice. Incepe cu mintea proaspata si controleaza stresul usor. Praful din frunze și tulpina folosit in medicina de mai mult de o mie de ani este amar si se poate folosi atat pe plan intern cat si exterior. Nu degeaba Brahmi este poreclit elixir miraculos al tineretii.

Pachete mari:
Pachete mici:
84,7 Lei /250 g 33,9 Lei /100 g
Vom livra luni, 2. 10. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
India
Gust
Gust:
Amăruie

Compoziție

Brahmi 100%

Infuzie și gustul pulberei

Brahmi are o culoare strălucitoare, gri-verde într-o stare pudră. După ce se amestecă în apă, obțineți o băutură cu lapte, cu un gust amar, pe bază de plante. Mirosul este ierbos.

Originea plantei

Nu e de mirare că Brahmi este atât de popular. În traducere, numele ei presupune "cunoaștere cosmică". Cine nu ar vrea asta?

Se mai spune că vechea Ayurveda este atât de veche Brahmi. Acesta a fost folosit probabil de 3000 de ani și are încă susținători credincioși din întreaga lume. Dacă l-ați căutat în habitate naturale din India, ar trebui să fii foarte atent și răbdător cu răbdare. Planta este discret.

Bacopa brahmi (Bacopa monniera) se întâlnește în zonele umede și mlaștine din sudul Indiei. Este o plantă mică cu petale mici care acoperă pământul cu un covor verde, nu mai mult de 10 centimetri. Este flori cu flori moi, albastru deschis. Viața necesită umiditate și umiditate, iar nutriția este, de asemenea, esențială.

Brahmi este adesea adăugat la capsule sau un extract este produs industrial. Dar oricine caută cea mai pură formă a acestei plante rare, ajunge la o pulbere care a fost făcută în condiții stricte prin simpla măcinare a materiei uscate. Numai în acest fel este posibil să se obțină maximum de substanțe valoroase pe care le oferă Brahmi.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 100 °C Timp de pregătire 10 minute Cantitatea 1 linguriță la 2 - 2,5 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. La 1 linguriță de ceai Brahmi se adaugă 250 ml de apă clocotită de 100 °C.
  2. Se lasă la infuzat 7-10 minute sub capac.
  3. Se bea de două ori pe zi în timpul mesei sau după.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


ASHWAGANDHA BIO - Planta indiană ginseng - praf
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

ASHWAGANDHA BIO - Planta indiană ginseng - praf

Sincer - acest praf din rădăcina ierburilor ayurvedice nu o sa-l preferati pentru gust delicios. Veti fi entuziasmati pentru beneficiile sale binefacatoare de-a lungul secolelor pentru cei care cauta medicină naturală. Ashwagandha readuce putere in toate domeniile de sănătate pe care le puteți imagina. Nu degeaba se ocupa de ea peste 200 de studii profesionale. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
79,6 Lei /250 g 31,8 Lei /100 g
Vom livra luni, 2. 10. 2023

NEEM BIO - pulbere
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

NEEM BIO - pulbere

Curățare. Protecție.Mulțumire. Praful frunzelor și a ramuritelor copacului tropical au fost venerate de mii de ani ca mijloc de a scăpa trupul și mintea de multe dificultăți. Se aplica în principal în sistemul de vindecare ayurvedic si cel chinezesc. Cu adevarat un antioxidant foarte puternic care are un singur dezavantaj - trebuie sa va obisnuiti cu gustul lui amar. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
50,8 Lei /250 g 20,3 Lei /100 g
Vom livra luni, 2. 10. 2023

TRIPHALA - praf
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

TRIPHALA - praf

Sunt trei și pot face lucruri neașteptate. Praful din plante heritak, amalaki și bibhitaki sunt printre amestecurile de bază ale Ayurvedei. Popularitatea sa au obtinut-o datorită capacității sale de a armoniza, intăreste vitalitatea și regenerează. O formulă antică, construită pentru a influența pozitiv cele trei energii a corpului - Vata, Pitta și Kapha. Ajută deja peste cinci mii de ani. Încercati să vedeti ce poate. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
78,6 Lei /250 g 31,4 Lei /100 g
Vom livra luni, 2. 10. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »