075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

Brasil Yerba Mate Green BIO

Cod: 1722

Dacă vă place gustul de plante și pământos al băuturii Maté, veți găsi ceva pentru dvs. Iar cei care nu au fost cuceriți încă, au o mare oportunitate de a gusta soiuri BIO de înaltă calitate. Pe lângă gustul excelent, vor primi și o doză bună de energie, deoarece frunzele fermentate ale plantei din Paraguay funcționează ca un stimulent binecunoscut. Indienii amazonieni ar putea vorbii mult despre aceasta.

Pachete mari:
Pachete mici:
45,7 Lei /250 g 18,3 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 29. 9. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Brazilia
Regiune
Regiune:
Paraná
Gust
Gust:
Natural, Dulceag, De plante
BIO
BIO:
Da

Compoziție

Yerba Mate 100%

Infuzia și gustul ceaiului

Brasil Yerba Maté Green BIO oferă o băutură ușor pământoasă, așa cum este de obicei Maté, în același timp veți recunoaște gustul plantelor și o dulceață plăcută. Infuzia are o culoare deschisă.

Originea ceaiului

Vechii indieni din Argentina, Brazilia și Paraguay l-au considerat sacru pentru că i-a ajutat să depășească oboseala și să rămână vigilenți în toate situațiile dificile, cu care se puteau confrunta în pădurile tropicale adânci din Amazon. Noi știm ce stă în spatele abilităților unice ale băuturii Yerba Maté, sunt în principal teobromina, cofeina și teofilina, apoi, de asemenea, vitaminele și multe minerale. Înainte de toate sunt arborii veșnic verzi numiți Ilex paraguariensis, care cresc în Argentina, Chile, Brazilia, Uruguay și Paraguay. Aceștia ajung la o înălțime de aproximativ 20 de metri, pentru nevoile de recoltare a frunzelor și a crenguțelor deobicei se mențin la o înălțime mai mică. Arborii prosperă în locuri umbrite, lângă pâraie și râuri. Frunzele lor tari și ovale se recoltează și cu capetele crenguțelor la intervale de 3-4 ani. Muncitorii pun ramurile întregi în saci și le lasă să fermenteze. Datorită procesului natural de fermentație, materialul vegetal își schimbă atât culoarea, cât și gustul și aroma. Când acest proces se încheie, totul trebuie să treacă prin temperaturi ridicate pentru a opri fermentația la momentul potrivit. Aceasta este urmată de uscare și ambalare ulterioară în saci. Yerba Maté maturizează în ele timp de 1-2 ani. Abia la sfârșitul acestui proces poate fi măcinat, sortat și ambalat. După cum se știe, sud-americanii beau o băutura de Maté din calabasă, adică coajă de dovleac uscată și un pai special numit bombilla. Dar puteți savura Yerba Maté și din cana sau termosul preferat. Vă recomandăm să încercați în varianta fierbinte dar și cu gheață. Fiecare variantă are ceva deosebit.

Instrucțiuni pentru prepararea tradițională:

  1. În mod tradițional, Mate se prepară în asa-numita calabasa (dovleac scobit și uscat) și se bea fierbinte sau rece cu ajutorul bombillei (pai metalic).
  2. Se pun 2-3 lingurițe de frunze în calabasă și se toarnă puțină apă caldă pentru ca frunzele să capete o consistență fermă.
  3. După câteva minute se toarnă apă fierbinte și se lasă 3 minute la infuzat.
  4. Introduceți cu atenție bombilla în calabasă și puteți bea încet o băutură revigorantă. În partea de jos paiul are o sită pentru a împiedica frunzele să intre în pai. Nu preparați o infuzie prea tare pentru ca bombilla să nu se înfunde!
  5. Puteți repeta acest proces de până la cinci ori dintr-o doză de Mate. Însă infuzați întotdeauna maxim 3 minute. Dacă este necesar, pentru aromatizare folosiți zahăr, lămâie, portocală, rom, coniac sau lapte.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 70 - 80 °C Timp de pregătire 3-5 minute Cantitatea 1-2 lingurițe la 200 ml

Instrucțiuni de preparare

  1. Puneți 1-2 lingurițe de Mate într-o cană (200 ml) și turnați apă fierbinte de 70-80 °C.
  2. Lăsați la infuzat maxim 3-5 minute și apoi strecurați. Cu cât lăsați mai mult la infuzat, cu atât infuzia este mai revigorantă.
  3. După 5 minute însă, ceaiul începe să devină amar.
  4. Din aceeași doză se pot prepara și alte infuzii. Ceaiul poate fi aromatizat cu lâmăie sau sirop de arțar.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


YERBA MATE ELABORADO CON PALO
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

YERBA MATE ELABORADO CON PALO

Ce va ofera în America de Sud? Indiferent dacă vizitați un restaurant gourmet sau o familie săracă la marginea orașului, întotdeauna veti fi serviti cu un Mate cald. Comoara verde indiană la inceput o mestecau cu frunze de coca. Pentru că are mari abilități de stimulare, azi se foloseste la pregatirea ceaiului. În Argentina, Chile, Brazilia și Paraguay a devenit o băutură națională. Poate că va gasi loc si în casa voastra... La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
48,2 Lei /250 g 19,3 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 29. 9. 2023

BRAZILIA DESPALADA GREEN YERBA MATE
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

BRAZILIA DESPALADA GREEN YERBA MATE

Este păcat că nu putem să punem la fiecare pachet coronita de aur acestei frumusețe Paraná. Ar merita. Această Yerba Maté este o adevărată prințesă. O aducem direct de pe plantație și nu ii putem rezista niciodată încât trebuie să ne umplem imediat calabasa și să cedăm gustului său pământesc, dar atractiv. Mate Green Despalada se potriveste perfect pentru cei care tocmai au inceput sa flirteze cu o băutură din America de Sud. Ii va cuceri cu puterea și tandrețea sa în… La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
43,1 Lei /250 g 17,2 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 29. 9. 2023

GUAYUSA BIO (Ilex Guayusa)
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

GUAYUSA BIO (Ilex Guayusa)

Gustați decoctul pregătit timp de mii de ani din frunzele plantei Ilex Guayusa, care crește pe terenuri sacre sub baldachinul pădurii tropicale amazoniene. Este o rudă apropiată a plantei Ilex paraguariensis, din care se prepară Yerba Maté, o băutură similară în multe feluri și totuși atât de diferită. Păzitorul de noapte din Ecuador, așa cum este poreclită Guayusa vă va inunda cu energie revigorantă după primele înghițituri și vă va pregăti chiar și pentru cea mai… La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
89,2 Lei /250 g 35,7 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 29. 9. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »