075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

Brasil Yerba Mate Green BIO

Cod: 1722

Dacă vă place gustul de plante și pământos al băuturii Maté, veți găsi ceva pentru dvs. Iar cei care nu au fost cuceriți încă, au o mare oportunitate de a gusta soiuri BIO de înaltă calitate. Pe lângă gustul excelent, vor primi și o doză bună de energie, deoarece frunzele fermentate ale plantei din Paraguay funcționează ca un stimulent binecunoscut. Indienii amazonieni ar putea vorbii mult despre aceasta.

Pachete mari:
Pachete mici:
45,7 Lei /250 g 18,3 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm joi, 27. 6. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Brazilia
Regiune
Regiune:
Paraná
Gust
Gust:
Natural, Dulceag, De plante
BIO
BIO:
Da

Compoziție

Yerba Mate BIO 100%

Infuzia și gustul ceaiului

Brasil Yerba Maté Green BIO oferă o băutură ușor pământoasă, așa cum este de obicei Maté, în același timp veți recunoaște gustul plantelor și o dulceață plăcută. Infuzia are o culoare deschisă.

Originea ceaiului

Vechii indieni din Argentina, Brazilia și Paraguay l-au considerat sacru pentru că i-a ajutat să depășească oboseala și să rămână vigilenți în toate situațiile dificile, cu care se puteau confrunta în pădurile tropicale adânci din Amazon. Noi știm ce stă în spatele abilităților unice ale băuturii Yerba Maté, sunt în principal teobromina, cofeina și teofilina, apoi, de asemenea, vitaminele și multe minerale. Înainte de toate sunt arborii veșnic verzi numiți Ilex paraguariensis, care cresc în Argentina, Chile, Brazilia, Uruguay și Paraguay. Aceștia ajung la o înălțime de aproximativ 20 de metri, pentru nevoile de recoltare a frunzelor și a crenguțelor deobicei se mențin la o înălțime mai mică. Arborii prosperă în locuri umbrite, lângă pâraie și râuri. Frunzele lor tari și ovale se recoltează și cu capetele crenguțelor la intervale de 3-4 ani. Muncitorii pun ramurile întregi în saci și le lasă să fermenteze. Datorită procesului natural de fermentație, materialul vegetal își schimbă atât culoarea, cât și gustul și aroma. Când acest proces se încheie, totul trebuie să treacă prin temperaturi ridicate pentru a opri fermentația la momentul potrivit. Aceasta este urmată de uscare și ambalare ulterioară în saci. Yerba Maté maturizează în ele timp de 1-2 ani. Abia la sfârșitul acestui proces poate fi măcinat, sortat și ambalat. După cum se știe, sud-americanii beau o băutura de Maté din calabasă, adică coajă de dovleac uscată și un pai special numit bombilla. Dar puteți savura Yerba Maté și din cana sau termosul preferat. Vă recomandăm să încercați în varianta fierbinte dar și cu gheață. Fiecare variantă are ceva deosebit.

Instrucțiuni pentru prepararea tradițională:

  1. În mod tradițional, Mate se prepară în asa-numita calabasa (dovleac scobit și uscat) și se bea fierbinte sau rece cu ajutorul bombillei (pai metalic).
  2. Se pun 2-3 lingurițe de frunze în calabasă și se toarnă puțină apă caldă pentru ca frunzele să capete o consistență fermă.
  3. După câteva minute se toarnă apă fierbinte și se lasă 3 minute la infuzat.
  4. Introduceți cu atenție bombilla în calabasă și puteți bea încet o băutură revigorantă. În partea de jos paiul are o sită pentru a împiedica frunzele să intre în pai. Nu preparați o infuzie prea tare pentru ca bombilla să nu se înfunde!
  5. Puteți repeta acest proces de până la cinci ori dintr-o doză de Mate. Însă infuzați întotdeauna maxim 3 minute. Dacă este necesar, pentru aromatizare folosiți zahăr, lămâie, portocală, rom, coniac sau lapte.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 70 - 80 °C Timp de pregătire 3-5 minute Cantitatea 1-2 lingurițe la 200 ml

Instrucțiuni de preparare

  1. Puneți 1-2 lingurițe de Mate într-o cană (200 ml) și turnați apă fierbinte de 70-80 °C.
  2. Lăsați la infuzat maxim 3-5 minute și apoi strecurați. Cu cât lăsați mai mult la infuzat, cu atât infuzia este mai revigorantă.
  3. După 5 minute însă, ceaiul începe să devină amar.
  4. Din aceeași doză se pot prepara și alte infuzii. Ceaiul poate fi aromatizat cu lâmăie sau sirop de arțar.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


ZMEURĂ DELICATĂ - ceai de fructe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

ZMEURĂ DELICATĂ - ceai de fructe

Gustul de vară. Bucurați-vă de zmeură, mere, morcovi, sfeclă roșie și stafide într-o cană. Poate una pictată, de la bunica. Ceaiul cu un gust delicat catifelat și o aromă minunată vă va transporta într-o clipă într-o grădină din august. Este plin de vitamine și antioxidanți, dar nu conține teină, așa că vă puteți delecta chiar și împreună cu cei mici. În orice moment al anului, de câte ori pe zi doriți. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
72,7 Lei /250 g 29,1 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm joi, 27. 6. 2024

DARJEELING BPS First Flush BIO SINGTOM - ceai negru
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

DARJEELING BPS First Flush BIO SINGTOM - ceai negru

Plantajele de ceai la Darjeeling apartin de ani de zile, în Singtam au fost înființate tocmai la mijlocul secolului al XIX-lea. Acestea se concentrează exclusiv la cultivarea produselor in calitate bio, pe accesul Fair Trade si trafic ecologic. Garden Singdom Tea Estate este preferata de turiști. În special, vegetarienilor și veganilor oferă sejururi în mijlocul naturii frumoase cu produsele BIO-certificate. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
98,6 Lei /250 g 39,4 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm joi, 27. 6. 2024

GOLDEN NEPAL FTGFOP 1 SECOND FLUSH - ceai negru
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

GOLDEN NEPAL FTGFOP 1 SECOND FLUSH - ceai negru

Deja prin numele sau este clar că acest ceai se afla in topul celor mai bune ceaiuri din lume. A crescut în munții înalți, a primit o îngrijire excepțională și produs din frunze de cea mai înaltă calitate. Nepal ceai negru are o un gust delicat, moale, fin floral. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
114,9 Lei /250 g 46,0 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm joi, 27. 6. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »