CAMU CAMU BIO - plantă
Super Fruct, Steaua de Nutriție Sănătoasă, Miracolul din Peru. Fructele roșii Camu Camu arată ca niște lămâie mici. Dar nu sunt acre. Gustul și mirosul neexpresiv. Le puteți amesteca în aproape orice băutură. Deci, veți obține o sursă de vitamină C, fenol și carotenoizi. Acestea ajută sistemul nervos, oasele, cartilajul și pielea. Ajunge doar o lingurita pe zi, iar ziua si gandurile voastre vor straluci, ca si cum ati trăi o lună in cea mai frumoasa natura sud-americana.
Compoziție
Camu Camu BIO 100%Infuzie și gustul plantei
Modul obișnuit de a consuma Camu Camu se poate amesteca în suc, iaurt sau lapte. Când o infuzați cu apă fierbinte, aproape inodoră și distinctivă. Acesta este un avantaj, dacă nu schimba gustul obișnuit al felurilor de mâncare, dar ne îmbogățesc doza mare de substanțe sănătoase.
Originea ceaiului
Camu Camu (camu camu) se află în aceași familie botanică, cum ar fi pomii fructiferi, guave pere sau cuișoare parfumate. Acasa este padurea tropicala joasa a Amazonului, in special zone inundate regulat.
Planta în sine nu este deosebit de interesantă. Acesta este un arbust ramificat în creștere de 3-5 metri, cu frunze eliptice. Florile au mirosuri albe și dulci. Fructele Camu Camu amintesc de o lămâie mai mică, dar culoarea este foarte diferită - ele sunt portocalii deschise, uneori purpuriu închis.
În prezent Camu Camu este extins în zonele joase din Columbia, Ecuador, Peru, Bolivia și Brazilia. Pentru a crește, are nevoie de o climă tropicală caldă și umedă, de asemenea produce și supraviețuiește temperaturilor chiar deasupra punctului de îngheț. Cu toate acestea, întotdeauna necesită multă apă. Este chiar capabil să reziste până la 5 luni cu rădăcini și suprafețe de la sol scufundate în apă. Numai recent Camu Camu a crescut în japonia și china.
Indienii din America de Nord recoltează fructe de padure mature cu gust acru și amar direct din canoe. Se poate obține o medie de 12 kilograme.
Camu Camu este de obicei consumat în stare proaspătă, dar este făcută, de exemplu, o băutură delicioasă camu camu răcoritoare, una dintre cele mai importante în Amazon. A doua opțiune de procesare a fructelor este de recolta și a se usca la temperaturi foarte crescute. Ele nu pierd vitamine sau antioxidanți. În cele din urmă, Camu Camu se confundă cu o pulbere foarte fină sub formă de praf.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Instrucțiuni de preparare
Camu Camu este o pulbere foarte fină. Se poate amesteca în băutură sau în mâncare. De obicei, se consumă o cantitate de 5 grame (1 linguriță) pe zi. Nu depășiți cantitatea recomandată.
Valoarea energetică: | 1521kJ/359kcal |
Grăsimi: | 0,12 g |
din care saturați: | 0,10 g |
Carbohidrați: | 82,96 g |
din care zaharuri: | 14,12 g |
Proteină: | 0,40 g |
Sare: | 0,15 g |