

CEAI AYURVEDIC DE PLANTE PENTRU FEMEI
Doamnelor, treceti peste lucrurile zilnice cu ușurință! Copiii o data vor crește, șefa nu va mai concura cu voi, iar soțul sigur va învăța sa-si puna la loc șosetele. Și dacă nu, atunci fiți indiferente. Cel puțin pentru un moment când cu o cana de ceai aromat va relaxati pe canapeaua preferata și închideti ochii. Aveți dreptul la asta. Chiar dacă tună jur imprejur!
Compoziție
Bucăți de măr, Coaja de portocala 12%, Rooibos 11%, Bucăți de ghimbir, Scorțișoară, Frunze de zmeură, Fenicul, Flori de mușețel, Crețișoara, Cuișoare, Sunătoarea, Cardamon, Aromă naturală, Piper negru, Boabe de ienupărInfuzia și gustul ceaiului
Infuzia este frumoasă și plină, are o culoare portocalie și o aromă proaspătă echilibrată. După degustare, identificăm foarte repede portocale, scorțișoară și mere. Când se toarnă ceaiul, intră în joc mușețelul cu ghimbir. La fel ca alte ceaiuri ayurvedice, ceaiul Plante pentru femei este potrivit și pentru preparare de ice tea.
Originea ceaiului
Originea ingredientelor nu poate fi determinată într-o singură propoziție. Cele mai multe dintre ele le-am cumpărat de la un furnizor certificat din UE (deși nu toate materiile prime cresc în Europa), după Rooibos am fost în Africa de Sud. În toate cazurile este valabilă regula indiferent dacă sunt fructe, plante sau condimentele, acestea sunt 100% naturale, provin din agricultura ecologică și impactul lor pozitiv asupra sănătății este maxim. Scorțișoara crește în Thailanda, Indonezia, China și Myanmar. Este scoarța arborelui de scorțișoară, un copac de până la zece metri înălțime. Rooibos este un „ceai care nu este ceai”. Se produce din frunzele arbustului de ceai, care se găsește în mod natural numai în munții Cederberg din Africa de Sud. Frunzele în formă de ace și cu crenguțe, capătă o culoare frumoasă de mahon datorită fermentației. Ghimbirul provine din Asia de Sud-Est. Este vorba de rizomi cu o aromă puternică și gust picant. Cardamomul este condimentul de bază al Indiei. Dar este cultivat și în Sri Lanka, Guatemala și Tanzania. Păstăile cu semințe roșii-maronii sunt folosite pentru aromatizarea alimentelor sau în medicina naturistă.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- La ceaiul ayurvedic adăugați apă clocotită de 100 °C, în proporție de 1 linguriță de ceai la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare 5 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Infuzor mare tip clește 65mm

Infuzor plante ø 62mm

Infuzor din bumbac M - 1buc

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Ceainic cu infuzor - decor floral

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

CEAI AYURVEDIC PLANTE PENTRU BĂRBAȚI

AMESTEC AYURVEDIC DE PLANTE PENTRU REGENERARE
