

CEAI DETOX CU MORINGA
Ce se întâmplă când adăugați langa super-alimente, ceai super, ierburi super și mirodenii super? Am încercat și cu conștiință curata, spunem că rezultatul este o băutură foarte gustoasă. Potrivit vindecătorilor tradiționali, frunzele moringului indian pot elimina până la trei sute de maladii. Credem că si dvs. veti găsiți calea spre sănătate și satisfacție.
Compoziție
Măceșe, Frunze de Moringa 15%, Melissa, Ceai verde China Sencha 12%, Frunze de zmeură, Frunze de salvia, Frunze de urzică, Aromă naturală, Cardamon, Coaja de portocala 3%, Coaja de lămâie 3%, Bucăți de acerolaInfuzia și gustul ceaiului
Infuzia luminoasă, frumos galbenă și aroma de citrice încântătoare - aceasta vă va fermeca imediat ce infuzați cu apă fierbinte ceaiul Moringa Detox natural. Gustul este la fel de minunat. Ceaiul verde îi conferă doar puțină astringență, altfel vă veți bucura de lămâi, portocale și salvie cu melisă.
Originea ceaiului
Ingredientele pentru acest ceai au fost obținute de la mai mulți furnizori verificați, cei mai mulți cu sediul în UE. Cu excepția plantei Moringa și a ceaiului verde, bineînțeles. Plantele și condimentele sunt testate pentru prezența metalelor grele și a altor substanțe nocive sănătății, uscate cu grijă și depozitate fără prezența aerului sau a luminii. Calitatea lor este astfel sigură. Moringa provine de la un producător indian. Este vorba despre frunzele uscate ale copacului numit moringa oleiferă, cu zona originală de expansiune la poalele sudice ale munților Himalaya. În afară de faptul că este unul dintre așa-numitele super-alimente, deține locul întâi mondial în rata de creștere. Se înalță până la 3 metri pe an! Nu este cultivată numai pentru frunzele sale cu efecte unice asupra sănătății.
Moringa poate fi folosită de asemenea pentru fabricarea de rogojini și frânhii (scoarța) și pentru pregătirea de alimente (florile, rădăcinile). Ceaiul Sencha chinez merită de asemenea atenția noastră. Ceaiul verde tradițional este cultivat în grădinile din Fujian, Zhejiang sau Yunnan. Frunzele culese ale plantelor de ceai se lasă să veștejească după care sunt fie opărite la aburi, ca să nu oxideze, fie prăjite în tigăi mari. Astfel obțin aroma tipică fumurie. În cele din urmă, muncitorii rulează ceaiul, îl usucă și sortează.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- La ceaiul Moringa Detox puneți apă clocotită de 100 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 5-10 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

PLANTE PENTRU DETOXIFIERE - welness ceai

DETOX - AMESTEC DE PLANTE
