075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

CEAI MUNTOS GRECESC MALOTIRA - ceai de plante

Cod: 880

Numele Vindecător este derivat din cuvântul vindecare. O mică plantă găsită în Mediterana, Balcani și Carpați a fost folosită de soldații antici pentru a trata rănile cauzate în timpul luptelor. Astăzi planta este o specie pe cale de dispariție, deci nu o rupeți în natură. Mai bine răsfățați-vă cu el alături de noi. Provine de la un producător certificat și nu Va va pune in pericol sa platiti o amenda foarte mare, nici cu pesticide sau metale grele. Dimpotrivă.

Pachete mari:
Pachete mici:
156,5 Lei /250 g 62,6 Lei /100 g
Vom livra marți, 4. 4. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Turcia
Gust
Gust:
De plante
Pentru copii
Pentru copii:
de la 6 ani

Compoziție

Lamiaceae 100%

Infuzie și gustul ceaiului

Infuzia galben-portocalie vă poate reaminti de la distanță de ceai de cimbru, de salvie sau de miere. Este dulce, erbaceu și foarte plăcut.

Originea ceaiului

Scardica siderită a fost cunoscută de vechii greci. Efectele lui au fost descrise, de exemplu, de Dioscorides. În cele mai vechi timpuri, au fost caracterizate ca abilitatea de a vindeca rănile provocate de armele de fier în timpul luptelor. În greacă, cuvântul Sideritis înseamnă "unul care este făcut din fier sau îl conține.

Așa-numitul ceai de munte sau de păstor (de asemenea, ceaiul de munte, fierul de mestecat, ceaiul de cioban) clasifică botaniștii în familia mumificată. Rudele sale sunt menta, cimbru, salvie, lavandă și alte plante importante. Se întâlnește la o altitudine de aproximativ 1500 de metri în mediu pur, expirat neîncărcat. Putem găsi un soldat pe pietre uscate în Bulgaria, Turcia, Grecia și Asia Mică. Creste 15-40 de centimetri, tulpina este dreaptă, frunzele sunt acoperite cu fire de păr fine. Înflorit cu flori discret din septembrie până în iunie, fructul este hardcore.

Bulgarii atribui abilitățile câinelui la potență, dar în medicina tradițională se utilizează în special în problemele digestive și în bolile osoase. Conține nu numai uleiuri esențiale, ci și potasiu, magneziu, sodiu, zinc, aluminiu, fier, cupru sau seleniu. Folosiți vindecătorii și "mastifferii" recomanda ceaiul de la un câine pentru a purifica corpul, a calma, a susține vitalitatea și apărarea.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 100 °C Timp de pregătire 3-5 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Peste ceaiul negru se toarnă apă clocotită (100 °C) în proporție de 1 linguriță la 1,5 -2 dl de apă. 
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus. 
  3. Timp de infuzare 3-5 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.
  4. Puteți îndulci cu miere.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


CEAI AYURVEDIC DE PLANTE PENTRU FEMEI
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CEAI AYURVEDIC DE PLANTE PENTRU FEMEI

Doamnelor, treceti peste lucrurile zilnice cu ușurință! Copiii o data vor crește, șefa nu va mai concura cu voi, iar soțul sigur va învăța sa-si puna la loc șosetele. Și dacă nu, atunci fiți indiferente. Cel puțin pentru un moment când cu o cana de ceai aromat va relaxati pe canapeaua preferata și închideti ochii. Aveți dreptul la asta. Chiar dacă tună jur imprejur! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
71,5 Lei /250 g 28,6 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 4. 4. 2023

CEAI AYURVEDIC PLANTE PENTRU BĂRBAȚI
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CEAI AYURVEDIC PLANTE PENTRU BĂRBAȚI

O mare specialitate! Ceaiul Ayurvedic adaptat pentru bărbați, băieți, băieței, și bunici aduce plăcere și beneficii. Asa bineinteles le place la bărbati. Puterea plantelor și a condimentelor placute le sufla durerile si aduce relaxarea dorită. Plante pentru bărbati puteti să consumati toată ziua. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
71,5 Lei /250 g 28,6 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 4. 4. 2023

Tulsi - planta (busuiocul sacru)
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

Tulsi - planta (busuiocul sacru)

Ayurveda consideră că este o planta subtilă si regina acestui tip de plante. Botanic se numește busuioc sacral, în hindi numele său înseamnă "cea mai bună plantă". Tulsi a fost recunoscută pentru tratarea a zeci de boli timp de 5000 de ani. Și dacă credeți că nu o să vă placă, gresiti foarte mult. Este dulce, răcoritoare,cu o aromă puțin de scorțișoară. De orice ai nevoie, Tulsi poate. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
44,3 Lei /250 g 17,7 Lei /100 g
Vom livra marți, 4. 4. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »