075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

CEAI MUNTOS GRECESC MALOTIRA - ceai de plante

Cod: 880

Numele Vindecător este derivat din cuvântul vindecare. O mică plantă găsită în Mediterana, Balcani și Carpați a fost folosită de soldații antici pentru a trata rănile cauzate în timpul luptelor. Astăzi planta este o specie pe cale de dispariție, deci nu o rupeți în natură. Mai bine răsfățați-vă cu el alături de noi. Provine de la un producător certificat și nu Va va pune in pericol sa platiti o amenda foarte mare, nici cu pesticide sau metale grele. Dimpotrivă.

Pachete mari:
Pachete mici:
157,1 Lei /250 g 62,9 Lei /100 g
Vom livra joi, 27. 6. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Řecko
Gust
Gust:
De plante
Pentru copii
Pentru copii:
de la 6 ani

Compoziție

Lamiaceae 100%

Infuzie și gustul ceaiului

Infuzia galben-portocalie vă poate reaminti de la distanță de ceai de cimbru, de salvie sau de miere. Este dulce, erbaceu și foarte plăcut.

Originea ceaiului

Scardica siderită a fost cunoscută de vechii greci. Efectele lui au fost descrise, de exemplu, de Dioscorides. În cele mai vechi timpuri, au fost caracterizate ca abilitatea de a vindeca rănile provocate de armele de fier în timpul luptelor. În greacă, cuvântul Sideritis înseamnă "unul care este făcut din fier sau îl conține.

Așa-numitul ceai de munte sau de păstor (de asemenea, ceaiul de munte, fierul de mestecat, ceaiul de cioban) clasifică botaniștii în familia mumificată. Rudele sale sunt menta, cimbru, salvie, lavandă și alte plante importante. Se întâlnește la o altitudine de aproximativ 1500 de metri în mediu pur, expirat neîncărcat. Putem găsi un soldat pe pietre uscate în Bulgaria, Turcia, Grecia și Asia Mică. Creste 15-40 de centimetri, tulpina este dreaptă, frunzele sunt acoperite cu fire de păr fine. Înflorit cu flori discret din septembrie până în iunie, fructul este hardcore.

Bulgarii atribui abilitățile câinelui la potență, dar în medicina tradițională se utilizează în special în problemele digestive și în bolile osoase. Conține nu numai uleiuri esențiale, ci și potasiu, magneziu, sodiu, zinc, aluminiu, fier, cupru sau seleniu. Folosiți vindecătorii și "mastifferii" recomanda ceaiul de la un câine pentru a purifica corpul, a calma, a susține vitalitatea și apărarea.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 100 °C Timp de pregătire 3-5 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Peste ceaiul negru se toarnă apă clocotită (100 °C) în proporție de 1 linguriță la 1,5 -2 dl de apă. 
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus. 
  3. Timp de infuzare 3-5 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.
  4. Puteți îndulci cu miere.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


15% JOS
VIȘINE ISPITITOARE- ceai de fructe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

VIȘINE ISPITITOARE- ceai de fructe

Nouă din zece cunoscători aleg Ispita de vișine. Și cel al zecelea? A ales o altă delicateasă delicioasă din oferta noastră de ceai. Cu siguranță nu a făcut o greșeală. Ceaiurile vrac sunt pasiunea noastră, indiferent dacă le pregătim din fructe sau din soiuri rare de ceai. Delicatesa din visine rămâne în orice moment foarte placută. Faceți cunoștință cu armonia inofensivă, stafide, hibiscus și vișine. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
68,2 Lei /250 g 58,0 Lei /250 g 23,2 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm joi, 27. 6. 2024

MASALA CHAI - ceai negru
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

MASALA CHAI - ceai negru

Ceaiul indian pentru incălzire va fi apreciat atunci cand asteptati primavara sau dupa-amiaza lunga pe timp de toamnă. Compoziția sa specială poate pune sângele în mișcare, să încălzească întregul corp, să stimuleze imunitatea și să îndepărteze bacteriile și virușii. Este plin de condimente aromate, datorită cărora are un miros neinlocuit și un gust și mai original.Ceaiul Masala Chai poate fi aromatizat cu lapte, miere sau zahăr din trestie, conform Rețetei Ayurvedice. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
70,4 Lei /250 g 28,2 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm joi, 27. 6. 2024

TULSI IARBĂ DE LĂMÂIE - ceai de plante
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

TULSI IARBĂ DE LĂMÂIE - ceai de plante

Tulsi - planta sacră a Orientului este aici la ordinea Dumneavoastra. Filozofia de Est o consideră că ea este zeița reincarnata Lakshmi, reprezentantă a prosperității, fericirii și a longevității. Frunze aromatice din tufis mic sunt presupuse ca si elixirul vietii gata facut. Le-am completat cu dulcele Rooibos, un ghimbir usturator și un mix de alte plante. Astfel ceaiul creat îl puteți bea toată ziua, tot anul și toata viața. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
68,0 Lei /250 g 27,2 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm joi, 27. 6. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »