Ceai roșu Daisi din Georgia
Ceaiul roșu georgian Daisi este un amestec perfect de tradiție și inovație. Fermierii il culeg manual, în perioada cu lună plină și cu lună nouă, când plantele de ceai absorb mai multă apă și pământul primește mai multă umiditate. Aceștia combină practicile tradiționale cu o abordare modernă. Nu este surprinzător faptul că au succes. Acest ceai este cu adevărat excepțional - cu miere, cu aromă de cacao și este delicat condimentat.
Compoziție
Ceai roșu Daisi 100%INFUZIA ȘI GUSTUL PLANTEI
Când turnați apă fierbinte peste ceaiul roșu Georgian Daisi, în jurul dumneavoastră se va răspândi un amestec de arome de cacao, miere, note subtile de condimente și lămâie. La degustare, veți descoperi că infuzia are o textură ușoară, delicată și mătăsoasă. Echilibrul de arome, cu o predominanță de malț, lasă în o senzație de miere și rotunjime. Infuzia are o culoare frumoasă de mahon.
ORIGINEA PLANTEI
În ciuda faptului că ceaiul georgian este adesea trecut cu vederea, Georgia este unul dintre cele mai bune locuri pentru a cultiva ceai organic de înaltă calitate. În ultimele trei decenii, țara a trecut de la a fi un producător de ceai practic necunoscut la unul mult căutat. Deși ceaiul georgian a fost produs în cantități mari în perioada sovietică, acesta era de calitate slabă și mai puțin căutat. În prezent, este evident că are un potențial enorm.
Atunci când ceaiul georgian este preparat artizanal, are un gust complex, unic, ușor dulceag. În special în cazul ceaiului Daisi, îl puteți recunoaște de la prima înghițitură. Ar trebui adăugat că Daisi se produce în conformitate cu tehnologia noastră adaptată și nu este Pu Erh.
Vă întrebați de unde provine Daisi? Imaginați-vă o regiune cu ierni reci care elimină în mod natural dăunătorii și bolile și permit arborilor de ceai să se dezvolte în mod organic. O regiune în care arborii de ceai nu se tratează cu substanțe chimice dăunătoare, deoarece gerul și zăpada își fac treaba. În plus, iernile ajută arborii de ceai să se odihnească și să-și recapete forțele. Acest lucru conferă frunzelor o aromă dulce naturală, care se observă cel mai bine primăvara.
Guria este o zonă mică, dar fascinantă, bogată în ape minerale, monumente istorice și case tradiționale Oda din lemn care amintesc de istoria sa îndelungată. Casele Oda, cu balcoanele lor lungi din lemn, oferă un loc idilic de relaxare. Poate cu o ceașcă de Daisy. Imaginați-vă: în timp ce soarele apune încet în spatele orizontului, savurați fiecare înghițitură și vă simțiți liber, relaxat și bucuros. Așa este ceaiul roșu Daisi.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
95 °C | 4 minuty | 1 linguriță la 1,5-2 dl |
Instrucțiuni de preparare
- Ceaiul roșu se prepară cu apă la 95°C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului într-un ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Se infuzează timp de 4 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.