

CHANCA PIEDRA ( Phyllantus niruri linn ) - plantă
curt și precis - această frumusețe peruană se numește „zdrobitorul de pietre”. Pădurile tropicale din Amazon își dezvăluie secretele treptat. Chanca piedra este o altă plantă căreia indienii locali îi atribuie o semnificație extraordinară. În ceea ce privește gustul, nu așteptați cine știe ce. Are un gust slab pronunțat, ușor dulce-amărui. Dar ca ajutor pentru combaterea infecțiilor, inflamației și problemelor hepatice Chanca Piedra este perfectă.
Compoziție
Chanca Piedra 100%Infuzia și gustul plantei
Ceaiul din Chanca Piedra are o culoare galbenă de miere. Gustul este destul de nesemnificativ. Moderat acrișor, puțin ierbos și ușor amărui.
Originea plantei
Planta sălbatică care crește în Peru atinge o înălțime de numai 30-60 cm. Are frunze eliptice, fructe rotunde, ușor aplatizate și flori mici albe sau galbene. Partea aeriană a plantei este folosită în scopuri medicinale. În prezent Chanca Piedra se găsește și în India, Africa tropicală, America și Asia de Sud-Est. Are numeroase denumiri, cum ar fi pitirishi, stone shaker, sasha foster, amarus, memeniran, tamalak sau makantowe. Timp de decenii, Chanca Piedra a fost folosită de triburile tradiționale indiene pentru a trata problemele renale. Cu cât altitudinea la care crește este mai mare, cu atât conține mai multe substanțe active. Din anul 1960, a fost supusă la numeroase studii, care arată că este o sursă bogată de substanțe chimice unice din plante. Conține în principal lignani biologici activi, glicozide, flavonoide, alcaloizi, lipide, steroli și flavone.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste planta uscată (1-2 linguri) se adaugă 700 ml de apă rece și se dă la fiert timp de 5-10 minute.
- Nu acoperiți recipientul cu capac, decoctul scade.
- Scurgeți decoctul.
- Se bea de 3x pe zi, în cazul crampelor se bea cald.
- Cura de ceai poate dura de la 1 la 3 luni.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Infuzor plante ø 62mm
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

LAPACHO MATTO GROSSO

CHUCHUHUASA - plantă
