

LAPACHO MATTO GROSSO
Pentru indienii sud-americani este copacul zeilor. Botanicii o numesc Tabebuia impetiginosa. Și credem că Lapacho este un lemn vindecător. Efectele sale preventive sunt fantastice.
Compoziție
Lapacho Matto Grosso 100%Infuzie și gustul ceaiului
Coaja copacului Lapacho fierbe timp de cinci minute și apoi se infuzează timp de aproximativ douăzeci de minute. În final băutura are culoarea cuprului . Mirose a stejar, este ușor vaniliată, cu tonuri de lămâie. Gustul nu este agreat de toată lumea - este astringet de amărui, dar și ușor dulceag și încălzitor. Dar îi puteți descperi originalitate și vă puteți bucura de ea.
Originea ceaiului
Lapacho provine de la granița braziliano-argentiniană. Coaja lui a început să fie folosită în tratarea multor boli, de câtre indieni, mai ales de cei din America Centrală și de Sud. În plus, produceau din ea o varietate de instrumente și arcuri. Lapacho este cunoscut europenilor încă din zilele vikingilor, care îl schimbau în călătoriile lor pentru obiecte de valoare de pe bătrânul continent. Arborele veșnic verde cu flori roșii și violete pronunțate crește în pădurile virgine din Argentina, Paraguay și Brazilia. Ajunge până la 15-20 de metri și trăiește până la 700 de ani. Pebtru infuzie, este folosită coaja interioară a copacului.
Se obține printr-o prelevare sensibilă care nu dăunează copacului. După îndepărtare, coaja este depozitată într-o încăpere întunecată și uscată, unde este lăsată la uscat. Este curățată de frunze și de restul ramurilor și usucată cu aer circular. Înainte ca Lapacho să fie ambalat în saci de iută și etichetate cu număr de lot, se prelevează probe pentru analiza chimică. Lapacho este, de asemenea, cunoscut sub numele portughez Pau D'Arco sau Taheebo și Ipe Roxo.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Instrucțiuni de preparare
- Coaja arborelui Lapacho trebuie să fiarbă timp de cinci minute și aproximativ douăzeci de minute să infuzeze.
- Lapacho este procesat conform standardelor alimentare, dar în conformitate cu Decretul nr. 58/2018 M.O. nu are voie să fie utilizat ca aliment.
- Vindem Lapacho doar ca materie primă pentru prepararea infuziei pentru uz extern.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Infuzor din bumbac M - 1buc

Ceainic cu infuzor - decor floral

CEAINIC CU INFUZOR - MOTIV ORIENTAL II
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

VIS DE COPIL NATURAL - ceai de fructe

GOLDEN NEPAL FTGFOP 1 SECOND FLUSH - ceai negru
