

-
Ceaiuri după ierburile conținute
- Ceai albastru din clitoria
- Ceai de bambus
- Ceai de cătină
- Ceai de crețișoară
- Ceai de fenicul
- Ceai de iasomie
- Ceai de măceșe
- Ceai de mentă
- Ceai de mușețel
- Ceai de roiniță
- Ceai de salvie
- Ceai de sunătoare
- Ceai de tei
- Ceai de urzică
- Ceai de zmeur
- Ceai Tulsi
- Ceaiul de canabis
- Ceaiuri de ghimbir
- Ceaiuri Moringa
- Ginkgo biloba
- Goji chinezesc
De ce marfa de la noi?
- Transport gratuit de la 189 lei
- Clienții satisfăcuți
- De obicei, livrare în 48 de ore
Lapacho
Lapacho este cunoscut în primul rând din legendele despre ceaiul incașilor. Este un produs natural din scoarța copacului Lapacho (Tecome Lapacho). Crește în principal în pădurile din Brazilia, Bolivia, Peru, nordul Argentinei și Paraguay. Scoarța interioară de culoare roșie este obținută din… descriere completă

LAPACHO MATTO GROSSO

LAPACHO CU PORTOCALĂ ȘI LĂMÂIE

PORTOCALĂ ROȘIE - lapacho

LAPACHO MATTO GROSSO - pulbere
Lapacho
Lapacho este cunoscut în primul rând din legendele despre ceaiul incașilor. Este un produs natural din scoarța copacului Lapacho (Tecome Lapacho). Crește în principal în pădurile din Brazilia, Bolivia, Peru, nordul Argentinei și Paraguay. Scoarța interioară de culoare roșie este obținută din soiurile Lapacho Colorado și Lapacho Morado. În zona Anzilor, acești copaci au adesea peste 700 de ani. Lapacho a fost folosit într-o varietate de probleme de sănătate din cele mai vechi timpuri.
Scoarța copacului Lapacho este cunoscută în Europa de pe vremea vikingilor, care au primit-o în schimbul pietrelor prețioase și altor bunuri în călătoriile sale. Se spune că unul dintre țarii ruși a supraviețuit până la 130 de ani datorită consumului zilnic a unei cești de decoct din Lapacho.
Proprietățile lui Lapacho includ:
- Lapacho îndepărtează diferite impurități din corp, cum ar fi metalele grele.
- Normalizează și consolidează funcționarea organelor interne, cum ar fi ficatul, rinichii sau splina.
- Promovează digestia.
- Ucide unele specii de ciuperci și bacterii.
- Întărește sistemul imunitar al organismului.
- Îmbunătățește circulația sângelui în organism.
- Întărește inima.
- Îndepărtează anemia.
- Previne umflăturile.
- Îndepărtează depunerile din fluxul sanguin.
- Stimulează metabolismul.
- Normalizează schimbul de zahăr.
- Oferă sistemului nervos o rezistență mai mare.
- Calmează în caz de iritație.
- Întărește și normalizează activitatea organelor sexuale.
- Reduce durerea.
- Suprimă simptomele erupțiilor cutanate.
- Are efect diuretic.
- Influențează pozitiv somnul sănătos.
- Activează funcția naturală a glandelor sudoripare.
PREPARARE LAPACHO:
Adăugați după gust 1 linguriță (3 lingurițe) de lapacho la 1 litru de apă. Aduceți apa la fierbere și fierbeți la foc moderat - de preferință acoperit, aproximativ 5 minute. Se lasă să stea aproximativ 15 minute.