075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

LAPACHO CU PORTOCALĂ ȘI LĂMÂIE

Cod: 937

Inca nu ati incercat Lapacho? Dacă pariați pe comorile pădurii Amazonului, atunci ar trebui să fierbeti scoarța copacului înalt, acest ceai era laudat de indieni și vikingi, introduceti-l in regimul vostru de baut. Savurati o ceașcă sau un ceainic plin de ceai pe zi, dar nu lăsați niciodată Lapacho în contact cu vase din aluminiu. Daca urmati acest sfat, veti obtine o băutură placuta cu abilități admirabile.

Pachete mari:
Pachete mici:
67,7 Lei /250 g 27,1 Lei /100 g
Vom livra luni, 5. 12. 2022
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Argentina
Regiune
Regiune:
Misiones
Colectare
Colectare:
Ultima recoltă
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
835m

Compoziție

Lapacho Matto Grosso, Coaja de lămâie, Coaja de portocala, Aromă naturală

Infuzie și gustul ceaiului

Pentru a face descrierea clasicului Lapacho, am ajuns la lămâi și portocale. Ca rezultat, băutura este natural amar, slabă vanilie și foarte sensibil citrice. Infuzia are o culoare de cupru și miroase foarte frumos.

Originea ceaiului

Lapacho nu este nici o planta, nici condiment, nici fruct. Aceasta este partea interioară a scoarței copacului Tabebuia impetiginosa, care este recoltată cu grijă și cu grijă cel mult de două ori pe an. Trebuie adăugat că, în aceste scopuri, sunt selectați doar copaci mai vechi de 40 de ani, ceea ce nu "afectează" tratamentul pe termen lung. Tabebuia impetiginosa crește în Bolivia, Peru, Argentina, Paraguay și Brazilia. Este clar, prin urmare, că aparține faimoaselor comori "peruviane". Primul care a dezvăluit capacitățile excelente ale scoarței sale interioare, desigur, indienii locali.

L-au folosit pentru febră, probleme de respirație și detoxifiere. Astăzi Lapacho este cel mai frecvent disponibil sub formă de extracte sau pastile. Se adaugă chiar și în creme sau spray-uri. Dar tot mai mulți oameni pariază pe un produs natural curat. Cele 20 de minute care servesc preparării băuturii echilibrează bogat calitatea înaltă și conținutul maxim al tuturor substanțelor valoroase.

Așa-numitul "lemn vindecător" se obține prin prelevarea de probe sensibile de copaci. Numai lucrătorii foarte calificați o pot face. Copacii cu numele latin Tabebuia impetiginosa cresc până la 20 de metri și trăiesc în vârste înalte. Cele mai vechi sunt 700 de ani. Ele excelează în flori frumoase roz sau violet, frunzele sunt ovale, crenate.

Pentru a prepara o băutură Lapacha, se recomandă utilizarea recipientelor din sticlă, porțelan sau din oțel inoxidabil. Nu este recomandabil să pregătiți Lapacho într-un vas de aluminiu sau să amestecați cu o lingură din aluminiu. Ar putea reduce efectele sale.

Gust și tonuri:
Intensitatea
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


LAPACHO MATTO GROSSO
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

LAPACHO MATTO GROSSO

Pentru indienii sud-americani este copacul zeilor. Botanicii o numesc Tabebuia impetiginosa. Și credem că Lapacho este un lemn vindecător. Efectele sale preventive sunt fantastice. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
38,1 Lei /250 g 15,3 Lei /100 g
Vom livra luni, 5. 12. 2022

VILCACORA - plantă (Uňa de gato, Gheară de pisică, Uncaria)
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

VILCACORA - plantă (Uňa de gato, Gheară de pisică, Uncaria)

Când se scrie despre aceasta planta - doar botanistul stie despre ce este vorba. Dar dacă adaugam - Una de gato, Vilacacora sau poate gheară de pisică, vom avea o imagine mai clară. Zvonurile despre planta sfântă a Incilor, venerată ca un miraculos antioxidant și imunostimulant, au ajuns în Europa nu demult. Mulțumită lor, știm că are un potențial semnificativ de a ajuta la prevenirea dizabilităților civilizației. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
82,4 Lei /250 g 32,9 Lei /100 g
Vom livra luni, 5. 12. 2022

 MUȘEȚEL - FLOARE PURA
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

MUȘEȚEL - FLOARE PURA

Planta modestă pe care o gasim aproape pe fiecare ruină ,ascunde o mare putere în ea. Stiu despre ea babele dar si industria farmaceutică. Florile aromate de mușețel au fost folosite de secole pentru ceai, băi, comprese sau în unguente. Aroma mușețelului si-o aduc aminte mai ales mamicile copiilor mici. Oricine a fost vreodată răcit sau a luptat cu dificultăți digestive, cunoaște această plantă uimitoare. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
59,8 Lei /250 g 23,9 Lei /100 g
Vom livra luni, 5. 12. 2022
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »