075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

LAPACHO CU PORTOCALĂ ȘI LĂMÂIE

Cod: 937

Inca nu ati incercat Lapacho? Dacă pariați pe comorile pădurii Amazonului, atunci ar trebui să fierbeti scoarța copacului înalt, acest ceai era laudat de indieni și vikingi, introduceti-l in regimul vostru de baut. Savurati o ceașcă sau un ceainic plin de ceai pe zi, dar nu lăsați niciodată Lapacho în contact cu vase din aluminiu. Daca urmati acest sfat, veti obtine o băutură placuta cu abilități admirabile.

Pachete mari:
Pachete mici:
68,3 Lei /250 g 27,3 Lei /100 g
Vom livra marți, 4. 4. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Argentina
Regiune
Regiune:
Misiones
Colectare
Colectare:
Ultima recoltă
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
835m

Compoziție

Lapacho Matto Grosso, Coaja de lămâie, Coaja de portocala, Aromă naturală

Infuzie și gustul ceaiului

Pentru a face descrierea clasicului Lapacho, am ajuns la lămâi și portocale. Ca rezultat, băutura este natural amar, slabă vanilie și foarte sensibil citrice. Infuzia are o culoare de cupru și miroase foarte frumos.

Originea ceaiului

Lapacho nu este nici o planta, nici condiment, nici fruct. Aceasta este partea interioară a scoarței copacului Tabebuia impetiginosa, care este recoltată cu grijă și cu grijă cel mult de două ori pe an. Trebuie adăugat că, în aceste scopuri, sunt selectați doar copaci mai vechi de 40 de ani, ceea ce nu "afectează" tratamentul pe termen lung. Tabebuia impetiginosa crește în Bolivia, Peru, Argentina, Paraguay și Brazilia. Este clar, prin urmare, că aparține faimoaselor comori "peruviane". Primul care a dezvăluit capacitățile excelente ale scoarței sale interioare, desigur, indienii locali.

L-au folosit pentru febră, probleme de respirație și detoxifiere. Astăzi Lapacho este cel mai frecvent disponibil sub formă de extracte sau pastile. Se adaugă chiar și în creme sau spray-uri. Dar tot mai mulți oameni pariază pe un produs natural curat. Cele 20 de minute care servesc preparării băuturii echilibrează bogat calitatea înaltă și conținutul maxim al tuturor substanțelor valoroase.

Așa-numitul "lemn vindecător" se obține prin prelevarea de probe sensibile de copaci. Numai lucrătorii foarte calificați o pot face. Copacii cu numele latin Tabebuia impetiginosa cresc până la 20 de metri și trăiesc în vârste înalte. Cele mai vechi sunt 700 de ani. Ele excelează în flori frumoase roz sau violet, frunzele sunt ovale, crenate.

Pentru a prepara o băutură Lapacha, se recomandă utilizarea recipientelor din sticlă, porțelan sau din oțel inoxidabil. Nu este recomandabil să pregătiți Lapacho într-un vas de aluminiu sau să amestecați cu o lingură din aluminiu. Ar putea reduce efectele sale.

Instrucțiuni de preparare

  1. Adaugăți după gust 1 lingură de Lapacha pe litru de apă. Din aceasta doză pregătiți 4 căni de ceai.
  2. Puneți lapacho în apă clocotită. Se recomandă să fierbeți aproximativ cinci minute și să se infuzeze încă 20 de minute.
  3. Se amestecă numai cu o lingura de lemn sau un stick de lemn.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


LAPACHO MATTO GROSSO
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

LAPACHO MATTO GROSSO

Pentru indienii sud-americani este copacul zeilor. Botanicii o numesc Tabebuia impetiginosa. Și credem că Lapacho este un lemn vindecător. Efectele sale preventive sunt fantastice. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
38,4 Lei /250 g 15,4 Lei /100 g
Vom livra marți, 4. 4. 2023

MUŇA MUŇA - plantă
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

MUŇA MUŇA - plantă

America de Sud Muňa Muňa devine o tendintă. Planta foarte apreciată este considerată a fi o altă minune peruană. Indienii o folosesc nu doar pentru a proteja recolta de dăunători, dar și ca antibiotice naturale și pentru a promova buna funcționare a sistemului digestiv și respirator.De asemenea se vorbește si de succesul utilizarii exterioare. Infuzia mentolata proaspătă se poate consuma atât caldă, cât și rece. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
117,5 Lei /250 g 47,0 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 4. 4. 2023

PORTOCALĂ ROȘIE - lapacho
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PORTOCALĂ ROȘIE - lapacho

Lapacho curat are un gust usor amar și la sfârșit de vanilie. Și acum imaginați-vă că am adaugat langa el portocale roșii. Gustul este și mai atractiv , mirosul este mai racoritor și culoarea este și mai intensă. Vreți mai multe motive să invitați Lapacho în ceainăria dvs.? Influențeaza pozitiv psihicul, sistemul imunitar și digestia. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
83,5 Lei /250 g 33,4 Lei /100 g
Vom livra marți, 4. 4. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »