

LAPACHO CU PORTOCALĂ ȘI LĂMÂIE
Inca nu ati incercat Lapacho? Dacă pariați pe comorile pădurii Amazonului, atunci ar trebui să fierbeti scoarța copacului înalt, acest ceai era laudat de indieni și vikingi, introduceti-l in regimul vostru de baut. Savurati o ceașcă sau un ceainic plin de ceai pe zi, dar nu lăsați niciodată Lapacho în contact cu vase din aluminiu. Daca urmati acest sfat, veti obtine o băutură placuta cu abilități admirabile.
Compoziție
Lapacho Matto Grosso, Coaja de lămâie, Coaja de portocala, Aromă naturalăInfuzie și gustul ceaiului
Pentru a face descrierea clasicului Lapacho, am ajuns la lămâi și portocale. Ca rezultat, băutura este natural amar, slabă vanilie și foarte sensibil citrice. Infuzia are o culoare de cupru și miroase foarte frumos.
Originea ceaiului
Lapacho nu este nici o planta, nici condiment, nici fruct. Aceasta este partea interioară a scoarței copacului Tabebuia impetiginosa, care este recoltată cu grijă și cu grijă cel mult de două ori pe an. Trebuie adăugat că, în aceste scopuri, sunt selectați doar copaci mai vechi de 40 de ani, ceea ce nu "afectează" tratamentul pe termen lung. Tabebuia impetiginosa crește în Bolivia, Peru, Argentina, Paraguay și Brazilia. Este clar, prin urmare, că aparține faimoaselor comori "peruviane". Primul care a dezvăluit capacitățile excelente ale scoarței sale interioare, desigur, indienii locali.
L-au folosit pentru febră, probleme de respirație și detoxifiere. Astăzi Lapacho este cel mai frecvent disponibil sub formă de extracte sau pastile. Se adaugă chiar și în creme sau spray-uri. Dar tot mai mulți oameni pariază pe un produs natural curat. Cele 20 de minute care servesc preparării băuturii echilibrează bogat calitatea înaltă și conținutul maxim al tuturor substanțelor valoroase.
Așa-numitul "lemn vindecător" se obține prin prelevarea de probe sensibile de copaci. Numai lucrătorii foarte calificați o pot face. Copacii cu numele latin Tabebuia impetiginosa cresc până la 20 de metri și trăiesc în vârste înalte. Cele mai vechi sunt 700 de ani. Ele excelează în flori frumoase roz sau violet, frunzele sunt ovale, crenate.
Pentru a prepara o băutură Lapacha, se recomandă utilizarea recipientelor din sticlă, porțelan sau din oțel inoxidabil. Nu este recomandabil să pregătiți Lapacho într-un vas de aluminiu sau să amestecați cu o lingură din aluminiu. Ar putea reduce efectele sale.
Instrucțiuni de preparare
- Adaugăți după gust 1 lingură de Lapacha pe litru de apă. Din aceasta doză pregătiți 4 căni de ceai.
- Puneți lapacho în apă clocotită. Se recomandă să fierbeți aproximativ cinci minute și să se infuzeze încă 20 de minute.
- Se amestecă numai cu o lingura de lemn sau un stick de lemn.




















Cele mai vândute accesorii pentru acest produs
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

GOJI - ZMEURĂ - ceai de fructe

SENCHA VIȘINE ÎN ROM- ceai verde
