

MAGIA PERSICILOR CU CAISE - ceai de fructe
Hocus,pocus, uitați-vă în palarie, doamnelor si domnilor.Am făcut o magie fructuoasă pentru dvs. Va bucura atât pe cei mici cât și pe cei mari, atât în timpul iernii, cât și în timpul verii. Piersicile, caisele, portocalele, merele și hibiscus vor întări sănătatea și setea. Descoperiți vraja acestui ceai vrac.Vă așteaptă in fiecare înghițitură.
Compoziție
Mere, Coaja de portocala, Piersic 2%, Caisa 2%, Hibiscus, Scoarță de măceșe, Aromă naturalăInfuzie și gustul ceaiului
Acest ceai de fructe este tipic pentru aroma de piersici distinctă pe care o observați imediat după deschiderea sacului. După turnare, oferă o infuzie splendidă de culoare roșie închisă, din care se ridică o aromă dulce pronunțată. Ceaiul are, desigur, gusturi de piersici și caise suculente, este ușor acru și astringent, destul de neglijabil.
Acest ceai este potrivit pentru consumare în orice moment în timpul zilei sau în orice anotimp. Încercați magia piersicii cu caise și ceai cu gheață.
Originea ceaiului
Amestecarea de fructe este într-o anumită măsură alchimie. Prin urmare, este necesar să existe numai cele mai bune materii prime disponibile, astfel încât impresia de ansamblu a ceaiului să nu pătrundă urme de ingrediente mucegăite sau stricate. Noi selecem furnizorul cât mai atent posibil, avem grijă să fim certificați și să procesăm numai fructe și ierburi din agricultura ecologică. Acest lucru asigură faptul că amestecurile de fructe de ceai nu vor conține metale grele și alte substanțe chimice periculoase pentru organismul uman.
Ingrediente pentru farmecul piersicii cu caise pe care am adus-o din UE. Acestea au fost prelucrate prin uscare și congelare, care se congelează sub vid. Astfel, ele păstrează 90% din toate vitaminele și cele mai bune proprietăți senzoriale posibile. Când se toarnă ceaiul, fructul va rămâne colorat, parfumat și gustos ca proaspăt.
Pentru a face ceaiul cu o aromă minunată, care completează experiența gastronomică, folosim o aromă naturală pentru a le reîmprospăta. Producția sa este relativ scumpă, deci și prețul nu este foarte scăzut. Dar preferăm calitatea, astfel că în ceaiurile noastre nu veți găsi o aromă sintetică,numai naturală. Numai aroma naturală nu dăunează corpului și nu produce aciditate.
Pregătirea ceaiului cu gheață fructată
- 5 linguri cu apă clocotită (6 dcl).
- Infuzați timp de 5-8 minute.
- Între timp, pregătiți o cană de 1 litru sau un ceainic. Atenție - trebuie să fie făcut dintr-un material rezistent la șocul termic.
- Umpleți recipientul cu 2/3 din cuburile de gheață și turnați-l cu ceaiul finit. Ceaiul cu gheață din fructe poate fi scrumbat cu fructe proaspete, mentă, pepene sau băuturi alcoolice pentru o petrecere adultă. "
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul de fructe se adaugă apă clocotită de 100 °C, în proporție de 1,5 până la 2 lingurițe la 200-250 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 8-10 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Infuzor mare tip clește 65mm

Infuzor din bumbac M - 1buc

Infuzor bambus 2 mânere

CEAINIC CU INFUZOR - MOTIV ORIENTAL II
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

VIȘINE ISPITITOARE- ceai de fructe

FRUCTE DE PĂDURE - ceai de fructe
