075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

VIȘINE ISPITITOARE- ceai de fructe

Cod: 78
Evaluare: excelent, 1 recenzie

Nouă din zece cunoscători aleg Ispita de vișine. Și cel al zecelea? A ales o altă delicateasă delicioasă din oferta noastră de ceai. Cu siguranță nu a făcut o greșeală. Ceaiurile vrac sunt pasiunea noastră, indiferent dacă le pregătim din fructe sau din soiuri rare de ceai. Delicatesa din visine rămâne în orice moment foarte placută. Faceți cunoștință cu armonia inofensivă, stafide, hibiscus și vișine.

Pachete mari:
Pachete mici:
68,2 Lei /250 g 58,0 Lei /250 g 23,2 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm joi, 27. 6. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
UE
Gust
Gust:
Vișine
Pentru copii
Pentru copii:
de la 2 ani

Compoziție

Hibiscus, Stafide, Soc negru, Vișine 15%, Aromă naturală

nfuzia și gustul ceaiului

Acest ceai nu poate, pur și simplu, fi altfel decât cu gust de vișine. Mirosul fructelor roșii acrișoare vă va învălui imediat după deschiderea ambalajului și nu vă va părăsi până la ultima înghițitură. Infuzia Vișinelor ispititoare este transparentă și cum altfel decât roșie. Gustul este plăcut acrișor și dulceag, astfel încât nu trebuie îndulcit cu zahăr sau miere. Este foarte răcoritoare, gustul lasă urmă de vișine, care rămâne pe cerul gurii foarte mult timp. Este potrivit pentru a fi savurat oricând în timpul zilei. Răcorește excelent și poate diversifica lichidele zilnice recomandate la copii mici. Atenție însă la aceia, care suferă de alergii alimentare - acest ceai conține hibiscus. Încearcă Vișinele ispititoare și sub formă de ice tea.

Originea ceaiului

Ceaiurile noastre sunt preparate conform rețetelor proprii, nu le copiem și nici nu le revindem. Scopul este de a oferi clientului calitate maximă. De aceea conțin bucăți mari de fructe și plante și sunt întotdeauna 100% proaspete. Datorită liofilizării, prin care sunt conservate materiile prime, veți găsi în ceai ingredientele de aproape același aspect, gust și miros ca în natură. Este o metodă destul de exigentă din punct de vedere tehnologic și financiar, prin intermediul căreia are loc înghețarea și uscarea alimentelor la presiune scăzută. Sunt păstrate astfel, până la 90% din vitamine și toate proprietățile senzoriale. Materiile prime pentru Vișinele ispititoare provin de la furnizorii din UE. Le-am ales ținând seama de certificatele de calitate și am urmărit, de asemenea, dacă folosesc fructe și legume din agricultura organică. Deoarece pentru noi este fundamental ca ceaiurile să nu conțină metale grele sau alte substanțe periculoase pentru sănătate.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 100 °C Timp de pregătire 8-10 minute Cantitatea 1,5 - 2 lingurițe la 2-2,5 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Peste ceaiul de fructe se adaugă apă clocotită de 100 °C, în proporție de 1,5 până la 2 lingurițe la 200-250 ml de apă.
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
  3. Timpul de infuzare este de 8-10 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

25. 10.

Evaluare: excelent
Absolut delicios !

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


15% JOS
AMESTEC PLANTE PENTRU RELAXARE - wellness ceai
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

AMESTEC PLANTE PENTRU RELAXARE - wellness ceai

Relaxare în jacuzzi? Masaj, acupunctură, fototerapie? Da de unde? Vă veți bucura de cea mai bună relaxare acasă și în liniște. Tratamentul din brațele naturii vă aruncă in buna dispozitie. Pariați pe Green Rooibos și Honeybush, portocale, mure și coacăze. Ceaiul plin de vitamine și antioxidanți vă va ajuta să vă încălziți sângele relaxand in liniste. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
74,4 Lei /250 g 63,3 Lei /250 g 25,3 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm joi, 27. 6. 2024

FRUCTE DE PĂDURE - ceai de fructe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

FRUCTE DE PĂDURE - ceai de fructe

Am pregătit o delicatesa care ar merita locul pe masa regalal! Am amestecat un castron mare de zmeură dulce cu o farfurie de mure suculente. Pentru cei cu pofte pretentioase nu lipsesc mere, ibiscus, macese. Asta pentru ca iubim cu adevarat padurea. Și cum rămâne cu voi? La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
54,1 Lei /250 g 21,6 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm joi, 27. 6. 2024

UNICUL MANGO - ceai de fructe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

UNICUL MANGO - ceai de fructe

Ideal pentru vară, minunat pentru iarnă. Potrivit primăvara, încântător toamna. Ceaiul de fructe dulce poate fi consumat în 100 de moduri. Nu va dezamăgi niciodată. Ceaiul este amestecat din ingrediente alese cu grijă care nu au pierdut absolut nimic din gustul, aroma și proprietățile lor. Invitați la ceaiul Unicul mango pe colegul de la lucru, pregătiți-l vecinului sau serviți-l cu prietenii. Succesul e garantat! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
63,3 Lei /250 g 25,3 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm joi, 27. 6. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »