075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

LAPACHO MATTO GROSSO - pulbere

Cod: 1616

Pădurile tropicale braziliene par a fi o sursă inepuizabilă de plante miraculoase. Una dintre acestea este și copacul denumit Pau d´Arco. Iese în evidență datorită frumoaselor flori roz, dar nu veți vedea atuul său principal la prima vedere. Despre coaja interioară a acestui copac străvechii încași au cântat ode. L-au numit lapacho, care poate fi tradus în mod liber prin „a avea putere și forță”. Acest ceai-neceai nu și-ar fi putut dori un nume mai potrivit, iar acum îl aducem sub forma unei pulberi fine.

Pachete mari:
Pachete mici:
43,7 Lei /250 g 17,5 Lei /100 g
Vom livra vineri, 29. 9. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Argentina
Regiune
Regiune:
Misiones
Colectare
Colectare:
Ultima recoltă
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
835m

Compoziție

Lapacho Matto Grosso 100%

Culoarea și gustul infuziei

Decoctul din scoarță măcinată are o nuanță maro. Mirosul vă va surprinde cu o combinație de lemn de stejar și vanilie.

Originea ceaiului lapacho

Lapacho provine din arborele cu același nume cu numele latin Tabebuia impetiginosa. Mai este numit Arborele Zeilor sau arborele trompetă datorită formei florilor sale. Numele Pau d´Arco a fost adus de coloniștii din Portugalia. Înseamnă arc, deoarece printre altele, din lemnul dur și rezistent al acestui copac se fabricau aceste arme. Tabebuia impetiginosa crește în principal în partea centrală a Americii de Sud și se estimează că vârsta unor copaci este de până la 700 de ani.

Puterea magică a scoarței roșiatice interioare a fost descoperită probabil de vindecători renumiți din vremuri străvechi, denumiți kallawaya. Reprezentanții lor s-au numărat printre vindecătorii respectați ai familiei regale din Imperiul Incaș. Incașii au fost fascinați de puterea vindecătoare a plantei lapacho și au răspândit în curând cunoștințele despre efectele sale în alte părți ale Americii de Sud și zona Caraibe.

Acum aproximativ un sfert de secol, reprezentanții comunității științifice au început să cerceteze secretele lui Lapacho. Multe studii au confirmat conținutul ridicat de substanțe benefice organismului, în frunte cu lapachol, saponine și flavonoide. Au aflat ceea ce șamanii știau de multă vreme. Lapacho are puterea de a controla, de exemplu, diverse bacterii și viruși, ameliorează durerea și ajută la gestionarea mai bună a simptomelor neplăcute ale alergiilor.

Deci nu este de mirare că oamenii de pe continentul sud-american apreciază imens Lapacho. În Paraguay, de exemplu, este considerat un copac național. Chiar și culegerea în sine a scoarței se face cu mare atenție, astfel încât planta să nu fie deteriorată. Lapacho adunat se depozitează apoi într-o încăpere întunecată, unde se usucă cu un curent de aer uscat și ulterior poate fi măcinat într-o pulbere fine. Apoi se poate prepara ușor o infuzie pentru uz extern.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Instrucțiuni de preparare

Lapacho este procesat conform standardelor alimentare, dar în conformitate cu Decretul nr. 58/2018 M.O., nu poate fi utilizat ca produs alimentar. Vindem Lapacho numai ca ingredient pentru prepararea infuziei pentru uz extern.

Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


MACA BIO
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

MACA BIO

Din Peru în întreaga lume. Aducem o altă comoară straveche de pe muntii Anzi. Legendara Maca, candva un fel de mancare sfântă destinată familiei regale, găsește tot mai mulți susținători. De ce? Pentru că contribuie la armonie, echilibru hormonal și fertilitate. Praf unic, dulce și ușor picant turnati în smoothie, suc sau iaurt. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
98,4 Lei /250 g 39,3 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 29. 9. 2023

LAPACHO CU PORTOCALĂ ȘI LĂMÂIE
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

LAPACHO CU PORTOCALĂ ȘI LĂMÂIE

Inca nu ati incercat Lapacho? Dacă pariați pe comorile pădurii Amazonului, atunci ar trebui să fierbeti scoarța copacului înalt, acest ceai era laudat de indieni și vikingi, introduceti-l in regimul vostru de baut. Savurati o ceașcă sau un ceainic plin de ceai pe zi, dar nu lăsați niciodată Lapacho în contact cu vase din aluminiu. Daca urmati acest sfat, veti obtine o băutură placuta cu abilități admirabile. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
68,6 Lei /250 g 27,4 Lei /100 g
Vom livra vineri, 29. 9. 2023

VILCACORA - plantă (Uňa de gato, gheară de pisică, Uncaria) - pulbere
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

VILCACORA - plantă (Uňa de gato, gheară de pisică, Uncaria) - pulbere

La fel cum are multe denumiri, are și o mulțime de efecte. Vilcacora, Gheară de pisică sau Uňa de gato se numără printre antioxidanții naturali și imunostimulanții ale căror beneficii erau cunoscute de vechii incași. Planta tropicală agățătoare cu spini asemănători cu ghearele pisicii devine din ce în ce mai populară. Planta peruană este foarte cunoscută în lume, dar în Europa abia începe să se vorbească despre ea. Tebuie să adăugăm că se vorbește numai la superlativ. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
77,6 Lei /250 g 31,0 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 29. 9. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »