

CHIA CU GOJI - ceai verde
Unde este Sencha, acolo este bunăstare. Aceste frunze verzi din grădinile tradiționale chineze sunt sănătoase pentru trup și suflet. Nu degeaba le adoră milioane de iubitori de ceai. Fiți ca ei și beți un ceai clasic, cu bunătăți mai puțin clasice: semințe de chia pentru un nivel stabil de zahăr din sânge, fructe goji pentru o imunitate mai bună, flori de lavandă pentru o relaxare perfectă. Ceaiul proaspăt vă va acoperi cu un parfum minunat și va adăuga exact ceea ce aveți nevoie.
Compoziție
Ceai verde Sencha, Semințe de chia 8%, Goji 7%, Flori de lavandă, Aromă naturală, Floare de portocale, Coaja de portocala, Bucăți de zmeură, RodieInfuzia și gustul
Ceaiul vărsat Chia cu goji oferă o infuzie de culoare galbenă până la galben-verde. Înainte de a gusta, veți fi surprins de parfumul frumos al grădinii înflorite de vară. În fiecare înghițitură veți primi tonuri răcoritoare, ușor florale.
Originea ceaiului
Cu siguranță merită să vă uitați la acest amestec de ceai înainte de a turna apă fierbinte. Ar fi păcat să nu admirați frunzele lungi și înguste de Sencha, goji roșu, flori albastre de lavandă și flori albe de portocal. După ce vă săturați de privit, citiți mai multe despre aceste ingrediente unice. Sencha este un reprezentant tipic al ceaiurilor japoneze. Datorită popularității sale mari, este cultivat și în grădinile de ceai din China.
Și nu o fac deloc greșit. Dimpotrivă, putem spune că China Sencha atinge un gust excelent și parametri aromatici. Acest lucru se datorează locului în care cresc arborii de ceai, precum și modului în care sunt recoltați și cum se prelucrează frunzele de ceai. Un rol important joacă de asemenea arborii de ceai chinezesc (Camellia sinensis), care suprima gustul nedorit și, dimpotrivă, accentuează gustul și aromele dorite ale frunzelor. Muncitorii recoltează de obicei manual arbuști pe plantațiile neumbrite. În acest caz, spre deosebire de procedura tradițională chineză, care presupune încălzirea frunzelor în tigăi, aceste frunze se supun la aburire repetată. Acest lucru oprește fermentarea în frunze. Ulterior, Sencha se rulează (cu mașina sau manual), usucă și sortează. În apa caldă, acele verzi de smarald se deschid până la forma frunzelor originale. În spatele popularității Sencha, se află un gust plăcut și o aromă ușoară florală, dar și capacitatea de a ajuta organismul să facă față unor afecțiuni. Acestea includ glicemia mare, riscul de accident vascular cerebral sau bolile coronariene. Potrivit cercetătorilor de la Universitatea Medicală din Ohio, Sencha conține o cantitate semnificativă de substanță de blocare a enzimelor, care ajută la creșterea celulelor cancerigene.
Se numește EGCG (Epigallocatechin-3-Gallan) și o cană din acest ceai poate conține aproximativ 150 mg. Semințele de Chia pe care le-am adăugat la amestec sunt o sursă de acizi grași nesaturați omega-3, antioxidanți și calciu. Mayașii și aztecii le-au folosit pentru a îndepărta foamea și pentru a menține nivelul glicemiei. Botanic sunt semințe de Salvia hispanica și sunt cultivate în principal în munții din America Centrală. Fructele goji, sunt considerate elixirul tinereții. Conțin carotenoizi, antioxidanți, proteine și multe vitamine (din gama vitamine B, vitamina C și vitamina E). Nu lipsesc minerale precum sodiu potasiu, fier și altele. Goji este popular în special în țările asiatice. Sunt apreciate mai ales capacitatea de a susține rinichii, de întări inima, de a îmbunătăți somnul și multe altele.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Puneți ceaiul în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Peste ceai adăugați apă fierbinte de 70-80 °C.
- Timpul de infuzare este de 2-4 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.

























Valoarea energetică: | 13.04 kj / 3 kca |
Carbohidrați: | 0 |
Grăsimi: | 0 |
Proteină: | 0.2 |
din care zaharuri: | 0 |
Sare: | 0.03 |
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Infuzor mic, clește 45mm
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

SENCHA MERIȘOARE - CĂPȘUNI - ceai verde

CĂPȘUNI CU VANILIE - ceai verde
