075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

CHINA GABALONG BIO - oolong

Cod: 1464

Gabalong este o adevărată raritate. Niciun alt ceai nu este fermentat într-un mediu saturat de azot, nu conține la fel de mult acid gamma-aminobutiric și nici gust de caramel și ciocolată. Beți o ceașcă de ceai incredibil de delicios și în același timp un ceai pentru îmbunătățirea condiției. Infuzia are o culoare aurie uimitoare, aroma este plăcută, dulce. Ceaiul China Gabalong BIO este plăcut în toate felurile.

Pachete mari:
Pachete mici:
225,7 Lei /250 g 90,3 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 4. 10. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
China
Regiune
Regiune:
Fujian
Gust
Gust:
Caramel, Čokoláda
Colectare
Colectare:
Konec května, začátek června
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
457m - 762m
BIO
BIO:
Da

Compoziție

Oolong 100%

Infuzia și gustul ceaiului

În gustul ceaiului China Gabalong BIO veți găsi ciocolată și caramel, precum și o codiță delicată amăruie. Dar este foarte armonios și proaspăt. Acest oolong oferă infuziei culori cu adevărat frumoase, vă puteți bucura de tonuri puternice de portocaliu până la tonuri portocalii aurii.

Originea ceaiului

O procedură specială a fost elaborată de omul de știință japonez Thushida Torijo, directorul Food Function Division, National Food Research Institute, membru al Institutului Național de Cercetare a Ceaiului din Ministerul Agriculturii, Pădurilor și Pescuitului. Originar din Prefectura Iwate, a cercetat la Institutul de Cercetare a Ceaiului din Ministerul Agriculturii, Silviculturii și Pescuitului, relația dintre metabolism și calitatea ingredientelor ceaiului. În 1984, împreună cu colegii săi a început să dezvolte un ceai bogat în GABA. T. Torijo și echipa sa au descoperit că GABA se acumulează în ceaiul verde după 6-10 ore fără accesul oxigenului, care este înlocuit cu azot. După alte experimente, ei și-au dat seama că, în aceste condiții, GABA este produs atât în ceai verde, negru, cât și în oolong. La sfârșitul anilor '80, ceaiurile cu un conținut ridicat de acid gamma-aminobutiric au ajuns pe piață și au devenit extrem de populare.

Are însă o singură dilemă: cantitatea de GABA pe care o va conține ceaiul depinde de calitatea frunzelor și de timpul de expunere la azot. De exemplu, numai ceaiurile care conțin mai mult de 150 mg de acid la 100 de grame de ceai pot fi vândute sub formă de „oolongs GABA”. Pentru a completa informațiile despre beneficiile pentru sănătate ale acestui ceai, să adăugăm că, pe lângă GABA, este bogat și în antioxidanți. Printre altele, protejează sistemul cardiovascular și ajută organismul să prevină o serie de boli. Consumul de ceai nu este doar o modalitate pentru locuitorii din Fujian de a alunga setea sau de a scăpa de unele probleme de sănătate. Pentru ei, este un mod de viață, o întoarcere la natură, o întruchipare a dorinței de puritate și simplitate. Prin urmare, multe dintre celebrele ceaiuri locale sunt preparate folosind metoda Gong Fu Cha, un ritual care aduce pace și relaxare completă a minții. De asemenea, puteți prepara ceaiul China Gabalong BIO în acest fel. Vei trăi o experiență cu adevărat înălțătoare.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 80 - 90 °C Timp de pregătire 5 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Peste ceai se toarnă apă clocotită de 80-90 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă. 
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus. 
  3. Timpul de infuzare este de 5 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


OOLONG TIE KUAN YIN, Zeița de fier
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

OOLONG TIE KUAN YIN, Zeița de fier

Cea mai înaltă clasă a acestui Oolong este cea mai scumpă. Zeita de fier din Fujian, China, caută iubitori de ceai experimentati pentru proprietăți extraordinare de gust și aromă. Se recomandă pregătirea folosind metoda Gong Fu Cha. Atunci dă din el ce e mai bun - caracterul bogat, gustul lung și nobilimea maximă. Acum si voi puteti trai totul. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
67,1 Lei /250 g 26,9 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 4. 10. 2023

CHINA MILKY OOLONG PREMIUM
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CHINA MILKY OOLONG PREMIUM

Cine nu a gustat încă unul dintre ceaiurile Oolong de lapte ar trebui să remedieze acest lucru rapid. De fapt, cine nu a gustat unul dintre cei mai bune ceaiuri Oolong de lapte. Pentru că există diferențe și între ceaiuri. Ceaiul vărsat China Milky Oolong Premium, cu aroma sa incredibil de plăcută de fructe și frișcă, este cu siguranță unul din ceaiuri care trebuie adăugat în colecția dumneavoastră de ceaiuri. Vă va încânta de îndată ce deschideți punga. Are un miros… La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
176,3 Lei /250 g 70,5 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 4. 10. 2023

CEYLON IDULGASHINNA BLUE NETTLE BIO - Oolong
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CEYLON IDULGASHINNA BLUE NETTLE BIO - Oolong

Când credeți că nimic nu vă mai poate surprinde în lumea ceaiurilor, vine această frumusețe din Sri Lanka. Oolong, care amintește de o operă de artă, este complet unic la prima vedere. Și dacă aspectul în sine nu vă convinge de unicitatea „urzicii albastre”, gustul și aroma lui o pot face în mod sigur. Bucurați-vă de raritatea ceyloneză cultivată în inima ținutului frumos și lăsați-vă cuceriți de farmecului său. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
476,1 Lei /250 g 190,4 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 4. 10. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »