

CHINA GABALONG BIO - oolong
Gabalong este o adevărată raritate. Niciun alt ceai nu este fermentat într-un mediu saturat de azot, nu conține la fel de mult acid gamma-aminobutiric și nici gust de caramel și ciocolată. Beți o ceașcă de ceai incredibil de delicios și în același timp un ceai pentru îmbunătățirea condiției. Infuzia are o culoare aurie uimitoare, aroma este plăcută, dulce. Ceaiul China Gabalong BIO este plăcut în toate felurile.
Compoziție
Oolong 100%Infuzia și gustul ceaiului
În gustul ceaiului China Gabalong BIO veți găsi ciocolată și caramel, precum și o codiță delicată amăruie. Dar este foarte armonios și proaspăt. Acest oolong oferă infuziei culori cu adevărat frumoase, vă puteți bucura de tonuri puternice de portocaliu până la tonuri portocalii aurii.
Originea ceaiului
O procedură specială a fost elaborată de omul de știință japonez Thushida Torijo, directorul Food Function Division, National Food Research Institute, membru al Institutului Național de Cercetare a Ceaiului din Ministerul Agriculturii, Pădurilor și Pescuitului. Originar din Prefectura Iwate, a cercetat la Institutul de Cercetare a Ceaiului din Ministerul Agriculturii, Silviculturii și Pescuitului, relația dintre metabolism și calitatea ingredientelor ceaiului. În 1984, împreună cu colegii săi a început să dezvolte un ceai bogat în GABA. T. Torijo și echipa sa au descoperit că GABA se acumulează în ceaiul verde după 6-10 ore fără accesul oxigenului, care este înlocuit cu azot. După alte experimente, ei și-au dat seama că, în aceste condiții, GABA este produs atât în ceai verde, negru, cât și în oolong. La sfârșitul anilor '80, ceaiurile cu un conținut ridicat de acid gamma-aminobutiric au ajuns pe piață și au devenit extrem de populare.
Are însă o singură dilemă: cantitatea de GABA pe care o va conține ceaiul depinde de calitatea frunzelor și de timpul de expunere la azot. De exemplu, numai ceaiurile care conțin mai mult de 150 mg de acid la 100 de grame de ceai pot fi vândute sub formă de „oolongs GABA”. Pentru a completa informațiile despre beneficiile pentru sănătate ale acestui ceai, să adăugăm că, pe lângă GABA, este bogat și în antioxidanți. Printre altele, protejează sistemul cardiovascular și ajută organismul să prevină o serie de boli. Consumul de ceai nu este doar o modalitate pentru locuitorii din Fujian de a alunga setea sau de a scăpa de unele probleme de sănătate. Pentru ei, este un mod de viață, o întoarcere la natură, o întruchipare a dorinței de puritate și simplitate. Prin urmare, multe dintre celebrele ceaiuri locale sunt preparate folosind metoda Gong Fu Cha, un ritual care aduce pace și relaxare completă a minții. De asemenea, puteți prepara ceaiul China Gabalong BIO în acest fel. Vei trăi o experiență cu adevărat înălțătoare.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceai se toarnă apă clocotită de 80-90 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 5 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

OOLONG TIE KUAN YIN, Zeița de fier

CHINA MILKY OOLONG PREMIUM
