075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

CHINA GABALONG BIO - oolong

Cod: 1464

Gabalong este o adevărată raritate. Niciun alt ceai nu este fermentat într-un mediu saturat de azot, nu conține la fel de mult acid gamma-aminobutiric și nici gust de caramel și ciocolată. Beți o ceașcă de ceai incredibil de delicios și în același timp un ceai pentru îmbunătățirea condiției. Infuzia are o culoare aurie uimitoare, aroma este plăcută, dulce. Ceaiul China Gabalong BIO este plăcut în toate felurile.

Pachete mari:
Pachete mici:
225,7 Lei /250 g 90,3 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 27. 5. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
China
Regiune
Regiune:
Fujian
Gust
Gust:
Caramel, Čokoláda
Colectare
Colectare:
Konec května, začátek června
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
457m - 762m
BIO
BIO:
Da

Compoziție

Oolong BIO 100%

Infuzia și gustul ceaiului

În gustul ceaiului China Gabalong BIO veți găsi ciocolată și caramel, precum și o codiță delicată amăruie. Dar este foarte armonios și proaspăt. Acest oolong oferă infuziei culori cu adevărat frumoase, vă puteți bucura de tonuri puternice de portocaliu până la tonuri portocalii aurii.

Originea ceaiului

O procedură specială a fost elaborată de omul de știință japonez Thushida Torijo, directorul Food Function Division, National Food Research Institute, membru al Institutului Național de Cercetare a Ceaiului din Ministerul Agriculturii, Pădurilor și Pescuitului. Originar din Prefectura Iwate, a cercetat la Institutul de Cercetare a Ceaiului din Ministerul Agriculturii, Silviculturii și Pescuitului, relația dintre metabolism și calitatea ingredientelor ceaiului. În 1984, împreună cu colegii săi a început să dezvolte un ceai bogat în GABA. T. Torijo și echipa sa au descoperit că GABA se acumulează în ceaiul verde după 6-10 ore fără accesul oxigenului, care este înlocuit cu azot. După alte experimente, ei și-au dat seama că, în aceste condiții, GABA este produs atât în ceai verde, negru, cât și în oolong. La sfârșitul anilor '80, ceaiurile cu un conținut ridicat de acid gamma-aminobutiric au ajuns pe piață și au devenit extrem de populare.

Are însă o singură dilemă: cantitatea de GABA pe care o va conține ceaiul depinde de calitatea frunzelor și de timpul de expunere la azot. De exemplu, numai ceaiurile care conțin mai mult de 150 mg de acid la 100 de grame de ceai pot fi vândute sub formă de „oolongs GABA”. Pentru a completa informațiile despre beneficiile pentru sănătate ale acestui ceai, să adăugăm că, pe lângă GABA, este bogat și în antioxidanți. Printre altele, protejează sistemul cardiovascular și ajută organismul să prevină o serie de boli. Consumul de ceai nu este doar o modalitate pentru locuitorii din Fujian de a alunga setea sau de a scăpa de unele probleme de sănătate. Pentru ei, este un mod de viață, o întoarcere la natură, o întruchipare a dorinței de puritate și simplitate. Prin urmare, multe dintre celebrele ceaiuri locale sunt preparate folosind metoda Gong Fu Cha, un ritual care aduce pace și relaxare completă a minții. De asemenea, puteți prepara ceaiul China Gabalong BIO în acest fel. Vei trăi o experiență cu adevărat înălțătoare.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 80 - 90 °C Timp de pregătire 5 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Peste ceai se toarnă apă clocotită de 80-90 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă. 
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus. 
  3. Timpul de infuzare este de 5 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


15% JOS
SENCHA MERIȘOARE - CĂPȘUNI - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

SENCHA MERIȘOARE - CĂPȘUNI - ceai verde

Dacă vrem să fim directi, scriem: Cerul în gură! Sencha afine-căpșuni este cea potrivită pentru iubitorii ceaiului verde. Aduce plăcerea pura și proaspăta de Sencha cu fructe roșii senzaționale. Căpșunile dau o notă dulce, afinele subliniaza ceaiul cu un gust acrisor. Împreună creaza o simfonie plină de vitamine, antioxidanți și oligoelemente. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
55,5 Lei /250 g 47,1 Lei /250 g 18,9 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 27. 5. 2024

LAPTE OOLONG
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

LAPTE OOLONG

Laptele, așa cum îl știm, este delicat, neted, catifelat, dulce.... Cum poate fi un ceai Oolong de lapte? Exact la fel! Milk Oolong, o delicatesă din Taiwan, are un gust neobișnuit de fin și o aromă dulceagă. Este cultivat într-un peisaj natural uimitor, plin de dealuri și podișuri verzi. Producției acestui ceai se acordă o atenție deosebită. Nu e de mirare că este unul dintre cele mai apreciate soiuri. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
111,4 Lei /250 g 44,6 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 27. 5. 2024

SHAPE TEA (CEAI DE SLĂBIT) - amestec
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

SHAPE TEA (CEAI DE SLĂBIT) - amestec

Ceaiul vrac din categoria MUST HAVE! Cine caută o siluetă subțire, acesta ajută la împlinirea visului. Datorită conținutului Pu Erhu și Mate, celor doi ucigași ai ""mânerelor de dragoste"", vă readuce in condiție bună si in blugii care ati purtat anul trecut. Shape Tea funcționează rapid și fără compromisuri. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
81,6 Lei /250 g 32,7 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 27. 5. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »