075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

CHINA GREEN PU ERH BEENG CHA - 357 g

Cod: 1189

Dacă putem afirma că Pu Erh aparține comorilor chinezești, Tea Cake verde este cea mai strălucitoare bijuterie. Ceaiul rar din provincie, unde copacii de ceai vechi sunt apreciati ca membrii a familiei, va încânta iubitorii de arome pline, de fructe, de frugalitate ușoară și de pamantescul tipic. Placinta simpla dintr-o ediție limitată este o sursă de bucurie, prospețime și bună dispoziție. Oriunde, oricând.

268,8 Lei cu TVA
246,6 Lei fără TVA
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 4. 10. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
China
Regiune
Regiune:
Yunnan
Gust
Gust:
Fructat, Plin
Pentru copii
Pentru copii:
de la 15 ani
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
1100m

Compoziție

China Green PU ERH BEENG CHA 100%

Infuzia și gustul ceaiului

Green Pu Erh Tea Cake dă o infuzie închisă, de culoarea chihlimbarului intens, cu miros de mușchi și fructe. Gustul său reflectă desigur, atât ​​modul unic de producție, cât și natura în care cresc plantele de ceai sălbatice. De aceea, veți simți în ceașcă fructe și tonuri elegante pământii și proaspăt astringente. Gustul Pu Erh depinde de modalitatea de preparare și de numărul de infuzii.

Originea ceaiului

Secretul lui Pu Erh constă în învechire. Din plantele de ceai vechi (Camellia sinensis) fermierii culeg manual frunzele verzi suculente și le transportă la locul de procesare. Le lasă să se veștejească ușor iar apoi „ucid verdele„ - cum se spune (Kill Green). Aceasta înseamnă că încălzesc ceaiul în tigăi mari, ceea ce oprește oxidarea naturală a enzimelor.

După aceasta îl rulează și îl modelează. Dacă trebuie produs Pu Erh clasic fermentat, fermierii strâng frunzele verzi în grămezi. În umezeală și la temperaturi mai ridicate, ceaiul începe să fermenteze și să matureze datorită bacteriilor și ciupercilor. În cazul Green Pu Erh Tea Cake fermentația finală nu are loc. Frunzele de ceai verde au fost presate într-un tortuleț (Cake Tea), pe care în China îl numesc Beeng Cha. Maturarea a avut loc într-un mediu cald și umed. Aceasta a ajutat la dezvoltarea și catifelarea gustului ceaiurilor. Istoria ceaiului Pu Erh datează din timpul dinastiei Han. Unii împărați chinezi l-au iubit, alții l-au disprețuit. De exemplu, primul împărat Ming a interzis în mod explicit presarea ceaiului Pu Erh, deoarece fermierii pierdeau prea mult timp cu aceasta.

A fost permisă numai vânzarea ceaiului vrac. Ultimul împărat chinez însă, l-a desemnat ca "membru al familiei regale". Cine înțelege complexitatea și nuanțele subtile ale producției ceaiurilor Pu Erh, acordă o mare atenție depozitării lor. Acestea pot fi păstrate o perioadă lungă de timp, însă este esențial să se păstreze la loc uscat și rece. Nu este bine să expunem ceaiul Pu Erh la fluctuații de temperatură, nici să îl depozităm în apropiere de diferite mirosuri.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 70 - 80 °C Timp de pregătire 3 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Tăiați sau rupeți o bucată de Pu Erh suficient de mare pentru a se încadra într-o linguriță și turnați peste apă clocotită. Proporția este de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
  3. Timp de infuzare 2 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


LAPTE OOLONG
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

LAPTE OOLONG

Laptele, așa cum îl știm, este delicat, neted, catifelat, dulce.... Cum poate fi un ceai Oolong de lapte? Exact la fel! Milk Oolong, o delicatesă din Taiwan, are un gust neobișnuit de fin și o aromă dulceagă. Este cultivat într-un peisaj natural uimitor, plin de dealuri și podișuri verzi. Producției acestui ceai se acordă o atenție deosebită. Nu e de mirare că este unul dintre cele mai apreciate soiuri. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
111,4 Lei /250 g 44,6 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 4. 10. 2023

CHINA PAI MU TAN - ceai alb
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CHINA PAI MU TAN - ceai alb

Dulce, plin, răcoritor - cea mai mare gamă de ceai alb din provincia chineză Fujian a devenit celebra printre iubitori de ceai din toata lumea. Bujorul alb, așa cum i se spune se poate savura toata ziua. Cei care muncesc din greu, cei ce se odihnesc sau fac sport cu intensitate - intotdeauna isi aleg aceasta delicatesa. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
85,3 Lei /250 g 34,1 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 4. 10. 2023

PU ERH MINI TOU CHA - vechime 15 ani
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PU ERH MINI TOU CHA - vechime 15 ani

Drăgalașul de patru grame este un ceai unic. A durat cincisprezece ani să se maturizeze și să se situeze printre cele mai bune ceaiuri din lume. Pu Erh Mini Tou Cha este alegerea potrivita pentru iubitorii de ceai, de gusturi adanci si infuzii delicate. Cine-l bea nu simte nici un pic de amărăciune. In gură se dezvolta ușor o căldură dulce și extrem de bogată. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
116,1 Lei /250 g 46,4 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 4. 10. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »