075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

CHINA LUNG CHING BIO - ceai verde

Cod: 1479

Gustul este la fel de adânc ca o fântână și la fel de puternic ca un dragon. Lung Ching, după cum sună numele original, este considerat de mulți drept regele printre ceaiurile verzi chinezești. Chiar și în prezent este servit la cea mai înaltă calitate personalităților proeminente la ședințele de stat sau ca un cadou prețios care exprimă cel mai înalt respect pentru prieteni și familie. Așezați-vă confortabil pe scaun și aruncați o privire în ceașca cu acest ceai unic până la fundul legendarei Fântâni a Dragonului.

Pachete mari:
Pachete mici:
221,0 Lei /250 g 88,4 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 22. 5. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
China
Regiune
Regiune:
Zhejiang
Gust
Gust:
Nucă
Pentru copii
Pentru copii:
de la 10 ani
Colectare
Colectare:
Ultima recoltă
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
300m
BIO
BIO:
Da

Compoziție

Ceai verde China Lung Ching BIO 100%

Infuzia și gustul ceaiului

O culoare minunată asemănătoare cu jadul este o sărbătoare pentru ochi. Cel mai important lucru la Lung Ching este gustul perfect echilibrat, cu note de nuci.

Originea ceaiului

O mulțime de ceaiuri cu marca Făntâna Dragonului sunt disponibile în mod curent pe piață. Totuși, singurul ceai original este acela care provine din provincia muntoasă Zheijang situată în sud-estul Republicii Populare Chineze. Și dacă, cum e în cazul nostru, este și Lung Ching din jurul faimosului lac West Lake, atunci puteți fi sigur că veți gusta un ceai absolut unic, de calitate superioară și de top. Se spune că băutura și-a câștigat numele după o fântână situată într-o pădure cu arbori de ceai, în mijlocul frumosului peisaj natural care înconjoară West Lake. Conform legendei, în jurul anului 250 e.n. a fost în această zonă o secetă mare și fermierii s-au rugat mult timp pentru ploaie. Un călugăr taoist a venit la fântână și a descoperit bârlogul dragonului. I-a cerut ploaie și în acel moment norii s-au adunat din toate părțile, salvând recolta. În semn de mulțumire ceaiul a fost numit Lung Ching.

Deja în secolul al VIII-lea e.n. acesta a fost menționat de Yu Lu, un scriitor și maestru al ceaiului, în cartea sa renumită despre celebrele ceaiuri chinezești. Pe vremea Imperiului Qing, el a fost denumit ceai imperial și, în timp, și-a construit o poziție unică ca băutură națională. Până de curând, cultivatorii îl trimiteau guvernului Lung Ching de calitate premium în loc de taxe. Recoltarea Fântânii Dragonului trebuie să aibă loc la începutul lunii aprilie înainte de sosirea ploilor de primăvară. Doar primele frunze cu muguri sunt culese manual și apoi întinse pe tăvile de răchită. După câteva ore, urmează prima rundă de tratament termic. Frunzele sunt presate înaintea curentului de aer foarte fierbinte înainte de a fi prăjite cu atenție în tigăile mari, sub supraveghere atentă. Cele mai bun Lung Ching se recunoaște după patru caracteristici de bază. Frunzele uscate ar trebui să aibă, de obicei, o formă plată tipică cauzată de presarea cu aer la temperaturi ridicate, iar infuzia rezultată trebuie să vă încânte prin culoarea sa unică de jad verde, parfum de orhidee și un gust dulceag.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 70 - 80 °C Timp de pregătire 2-3 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Peste ceaiul verde turnați apă fierbinte de 70-80 °C (aproximativ 2 minute după ce fierbe apa), în proporție de 1 linguriță la 150 - 200 ml de apă. 
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus. 
  3. Timpul de infuzare este de 2-3 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


MAGIA PERSICILOR CU CAISE - ceai de fructe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

MAGIA PERSICILOR CU CAISE - ceai de fructe

Hocus,pocus, uitați-vă în palarie, doamnelor si domnilor.Am făcut o magie fructuoasă pentru dvs. Va bucura atât pe cei mici cât și pe cei mari, atât în timpul iernii, cât și în timpul verii. Piersicile, caisele, portocalele, merele și hibiscus vor întări sănătatea și setea. Descoperiți vraja acestui ceai vrac.Vă așteaptă in fiecare înghițitură. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
77,3 Lei /250 g 30,9 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 22. 5. 2024

GOLDEN YUNNAN - ceai negru
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

GOLDEN YUNNAN - ceai negru

Ce v-ati lua pe o insula pierduta? O carte groasă, un portofel subțire sau un ceai negru mirositor și dulce? Alegerea noastră este clară - nimic nu ne-ar plăcea mai mult decât cana cu ceai splendid din cea mai tradițională provincie chineză. Când valurile înalte ne vor cuprinde, părul aruncat de vântul sălbatic si umerii nostrii udati de ploaie, atunci umplem ceainicul plin cu ceai și din nou va fi bine ... La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
72,2 Lei /250 g 28,9 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 22. 5. 2024

CEAI DRAGON - amestec
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CEAI DRAGON - amestec

Atâtea bunătăți într-un ceai! Delicatețea dragonului a apărut intr-o dimineață innorată. Ar fi nevoie să reîncărcăm energia, o imbratisare călduroasa și alungam pesimismul în colț. Așa am făcut! Un amestec de ceaiuri cu bucăți de fructe si piper roz ne pune pe picioare. Este puternic ca un dragon. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
79,2 Lei /250 g 31,7 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 22. 5. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »