China Misty green BIO - ceai verde
Se știe că ceaiurile verzi au zece gusturi diferite în zece situații. Despre ceaiul verde China Misty green BIO se știe că oferă și mai mult gust. Dacă îl beți fierbinte, veți avea o experiență dulce, relativ distinctă, cu elementele de plante. Dacă preparați o infuzie rece, veți observa miere, note de plante însoțite de o senzație unică, mătăsoasă în gură. Eleganță pură!
Compoziție
Ceai verde China Misty green BIO 100%Infuzia și gustul ceaiului
Ceaiul verde China Misty green BIO este un cameleon al gustului. Gustul va fi în funcție de modul în care îl pregătiți. În principiu este ușor dulce, moderat ierbos și foarte armonios. Băutura caldă are o urmă mai pronunțată de plante și cu siguranță nu își pierde din dulceața. Ceaiul rece este mult mai delicat chiar mătăsos, poate capta gustul fermecător umami. Desigur, își păstrează dulceața și notele ierboase tipice. Infuzia are o culoare pură galbenă deschisă până la galben verzuie.
Acest ceai este extrem de potrivit pentru infuzii reci. Infuzarea lungă și lentă vor oferi maximum de gust și aromă.
Originea ceaiului
Când spuneți Zhejiang, este ca și cum ați spune ceai. Una dintre cele mai bune locații de ceai din China oferă lumii cele mai bune recolte de diferite soiuri de ceai. Iar printre acestea, una care excelează prin gust minunat, aromă plăcută și, în plus, este diferită la fiecare mod de preparare. Ceaiul China Misty green BIO se cultivă după o tradiție străveche, fără îngrășăminte, pesticide sau insecticide produse industrial. Ne aduce în ceștile noastre prospețimea Munților Jinhua acoperiți cu păduri adânci, care acoperă arborii de ceai în ceață și îi protejează astfel de temperaturile ridicate și de soarele puternic din zonele subtropicale.
Am adus ceaiul China Misty green BIO din Organic Taishan Garden. Aici se plantează arbuștii la o altitudine de aproximativ 800 de metri. Frunzele sunt recoltate între aprilie și iulie și, ca și în cazul altor ceaiuri verzi, trec printr-un proces clar definit. La începutul acestuia este veștejirea frunzelor, apoi urmează încălzirea (pentru a opri fermentația), rularea, modelarea și uscarea. Rezultatul este un ceai din frunze tari, care au de obicei formă de bucăți de sârmă sau sunt ondulate și au o culoare verde închisă.
Înainte de a ajunge la diferitele moduri de preparare, să ne oprim la povestea ceaiului China Misty green BIO. Este asociat cu Templul Taishan, unde un călugăr a plantat mai mulți arbuști de ceai chinezesc (Camellia sinensis) pe vârful muntelui templului în jurul anului 963. Pentru că era un călugăr foarte muncitor care avea grijă de mica grădină de ceai zi și noapte, Buddha l-a onorat cu vizita sa și l-a făcut gardianul acelui munte. De atunci, Grădina Organic Taishan Garden a fost sub protecția lui Buddha și a reușit să cultive un ceai absolut uimitor.
Aici sunt două moduri în care îl puteți consuma. Noi, ca și mulți alți iubitori de ceai, recomandam prepararea în apă rece.
Puneți 6 grame de frunze de ceai într-un ceainic și turnați 1 litru de apă de izvor la temperatura camerei. Lăsați la infuzat, de exemplu, la frigider timp de 8 ore. Durata infuzării depinde de preferințele dumneavoastră. Oră după oră, infuzia va avea un alt gust.Puneți 2 grame de frunze de ceai într-un ceainic și turnați 150 ml apă fierbinte. Lăsați la infuzat timp de 1-2 minute. Puteți repeta acest proces de două ori.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
70 - 80 °C | 2-3 minute | 1 linguriță la 1,5-2 dl |
Instrucțiuni de preparare
- Ceaiul China Misty green BIO se prepară cu apă la o temperatură de 70 ̊C în raport de 1 linguriță la 150 -200 ml.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 1-2 minute (cană acoperită), apoi se strecoară.