

CHINA SENCHA BIO - ceai verde
Sencha este un clasic. Frunzele delicioase, lungi, pline de culoare verde închis cu un gust intradevar fin, ușor dulce. De data aceasta vă prezentăm cel mai tipic reprezentant al ceaiurilor verzi japoneze - importat din China. Nu-i lipseste absolut nimic. Este produs pe baza cooperării dintre cele două țări, astfel încât să putem recomanda China Sencha BIO fiecărui om experimentat. Atenție: chiar și începătorii de ceai nu ar trebui să-l rateze.
Compoziție
Ceai verde Bio Sencha 100%Infuzia și gustul ceaiului
China Sencha BIO este potrivit atât pentru consumul obișnuit, cât și pentru ocaziile speciale. Infuzia are o culoare clară, galbenă, gustul este mai întâi ușor astringent, apoi plăcut dulceag și la final ușor floral. Sencha miroase proaspăt, ierbos.
Originea ceaiului
Provincia chineză Zhejiang este cunoscută de oricine a rătăcit vreodată în lumea ceaiurilor verzi de calitate. În zona de deal de pe coasta de est a țării cresc sute de de plante de ceai înnobilate (Camellia sinensis), din care familiile locale produc o mulțime de soiuri - de la Gunpowder, peste fântâna Dragonului, până la Sencha. În ceea ce privește în mod special orașul prefectură Shaoxin, de unde am adus acest Sencha, este bine de știut că este situat în nordul provinciei și abundă în medii culturale și naturale bogate. Regiunea străveche cu peste 2500 de ani lungi de istorie, atrage turiști de departe și de aproape. Așa-numita "Veneție orientală" se caracterizează prin sute de poduri și o atmosferă autentică a liniștitei lumi acvatice. În afară de faimosul vin de orez, piețe, grădini și monumente, oamenii vizitează Shaoxinul și pentru ceaiurile verzi excelente. BIO Sencha este cultivată pe plantații neumbrite.
Frunzele de ceai le strâng de obicei femeile și fetele, înainte chiar să cadă roua de dimineață. Frunzele sunt lăsate la veștejit pentru scurt timp și sunt în mod repetat opărite. Acest pas nu este tipic pentru ceaiul chinez (majoritatea ceaiurilor verzi locale sunt încălzite în tigăi mari, astfel își obțin aroma delicată de fum). Prin opărire se oprește fermentația, ceaiul este rulat, uscat și sortat. Ceaiurile verzi sunt într-adevăr foarte apreciate în Asia. Au devenit parte a culturii locale și, în același timp, modalitatea de a furniza organismului antioxidanți, substanțe minerale și vitamine. Datorită conținutului mediu de cafeină, ceaiul verde ajută la combaterea oboselii și susține rezistența fizică și psihică.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul verde turnați apă fierbinte de 70-80 °C (aproximativ 2 minute după ce fierbe apa), în proporție de 1 linguriță la 150 - 200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 2-3 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

IASOMIE - ceai verde

CHINA SENCHA - ceai verde
