

ZMEURĂ DELICATĂ - ceai de fructe
Gustul de vară. Bucurați-vă de zmeură, mere, morcovi, sfeclă roșie și stafide într-o cană. Poate una pictată, de la bunica. Ceaiul cu un gust delicat catifelat și o aromă minunată vă va transporta într-o clipă într-o grădină din august. Este plin de vitamine și antioxidanți, dar nu conține teină, așa că vă puteți delecta chiar și împreună cu cei mici. În orice moment al anului, de câte ori pe zi doriți.
Compoziție
Bucăți de măr, Stafide, Bucăți de morcov, Svecla rosie, Aromă naturală, Zmeură 4%Infuzia și gustul ceaiului
Pe cât de roșie este culoarea bucăților individuale din acest ceai, pe atât de roșie este infuzia lui. Gustul reflectă dulceața stafidelor, a sfeclei roșii și a morcovilor, aciditatea merelor și gustul unic de zmeură. La fel ca toate celelalte ceaiuri de fructe, și Zmeura delicată servește perfect ca bază pentru un ince tea răcoritor și sănătos.
Originea ceaiului
Tot ce găsiți în ceaiul de fructe Zmeura delicată, este de origine pur naturală. Sfecla, merele, morcovii, zmeura și stafidele le-am cumpărat de la un furnizor verificat din UE. Pe acțiunile lui solide, bunurile de calitate superioară și certificatele calitative ne bazăm de mulți ani. Fructele și legumele sunt conservate prin așa-numita liofilizare. Acesta este un proces relativ scump de uscare prin congelare. Procedura se bazează pe sublimarea apei congelate cu ajutorul presiunii și temperaturii joase. Avantajul acstuia, este că nu permite distrugerea substanțelor prețioase benefice sănătății (ceea ce se întâmplă prin uscarea la temperaturi mai ridicate) și în același timp păstrează textura și aroma materiei uscate. Ingrediente liofilizate din ceaiurile noastre sunt crocante, parfumate iar după infuzarea cu apă fierbinte sunt ca proaspete. La amestecul de ceai am adăugat și câteva picături de aromă naturală. Menține gustul și aroma naturală a ceaiului pentru mai mult timp. Nu conține purtători de parfum sintetic, astfel nu irită stomacul, nu supraacidizează organismul și nu provoacă arsuri stomacale.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul de fructe se adaugă apă clocotită de 100 °C, în proporție de 1,5 până la 2 lingurițe la 200-250 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 8-10 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Infuzor mare tip clește 65mm

Infuzor din bumbac M - 1buc

Infuzor bambus 2 mânere

CEAINIC CU INFUZOR - MOTIV ORIENTAL II
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

CREMĂ DE CĂPȘUNI - ceai de fructe

VIS DE COPIL NATURAL - ceai de fructe
