

CHINA YUNNAN GOLDEN BUD MAO FENG - ceai negru
Vârfurile munților învelite în ceață și fluvii traversând peisajul. Așa, pot fi descrise peisajele frumoase din regiunea Yunnan. Pentru iubitorii de ceaiuri chinezești, această regiune va fi întotdeauna în primul rând faimosul leagăn al acestei băuturi. Și la fel cum vârfurile munților se ridică peste ceață la fel și excepționalul Bud Bud Mao Feng iese în evidență peste celelalte ceaiuri.
Compoziție
Ceai negru China Yunnan Golden Bud Mao Feng 100%Infuzia și gustul ceaiului
Infuzia de culoarea cuprului cu tonuri aurii strălucitoare vă va impresiona prin gustul perfect și dulceața cuceritoare.
Originea ceaiului
Uitați de plantațiile de ceai situate undeva pe o câmpie liniștită. În Yunnan trebuie să urcați până la o altitudine amețitoare de 2300 de metri supă Golden Bud Mao Feng. Dar, mediul dur de munte cu multă umiditate și sol fertil oferă condiții perfecte pentru arborii de ceai. Golden Bud Mao Feng este o adevărată raritate. Veți afla că este diferit de ceaiul negru obișnuit imediat după deschiderea pachetului. Frunzele uscate au o culoare surprinzător de galbenă.
Acest lucru se datorează modului unic de recoltare, unde sunt selectați numai mugurii nedeschiși. Frunzele nu pot obține suficientă clorofilă de la soare și rămân atât de deschise la culoare. Mugurii selectați sunt apoi întinși cu atenție și lăsați să se odihnească aproximativ patru ore și să se usuce la aer curat. Apoi se rulează pe mese de lemn cu mâna pentru aproximativ o jumătate de oră pentru a da frunzelor forma dorită tipică acestui ceai. Apoi sunt turnate pe tăvi de bambus, unde fermentează timp de opt ore. Întregul proces se finalizează într-un cuptor special, unde frunzele sunt uscate la aproximativ 80°C timp de două ore. Spre deosebire de alte ceaiuri, în cazul prelucrării termice se utilizează în locul cărbunelui doar lemnul, ceea ce conferă infuziei rezultate o notă distinctivă.
Condițiile specifice de cultivare a arborilor de ceai, momentul exact ales al recoltării și prelucrarea manuală precisă pe parcursul procesului de producție fac din China Yunnan Golden Bud Mao Feng o raritate în adevăratul sens al cuvântului. Producția anuală a acestui ceai este într-adevăr redusă, comparativ cu cererea pentru acest ceai. Doar mirosiți infuzia și aroma perfect echilibrată vă va absorbi complet. Gustul unic și natural dulce, confirmă doar faptul că Golden Bud Mao Feng aparține printre elitele ceaiurilor chinezești.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceai se toarnă apă clocotită de 100 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 3-5minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

CHINA YUNNAN GOLDEN DRAGON - ceai negru

China Keemun Hao Ya - ceai negru
