075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

CHINA YUNNAN GOLDEN BUD MAO FENG - ceai negru

Cod: 1459

Vârfurile munților învelite în ceață și fluvii traversând peisajul. Așa, pot fi descrise peisajele frumoase din regiunea Yunnan. Pentru iubitorii de ceaiuri chinezești, această regiune va fi întotdeauna în primul rând faimosul leagăn al acestei băuturi. Și la fel cum vârfurile munților se ridică peste ceață la fel și excepționalul Bud Bud Mao Feng iese în evidență peste celelalte ceaiuri.

Pachete mari:
Pachete mici:
378,7 Lei /250 g 151,5 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 14. 2. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
China
Regiune
Regiune:
Yunnan
Gust
Gust:
Natural, Dulceag
Pentru copii
Pentru copii:
de la 15 ani
Colectare
Colectare:
Ultima recoltă
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
2300

Compoziție

Ceai negru China Yunnan Golden Bud Mao Feng 100%

Infuzia și gustul ceaiului

Infuzia de culoarea cuprului cu tonuri aurii strălucitoare vă va impresiona prin gustul perfect și dulceața cuceritoare.

Originea ceaiului

Uitați de plantațiile de ceai situate undeva pe o câmpie liniștită. În Yunnan trebuie să urcați până la o altitudine amețitoare de 2300 de metri supă Golden Bud Mao Feng. Dar, mediul dur de munte cu multă umiditate și sol fertil oferă condiții perfecte pentru arborii de ceai. Golden Bud Mao Feng este o adevărată raritate. Veți afla că este diferit de ceaiul negru obișnuit imediat după deschiderea pachetului. Frunzele uscate au o culoare surprinzător de galbenă.

Acest lucru se datorează modului unic de recoltare, unde sunt selectați numai mugurii nedeschiși. Frunzele nu pot obține suficientă clorofilă de la soare și rămân atât de deschise la culoare. Mugurii selectați sunt apoi întinși cu atenție și lăsați să se odihnească aproximativ patru ore și să se usuce la aer curat. Apoi se rulează pe mese de lemn cu mâna pentru aproximativ o jumătate de oră pentru a da frunzelor forma dorită tipică acestui ceai. Apoi sunt turnate pe tăvi de bambus, unde fermentează timp de opt ore. Întregul proces se finalizează într-un cuptor special, unde frunzele sunt uscate la aproximativ 80°C timp de două ore. Spre deosebire de alte ceaiuri, în cazul prelucrării termice se utilizează în locul cărbunelui doar lemnul, ceea ce conferă infuziei rezultate o notă distinctivă.

Condițiile specifice de cultivare a arborilor de ceai, momentul exact ales al recoltării și prelucrarea manuală precisă pe parcursul procesului de producție fac din China Yunnan Golden Bud Mao Feng o raritate în adevăratul sens al cuvântului. Producția anuală a acestui ceai este într-adevăr redusă, comparativ cu cererea pentru acest ceai. Doar mirosiți infuzia și aroma perfect echilibrată vă va absorbi complet. Gustul unic și natural dulce, confirmă doar faptul că Golden Bud Mao Feng aparține printre elitele ceaiurilor chinezești.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 100 °C Timp de pregătire 3-5 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Peste ceai se toarnă apă clocotită de 100 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă. 
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus. 
  3. Timpul de infuzare este de 3-5minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


CEYLON FBOPFEXSP NEW VITHANAKANDE - ceai negru
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CEYLON FBOPFEXSP NEW VITHANAKANDE - ceai negru

În apropiere de Ratnapura, legendarul oraș al pietrelor prețioase, toți iubitorii de ceaiuri negre din Ceylon își pot găsi propria comoară. Pe deal, în mijlocul pădurii, există o grădină de ceai New Vithanakande, care produce un ceai exclusiv și foarte rar, de cea mai înaltă calitate, a cărui armonie perfectă între aromă și gust vă va fermeca pur și simplu. Grădina de ceai produce doar o cantitate mică în fiecare an, reprezentând doar 1% din volumul total. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
235,4 Lei /250 g 94,1 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 14. 2. 2023

CHINA YUNNAN GOLDEN DRAGON - ceai negru
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CHINA YUNNAN GOLDEN DRAGON - ceai negru

O bijuterie excepțională de ceai care vă va fermeca cu puterea unui dragon și vă va mângâia ca primele raze aurii ale primăverii. Ceaiul negru China Yunnan Golden Dragon este atât de extraordinar încât chiar și fermierii încredințează culesul acestui ceai doar celor mai experimentați culegători. Comoara din faimosul Yunnan este pe bună dreptate una dintre raritățile care nu poate fi uitată datorită frumuseții frunzelor de ceai, gustului delicat și aromei captivante. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
320,3 Lei /250 g 128,1 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 14. 2. 2023

Taiwan Honey Black - ceai negru
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

Taiwan Honey Black - ceai negru

Prima mențiune despre arborii de ceai din Taiwan datează din 1717. De atunci, taiwanezii scriu istoria ceaiului cu un stilou de aur. Ceaiul Taiwan Honey Black este foarte rar și greu de produs. Gustul unic de miere se datorează micilor insecte, care mușcă frunzele de ceai din plantații. Când un astfel de ceai primește îngrijirea corespunzătoare, devine o raritate completă. Încercați și ne veți da dreptate. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
447,4 Lei /250 g 178,9 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 14. 2. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »