

CHUCHUHUASA - plantă
Magic Amazon a lansat o altă comoară! El are un nume indian și o reputație pentru efectele sale extraordinare asupra sănătății ca o avalanșa. Chuchuhuasa consolidează vitalitatea locuitorilor pădurii tropicale de sute de ani. Infuzia din scoarța unui copac mitic ajută corpul cu probleme articulare. Și mai presus de toate, este minunat pentru durerile de spate.
Compoziție
CHUCHUHUASA 100%Infuzia și gustul ceaiului
Băutura preparată de la Chuchuhuasi are un gust neașteptat de delicios și dulce. Aduce oarecum a nuci. Infuzia are o culoare roșie intensă. Infuzia din scoarța copacului peruvian Chuchuhuasi este potrivită pentru sorbitul zilnic.
Originea ceaiului
Indienii din pădurea amazoniană știu bine că în natură pot găsi tot ce au nevoie. Copacul Chuchuhuasi și-a primit numele datorită capacității scoarței sale de a remedia problemele articulațiilor și ale spatelui. Chuchuhuasi tradus înseamnă "spatele înfiorat". Un copac înalt de treizeci de metri (Maytenus laevis), care crește numai în tropicele amazoniene, este în centrul atenției oamenilor de știință încă din anul 1960. Extractul din scoarța sa roșiatică a făcut obiectul numeroaselor studii. Rezultatul lor afirmă, că acesta acționează ca antiinflamator și analgezic. După douăzeci de ani, cercetătorii italieni, i-au confirmat puternice capacități antioxidante. Compoziția chimică a scoarței de copac unice a fost cercetată, de asemenea, de japonezi sau americani. Au descoperit în ea alcaloizi, catechine, saponine, chinone, acizi organici și alte substanțe. Chuchuhuasi este un copac uriaș al cărui coroană largă creează un baldachin peste pădurea tropicală.
Are frunze mari și flori mici albe. Acesta crește în sălbăticie, în Peru, Bolivia, Ecuador și Columbia, cu toate acestea, de asemenea începe să se cultive și în scopuri farmaceutice. Localnicii și săteni de-a lungul Amazonului beau infuzia de coajă de trei ori pe zi, timp de cel puțin o săptămână. Ei o folosesc ca tonic pentru aproape toate tipurile de probleme de sănătate. Dar Chuchuhuasi se bea de asemenea ca o delicatesă. Infuzia de scoarță în rom din trestie de zahăr, pe care o puteți cumpăra în Amazonia sub numele de „Jungle drink“, este una dintre cele mai populare atracții turistice. Îl gădiți de asemenea sub numele de „Go-juice“ - contribuie la rezistența în drumețiile lungi în junglă și relaxează mușchii și articulațiile încordate. Dacă încercați să găsiți un Chuchuhuasi, întrebați de Shipibo-conibo, Chocha huasha, Chichasha sau Chuchuasi.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
1. Peste planta uscată (aproximativ 5 g) se toarnă 1000 ml de apă rece și se dă la fiert la foc mediu timp de 20 de minute.
2. Nu acoperiți recipientul cu capac, decoctul se reduce.
3. Scurgeți decoctul.
4. Consum: adulți de 2 - 3 ori pe zi câte 300 ml, copii de la 3 ani o dată pe zi 300 ml
5. Poate fi îndulcit cu miere de albine




















Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Infuzor plante ø 62mm
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

LAPACHO MATTO GROSSO

MUŇA MUŇA - plantă
