075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 60,0 Lei și le aveți gratuit.
 
60,0 Lei

Crăciun magic - cutie cadou 160g

Cod: 2007

Cum miroase Crăciunul? A portocale, scorțișoară și vanilie! Acestea sunt ingredientele pe care le-am amestecat într-un ceai de fructe care vă va însoți în timpul perioadei de Advent. La copiii dăugați un strop de miere, iar la adulți puțină nucșoară.

76,8 Lei cu TVA
70,5 Lei fără TVA
Momentan indisponibil
Prin trimiterea unui agent de urmarire sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 60,0 Lei și le aveți gratuit.
 
60,0 Lei

Compoziție

Mere, Ananas confiate (ananas, zahăr), Papaya confitata (papaya, zahar), Svecla rosie, Scorțișoară, Aromă naturală, Stafide, Fulgi de cocos (nucă de cocos, zahăr), Migdale prăjite (migdale, zahăr), Floricele de porumb (floricele de porumb, zahăr, ulei)

Infuzia și gustul ceaiului

Ceaiul de fructe Steaua din Betleem oferă o infuzie de culoare roșie, sclipitoare, după ce se toarnă apă fierbinte. Are un gust de migdale prăjite cu mere și puțină scorțișoară. Deoarece conține și fructe confiate, are o linie exotică plăcută.

Originea ceaiului

Pentru că ceaiul Steaua din Betleem miroase și are gust de migdale, să începem cu migdalele. Deși noi le numim nuci, acestea sunt de fapt miezul sâmburilor care se găsesc în fructul numit migdal.

Aceste „nuci” delicioase provin din zonele calde și însorite din jurul Mediteranei, unde crește migdalul (Prunus dulcis). Experții afirmă că migdalele creșteau odinioară în locuri din Asia Centrală, Persia, China, Asia Mică și Africa de Nord. Migdalele pe care le consumăm sunt din soiuri dulci cu un conținut minim de amigdalină, substanța care poate fi otrăvitoare în migdalele amare. Cea mai mare parte a producției de migdale din prezent provine din Statele Unite, în special din California. Cultivatorii din California sunt specializați în migdale dulci și cultivă peste 30 de soiuri.

După recoltare, migdalele se prăjesc cu grijă, ceea ce le conferă o aromă profundă, de nucă, cu o notă de caramel datorată zahărului în care sunt prăjite. Aroma lor bogată domină întregul ceai și îl fac de neuitat.

Migdalele dulci sunt o gustare populară alături de vin, sunt folosite în deserturi, în produsele de cofetărie de Crăciun și reprezintă, de asemenea, baza pentru marțipan și lichioruri precum amaretto.

Ceaiul conține, de asemenea, mere, fructele copacului originar din climatele temperate din Asia Centrală, ananas și papaya de la tropice, sfeclă roșie, scorțișoară și stafide. Bucățile de cocos oferă o notă exotică.

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Valoare nutrițională / infuzie de ceai de 100 ml
Valoarea energetică: 15 kJ / 4 kcal
Grăsimi: 0.5 g
din care saturați: 0.1 g
Carbohidrați: 0.9 g
din care zaharuri: 0.9 g
Proteină: 0.5 g
Sare: 0.01 g
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »