

Darjeeling Castleton FTGFOP1 Second Flush BIO - ceai negru
Acest superb Darjeeling putem compara îndrăzneț cu o doamnă în cei mai buni ani. El se stie comporta, arata minunat si aduce la fiecare petrecere eleganta de neuitat. Armonia și copt atat de minunat îl fac sa-l simtiti la o sută de metri distanță. Lady de pe dealul Himalaya va fi apreciată de un expert real și de un începător. Pur si simplu nu veți uita aroma moale de muscat.
Compoziție
Ceai negru DARJEELING FTGFOP1 100%Infuzia și gustul ceaiului
Ceaiul Darjeeling Castleton îl caracterizează frunzele mărunte de culoare maro închis până la verde deschis. Infuzia este auriu-gălbuie, gustul elegant, neted și aromat. Poate aduce a piersici acoperite de condimente.
Originea ceaiului
Castleton este un nume pentru nimic mai puțin, decât o frumoasă grădină de ceai situată în districtul cețos Kurseong. Pe acesta îl găsim în Darjeeling deja din anul 1885! Arborii de ceai i-a plantat acolo un englez întreprinzător, atunci când importa majoritatea din China. Cresc pe o suprafață de 300 de hectare și sunt îngrijite de până la 665 de angajați. Inclusiv cei pe care managerul îi angajează o singură dată pentru anumite munci.
Ceaiurile din Castleton sunt considerate a fi ortodoxe, sunt recoltate exclusiv manual, iar metodele exacte de fabricație sunt un secret strict păzit. Apropo - Castleton a fost prima grădină de ceai care a primit certificatul ISO 9000. S-a întămplat astfel în septembrie 1994.
Arborii de ceai chinezesc (Camellia sinensis) o duc foarte bine pe coastele munților Himalaya. Potrivit directorului de marketing, acest lucru se datorează mediului natural care are cel mai mare impact asupra produsului final. ""Castelton este unic datorită locației sale, profilului solului și arborilor de ceai înșiși"", spune Binog Gurung.
Darjeeling FTGFOP I Second flush este recoltat în iunie și iulie. Aceasta este cea de-a doua recoltă, ale cărei frunze sunt mai aromate, cu gust mai puternic profilat. După recoltare, se lasă la veștejit și fermentat. Sub supravegherea foarte strictă a managerului de plantații, care monitorizează temperatura, umiditatea și durata oxidării naturale a enzimelor, ceaiul verde devine treptat maro închis. Acesta se usucă cu ajutorul aerului cald. Ultimii pași sunt apoi sortarea și ambalarea ceaiului finit.
Cea mai mare parte a ceaiului din grădina Castleton este vândută doar în licitații. Numai un procent foarte mic din producție pătrunde pe târgul din Japonia, Germania sau Marea Britanie.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- La ceaiul Darjeeling adăugații apă clocotită de 100 °C în proporție de linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 3-5 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Infuzor din bumbac L-1 buc.

Infuzor din bumbac M - 1buc

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Ceainic cu infuzor - decor floral

CEAINIC CU INFUZOR - MOTIV ORIENTAL II
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

DARJEELING TGFOP1 SILVERHILL - ceai negru

DARJEELING FTGFOP I FIRST FLUSH BIO - ceai negru
