

DETOX - AMESTEC DE PLANTE
Beți Mate! De ce? Exact din aceleași motive, pentru care e venerat de indienii sud-americani. Acesta depășește toate băuturile energizante din lume și are un potențial considerabil de detox - ifiere. Pe lângă frunzele plante Ilex paraguariensis am amescat și ceai verde, iarbă de lămâie și verbină. Cu ajutorul lor am creat o băutura proaspătă, puternică, răcoritoare și parfumată. De cea mai înaltă calitate, așa cum obișnuim în lumea Manu.
Compoziție
Yerba Mate 61%, Sporiș 21%, Ceai verde, Iarba de lamaie 6%, Aromă naturalăInfuzia și gustul ceaiului
Gustul ceaiului Mate este oarecum original, deci trebuie să vă obișnuiți puțin. Dar nu este neplăcut. Mate este pur și simplu tare, ușor amar, puțin pământos și cu note de fum. Am adăugat ceai verde și iarbă de lămâie pentru rafinament. În această combinație, Amestecul de Plante Detox este armonios și plăcut. Infuzia este galbenă deschisă cu o aromă proaspătă de lămâie.
Originea ceaiului
Mate este o băutură din America de Sud, care se produce din frunzele uscate de yerba mate (Ilex paraguariensis). Se mai numește și „aurul verde al indienilor”, pentru că ei au fost cei care au descoperit puterea sa magică. Yerba mate este un copac veșnic verde, care iubește locurile umbrite cu multă umiditate. Este cultivat în principal în Paraguay, Uruguay, Argentina și Brazilia. Este o plantă cu un ciclu de viață deosebit de interesant - pentru ca semințele să germineze, ele trebuie să treacă prin tractul digestiv al păsărilor.
Cultivarea implică, prin urmare, unele capcane. Fermierii mențin arbuștii la o înălțime de aproximativ 8 metri pentru a avea acces mai ușor la frunze. La fiecare 3-4 ani se recoltează vârfurile crenguțelor din care se culeg frunzele ovale cu margini zimțate. Se procesează prin fermentare și oxidare, adică fermierii pun frunzele în sac și le lasă să fermenteze în mod natural. Pentru a opri procesul de fermentare, materialul vegetal este expus la o temperatură ridicată pentru o perioadă scurtă de timp. Apoi Mate se usucă și se măcină. În cele din urmă, se pune din nou în saci și se lasă la maturat timp de 12-24 de luni. La final mai trece printr-o serie de faze cum sunt măcinarea, sortarea și ambalarea.
Ierbar și efecte ceaiuri
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceai se toarnă apă clocotită de 80 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 5 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Infuzor ceai, rotund ø 40mm + suport

Infuzor din bumbac M - 1buc

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Ceainic cu infuzor 900 ml - decor floral

CEAINIC CU INFUZOR 900 ml - MOTIV ORIENTAL II

Ceainic cu infuzor 900 ml - motiv oriental II
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

CEAI PENTRU SĂNĂTATE ȘI FRUMUSEȚE - amestec

SHAPE TEA (CEAI DE SLĂBIT) - amestec
