

PERLA GASTRICĂ - ceai din pante
Am creat un ceai pentru stomacurile neliniștite. Un ceai de plante pentru toți cei care se bazează pe fitoterapia tradițională și terapiile naturiste. Și ne place să împărtășim. La urma urmei efectele mușețelului, gălbenelelor, melissei sau mentei sunt bine cunoscute. Dar ceea ce s-ar putea să nu cunoașteți este gustul pe care îl oferă atât de multe plante împreună. Trebuie să știți că Perla Gastrică este un ceai extrem de delicat și frumos parfumat.
Compoziție
Flori de mușețel, Frunze de mentă, Coada șoricelului, Rădăcină de valeriana , Floare de galbenele, Frunze de melissaInfuzie și gustul ceaiului
Ceaiul Perla gastrică este deosebit de delicat. Apartine ceaiurilor care mângâie stomacul și nu lasă nici o urmă de amărăciune semnificativă sau astringenta. Culoarea infuziei ceaiului este foarte galben deschisa, aromă naturală, pură.
Originea ceaiului
Plantele găsite în acest ceai au crescut în Europa. Le-am cumpărat de la furnizorii certificați care garantează originea lor organică și compoziția naturală de 100%. Conservarea prin uscare a fost efectuată cu mare atenție pentru a menține beneficiile maxime pentru sănătate. Mușețelul se gaseste aproape pretutindeni - cel mai mult prefera habitate calde cu pamant argilos. Crește până la 50 cm, industria farmaceutică folosește florile parfumate. Menta iubește locuri umede, trebuie să-i găsim originile în America, Australia și Noua Zeelandă. Aceasta crește până la 1,2 metri, frunza este folosită pentru efectele tratamentului.Cultivarea este răspândită în Europa și Asia. Creste pe soluri nisipoase uscate, margini, pajiști, păduri.
Este perenă până la 80 cm înălțime cu frunze tipice "scărisoarei". Scarisoara este populara, numita si ca pâine de iepure, limbă de gâscă, coada de șoricel sau planta lui Achille. Planta valeriana in Republica Cehă gasim 6 specii. Se afla pe soluri umede și crește până la 2 metri. Proprietățile sale vindecătoare sunt cunoscute încă din Evul Mediu. Se utilizează uscată sau ca si tinctură. Gălbenelele medicinale sunt un medicament tradițional din Europa de Sud și Orient. O floare tipică galben-portocalie este culesa în faza de deschidere. Melissa officinalis mirositoare dupa lămâie este răspândita în Marea Mediterană, Asia Mică și Europa Centrală.
Sunt culese frunzele sau întreaga plantă. Compoziția pe bază de plante Perla gastrică este destinată în principal calmării stomacului și stabilizării digestiei. Prin urmare, conține toate ierburile pe care medicina populară le consideră benefice pentru stomac. Și cu siguranță nu fără motiv.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul din plante turnați apă clocotită de 100 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare 5 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Infuzor mic, clește 45mm

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

CEAINIC CU INFUZOR - MOTIV ORIENTAL II
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

PENTRU RĂCEALĂ - ceai de plante

AMESTEC DE PLANTE CAP SOMNOROS - ceai din plante
