

EXPERIENȚA TROPICALĂ - ceai de fructe
Vom încerca să vă tentam. Cel puțin pentru o clipa. Imaginați-vă că sunteti intinsi într-un leagăn suspendat. In fata voastra se afla marea. Asa de albastră ca la orizont se amesteca cu cerul. Inchideti puțin ochii, căci briza deasupra voastră tocmai a miscat frunzele palmierului, iar soarele de după-amiază v-a magulit pe față. Atingeti cu degetele nisipul si il luati în palmă. Incalzeste... Acum știti cum arată Tentatia tropicală.
Compoziție
Hibiscus, Bucăți de mere prăjite, Scoarță de măceșe, Vișine, Aromă naturală, Ananas confiate (ananas, zahăr), Papaya confitata (papaya, zahar), Coacăză, Liofilizate bucăți de căpșuni,Infuzia și gustul ceaiului
Ceaiul de fructe are o infuzie galbena, spumantă. Mirosul foarte atractiv de dulce-fruct vă atrage direct la gust. Pe limbă veți găsi o pistă plăcută de ananas-piersic. Ceaiul este dulce și nu trebuie să fie condimentat.
Pregătiți experiența tropicală ca băutură rece cu gheață. Doar puneți ceaiul fierbinte în paharul cu 2/3 cuburi de gheață. Adăugați bucăți de fructe proaspete, lămâie sau menta.
Originea ceaiului
Deoarece majoritatea ingredientelor din ceaiul vărsat sunt tentatie fructuoasă tropicală, merită să menționăm cum să le păstrăm. În ceaiurile noastre, folosim fructele liofilizate, adică înghețate. O modalitate unică de a usca alimentele este de a garanta beneficiile maxime pentru sănătate. Beneficiul său suplimentar este că fructele liofilizate nu pierd culoare, gust sau miros. Lipsa de fructe uscate corespunde cerințelor fructelor proaspete atunci când sunt acoperite cu apă fierbinte. În ceea ce privește conținutul de compuși valoroși, atât de senzoriali.
Ananasul este cultivat în peste 80 de țări. Fructele preferate sunt produse, de exemplu, de SUA, Thailanda, Filipine sau Brazilia și China. Mai mult de 15 milioane de tone de fructe dulci suculente sunt cultivate anual pe Pământ. O mare cerere este atât pentru gustul lor mare și multe moduri de utilizare culinară, precum și beneficiile pentru sănătate ale substanțelor. Bromelina, care promovează digestia adecvată, este deosebit de importantă.
Ananasul trebuie să mai fie? Poate că toată lumea le-a gustat vreodată. Originile botanice ale fructelor lor sunt descrise ca "amestecarea fructelor învecinate". Cu toții trebuie să știm că odată ce ananasul se maturizează, întreaga plantă va muri. Plantele de ananas sunt plante care ajung la 1-1,5 metri. Au o tulpină foarte scurtă, care crește rozeta frunzelor lungi și ascuțite. Ananasul este recoltat 15-18 luni după plantare. Fructele de ananas sălbatic nu sunt comestibile.
La fel de exotice ca ananasul sunt europeni pentru mango. Totuși, este cumpărat în mod obișnuit, atât de oval pentru a lungi fructele dulci, mulți dintre noi știu bine. Cu toate acestea, Mango, spre deosebire de ananas, sunt plante vii lungi. Ele pot crește până la 100 de ani, iar în acest timp pot recolta aproximativ 2 milioane de bucăți de manga. Mango au apărut inițial în sud.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceai se toarnă apă clocotită de 100 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 10 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.




















17. 1.
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

FRUCTE DE PĂDURE - ceai de fructe

UNICUL MANGO - ceai de fructe
