075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

EXPERIENȚA TROPICALĂ - ceai de fructe

Cod: 1086
Evaluare: excelent, 1 recenzie

Vom încerca să vă tentam. Cel puțin pentru o clipa. Imaginați-vă că sunteti intinsi într-un leagăn suspendat. In fata voastra se afla marea. Asa de albastră ca la orizont se amesteca cu cerul. Inchideti puțin ochii, căci briza deasupra voastră tocmai a miscat frunzele palmierului, iar soarele de după-amiază v-a magulit pe față. Atingeti cu degetele nisipul si il luati în palmă. Incalzeste... Acum știti cum arată Tentatia tropicală.

Pachete mari:
Pachete mici:
60,0 Lei /250 g 24,0 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 29. 9. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
UE
Gust
Gust:
Căpșuni, Rybíz
Pentru copii
Pentru copii:
de la 3 ani

Compoziție

Hibiscus, Bucăți de mere prăjite, Scoarță de măceșe, Vișine, Aromă naturală, Ananas confiate (ananas, zahăr), Papaya confitata (papaya, zahar), Coacăză, Liofilizate bucăți de căpșuni,

Infuzia și gustul ceaiului

Ceaiul de fructe are o infuzie galbena, spumantă. Mirosul foarte atractiv de dulce-fruct vă atrage direct la gust. Pe limbă veți găsi o pistă plăcută de ananas-piersic. Ceaiul este dulce și nu trebuie să fie condimentat.

Pregătiți experiența tropicală ca băutură rece cu gheață. Doar puneți ceaiul fierbinte în paharul cu 2/3 cuburi de gheață. Adăugați bucăți de fructe proaspete, lămâie sau menta.

Originea ceaiului

Deoarece majoritatea ingredientelor din ceaiul vărsat sunt tentatie fructuoasă tropicală, merită să menționăm cum să le păstrăm. În ceaiurile noastre, folosim fructele liofilizate, adică înghețate. O modalitate unică de a usca alimentele este de a garanta beneficiile maxime pentru sănătate. Beneficiul său suplimentar este că fructele liofilizate nu pierd culoare, gust sau miros. Lipsa de fructe uscate corespunde cerințelor fructelor proaspete atunci când sunt acoperite cu apă fierbinte. În ceea ce privește conținutul de compuși valoroși, atât de senzoriali.

Ananasul este cultivat în peste 80 de țări. Fructele preferate sunt produse, de exemplu, de SUA, Thailanda, Filipine sau Brazilia și China. Mai mult de 15 milioane de tone de fructe dulci suculente sunt cultivate anual pe Pământ. O mare cerere este atât pentru gustul lor mare și multe moduri de utilizare culinară, precum și beneficiile pentru sănătate ale substanțelor. Bromelina, care promovează digestia adecvată, este deosebit de importantă.

Ananasul trebuie să mai fie? Poate că toată lumea le-a gustat vreodată. Originile botanice ale fructelor lor sunt descrise ca "amestecarea fructelor învecinate". Cu toții trebuie să știm că odată ce ananasul se maturizează, întreaga plantă va muri. Plantele de ananas sunt plante care ajung la 1-1,5 metri. Au o tulpină foarte scurtă, care crește rozeta frunzelor lungi și ascuțite. Ananasul este recoltat 15-18 luni după plantare. Fructele de ananas sălbatic nu sunt comestibile.

La fel de exotice ca ananasul sunt europeni pentru mango. Totuși, este cumpărat în mod obișnuit, atât de oval pentru a lungi fructele dulci, mulți dintre noi știu bine. Cu toate acestea, Mango, spre deosebire de ananas, sunt plante vii lungi. Ele pot crește până la 100 de ani, iar în acest timp pot recolta aproximativ 2 milioane de bucăți de manga. Mango au apărut inițial în sud.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 100 °C Timp de pregătire 10 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Peste ceai se toarnă apă clocotită de 100 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă. 
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus. 
  3. Timpul de infuzare este de 10 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

17. 1.

Evaluare: excelent
Amestec excelent de fructe și miroase frumos. Toată lumea îl laudă. Cumpăr in mod regulat

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


FRUCTE DE PĂDURE - ceai de fructe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

FRUCTE DE PĂDURE - ceai de fructe

Am pregătit o delicatesa care ar merita locul pe masa regalal! Am amestecat un castron mare de zmeură dulce cu o farfurie de mure suculente. Pentru cei cu pofte pretentioase nu lipsesc mere, ibiscus, macese. Asta pentru ca iubim cu adevarat padurea. Și cum rămâne cu voi? La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
54,1 Lei /250 g 21,6 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 29. 9. 2023

UNICUL MANGO - ceai de fructe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

UNICUL MANGO - ceai de fructe

Ideal pentru vară, minunat pentru iarnă. Potrivit primăvara, încântător toamna. Ceaiul de fructe dulce poate fi consumat în 100 de moduri. Nu va dezamăgi niciodată. Ceaiul este amestecat din ingrediente alese cu grijă care nu au pierdut absolut nimic din gustul, aroma și proprietățile lor. Invitați la ceaiul Unicul mango pe colegul de la lucru, pregătiți-l vecinului sau serviți-l cu prietenii. Succesul e garantat! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
63,3 Lei /250 g 25,3 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 29. 9. 2023

15% JOS
CANTECUL CARIBEAN - ceai de fructe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CANTECUL CARIBEAN - ceai de fructe

Ce este? Exotic parfumat, cald tropical și vesel sălbatic. Cântecul din Caraibe combină aromele mai multor fructe suculente. Convingeți-vă cum funcționează. Dacă poate cânta marea și vântul în coroanele palmierilor, de ce nu ar putea produce produce muzica si mango, papaya sau ananas. Sub capacul unui ceainic fluierând, crează un concert pe care îl veti gusta de două ori pe zi. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
61,9 Lei /250 g 52,7 Lei /250 g 21,1 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 29. 9. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »