

FRUCTE MAGICE - ceai de fructe
Acesta este soluția pentru o gustare dulce! Un ceai frumos aromat, fructat și, în plus, perfect roz, care va potoli nu numai setea, dar și dorința de ispită calorică. Înlocuiește o mână de bomboane și aduce confort imediat după prima înghițitură. Copii mici îl iubesc, dar nici iubitorii de ceai născuți mai devreme nu stau deoparte. Cu Fructele magice, fiecare călătorie este perfectă și fiecare gustare este minunată.
Compoziție
Bucăți de fructe de dragon, Mango confiate (mango, zahăr), Ananas confiate (ananas, zahăr), Papaya confitata (papaya, zahar), Guava confiata (guava, zahăr), Chipsuri de banane, Pepene, Aromă naturală, Granulat de portocaleInfuzia și gustul ceaiului
Ceaiul de fructe Fructele magice are cu adevărat farmecul său. Surprinde prin culoarea uimitoare roz a infuziei, dar mai ales cu frumoasa aromă a fructelor tropicale. Și gustul este pur și simplu minunat. Datorită raportului echilibrat al multor tipuri de fructe exotice, vă puteți bucura de o ceașcă cu o băutură cu adevărat dulce și delicată. Nu are nevoie nici de o picătură de miere sau de o linguriță de zahăr. Este pur și simplu perfect. Atât fierbinte cât și cu gheață.
Originea ceaiului
Fiecare ingredient din amestecul de ceai Fructe magice are propria poveste. Toate sunt adunate de un furnizor european care cumpără fructele de la producători, asigurându-se în același timp că sunt 100% de calitate, prelucrate, depozitate și transportate corespunzător. Totul contează ca să rezulte un ceai delicios potrivit pentru toate vârstele, inclusiv pentru cei mai mici copii. Și astfel este ceaiul Fructe magice. Să ne concentrăm pe cel puțin trei dintre principalele sale ingrediente.
Poate cunoașteți fructul dragonului sub denumirea de pitahaya, un fruct roșu mare cu câțiva solzi verzi. Poate cântări până la 1,5 kilograme. După decojire, sub piele are o pulpă albă suculentă cu semințe mici negre. Pitahaya are un gust dulceag, ce seamănă cu pepene verde. Este popular pentru consumul direct și pentru prepararea băuturilor, inclusiv pentru ceai. Pulpa fructelor dragonului conține fier, fosfor, calciu, vitaminele B, E și C. Chiar fructul pitahaya oferă culoarea roz ceaiului Fructe magice. În ceea ce privește planta de la care provine, să menționăm că este o liană din familia Hylocereus, care poate crește până la 100 de metri lungime. Este originară din America Centrală, dar s-a răspândit în Asia, nordul Australiei și alte zone.
A doilea ingredient important al acestui ceai este mango, un fruct plin cu vitamina, cu aromă plăcută și gust delicios. Este fructul arborelui mango din familia Mangifera, care există pe Pământ de 30 de milioane de ani. Mango câștigă popularitate datorită valorilor sale nutritive benefice și a multor utilizări în gastronomie. Pulpa sa poate fi consumată direct, sau procesată în gemuri și băuturi ori folosită ca garnitură pentru felurile principale. Copacii de mango cresc în zonele tropicale, cresc la înălțimi de până la 30 de metri, iar oamenii de știință cred că provin din Asia de Sud-Est.
Copii mici cred adesea că ananasul crește pe copaci. Ideea este drăguță, dar este departe de realitate. Ananasul (Ananas comosus) este o plantă de aproximativ 1,5 metri înălțime, cu frunze lungi și ascuțite care cresc aproape de pământ. În centrul lor apare un ciorchine cu sute de flori. După înflorire, bobițele cresc într-un singur fruct, adică un ananas. Probabil că nu trebuie să descriem gustul sau aspectul său, este important să știm că ananasul este bogat în bromelină, o enzimă care ajută la digestie, și conține și vitaminele A, B1, B2 și C și minerale precum fier, fosfor, calciu, potasiu. La fel ca și fructele anterioare, ananasul este potrivit și pentru consumul în strare proaspătă, dar este potrivit și pentru producerea de băuturi, gemuri și dulciuri. Ananasul crește în principal în zonele tropicale și subtropicale, cea mai mare parte a producției mondiale provine din Thailanda, China și Filipine.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul de fructe se adaugă apă clocotită de 100 °C, în proporție de 1,5 până la 2 lingurițe la 200-250 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 8-10 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.















Valoarea energetică: | 18 kJ / 4 kcal |
Grăsimi: | < 0,5 g |
din care saturați: | < 0,1 g |
Carbohidrați: | 1,1 g |
din care zaharuri: | 1,1 g |
Proteină: | < 0,5 g |
Sare: | < 0,01 g |
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

VIS DE COPIL NATURAL - ceai de fructe

MANGO STRĂLUCITOR - ceai de fructe
