075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

FRUCTE PROASPETE BIO - ceai de fructe

Cod: 1463

Atunci când fructele și plantele cresc fără îngrășăminte artificiale și stropiri, sunt recoltate cu dragoste și prelucrate cu grijă, atunci ajunge doar doar să faceți un amestec în proporție ideală și să dați un nume rezultatului obținut. Ceaiul Fructe proaspete BIO nu a fost greu de inventat. Am pus tot ce este mai bun în el - bucăți mari de kiwi și măr, coajă de portocală și gălbenele. După prima gustare, este clar că e un ceai pentru fiecare moment și pentru fiecare fan al unui stil de viață sănătos.

Pachete mari:
Pachete mici:
79,4 Lei /250 g 31,8 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 5. 10. 2021
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
UE
Gust
Gust:
Portocală, Zelené jablko, Kiwi
Pentru copii
Pentru copii:
de la 1 an
BIO
BIO:
Da

Compoziție

Bucăți de măr, , Aromă naturală, , , ,

Infuzia și gustul ceaiului

Ceaiul vărsat Fructe proaspete BIO vă va plăcea cu siguranță. Chiar înainte de a turna apă caldă va încânta prin culorile plăcute și parfumul atractiv. După acoperirea cu apă, are un gust răcoritor, în care se afirmă cel mai mult acrișorul kiwi, portocala suculentă și mărul verde.

Originea ceaiului

Când ne-am confruntat cu provocarea de a amesteca ceaiul vărsat de fructe BIO, alegerea ingredientelor a fost clară. Trebuie să conțină mere și kiwi, dar vrem și puțin de exotism, așa că adăugam portocale, prospețimea este subliniată de iarba de lămâie și de gustul moale se ocupă gălbenelele și albăstrelele. Dar poate vă interesează mai mult de unde provin toate deliciile BIO. Atunci citiți. Produsele din agricultura organică pot utiliza marca BIO ... adică cele a căror producție (în acest caz, cultivare) nu a fost afectat mediul înconjurător. Adică, nu au fost utilizate îngrășăminte sau substanțe de stropire industriale și alte produse similare. Produsele BIO sunt recoltate manual și cu grijă față de natură. De asemenea, atunci când le transportă din livezi sau câmpuri, țăranii acordă atenție protecției mediului, respectă principiile ambalării ecologice și altele asemenea. În timpul procesării, se alege mai ales liofilizarea, care în materialul natural păstrează toate (până la câteva procente) substanțele care sunt benefice sănătății și nu își schimbă culoarea, mirosul sau gustul.

Așa-numita metodă de uscare prin congelare este o metodă veche și se întoarce acum în centrul atenției datorită capacității de a păstra tot ceea ce este important în fructe. Fructele trebuie să fie înghețate la o temperatură de -20 până la -50⁰C în timp ce se reduce simultan presiunea aerului. În astfel de condiții, apa din fructe este sublimată în abur, care este colectat în răcitor. Prin acest proces poate fi îndepărtată din fructe până la 95% din apă. Liofilizarea este o metodă excelentă de conservare, dar trebuie să adăugăm că nu cea mai ieftină. Fructul este liofilizat timp de câteva ore sau câteva zile. Am adus ingrediente pentru acest ceai de la furnizori europeni, cu care lucram de mult timp. Certificatele de calitate și abordarea responsabilă a întregului proces de producție se traduce prin calitatea înaltă a materiilor prime furnizate. Pentru a menține marca BIO este necesar să se demonstreze rezultatele măsurătorilor de laborator, pe care partenerii noștri le fac în mod regulat. Puteți fi siguri că ceaiul Fructe proaspete BIO are un gust minunat. Dacă vă întrebați cum acționează ingredientele sale pentru sănătate, citiți în Ierbarul nostru. Veți fi surprins de ce pot face merele, kiwi, gălbenele și iarba de lămâie!

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 100 °C Timp de pregătire 8-10 minute Cantitatea 1 čajová lžička na 2-2,5 dcl vody
Gust și tonuri:
Intensitatea
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


MOTIVAȚIE COENZYM Q10 - ceai de fructe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

MOTIVAȚIE COENZYM Q10 - ceai de fructe

Știați că Premiul Nobel pentru Cercetarea asupra coenzimei Q10 a fost acordat în anii 1970? Efectele benefice asupra întregului nostru organism sunt incredibile - beneficiază inima, creierul, acționează miraculos în lupta împotriva îmbătrânirii și este, de asemenea, un puternic antioxidant. Și când puterea sa este umplută cu bucăți alese de mere, dovleac, căpșuni, zmeură și iarbă uscată de lămâie, se va crea o băutură care nu numai că întărește sănătatea, ci și are un gust… La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
71,2 Lei /250 g 28,5 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 5. 10. 2021

15% JOS
VIS DE COPIL NATURAL - ceai de fructe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

VIS DE COPIL NATURAL - ceai de fructe

Fără hibiscus și in calitate superioară! Acest ceai de fructe prețios este un vis nu numai pentru copii, dar și pentru părinții lor. Atât de multe lucruri sănătoase nu ati putea pune într-o gustare. Am făcut-o in locul dvs. și am amestecat ceaiul care poate scăpa copii de tusit, durere în gât și oboseală. Și ca bonus, le trece gustul de bomboane adus din greșeală de bunica. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
68,1 Lei /250 g 57,9 Lei /250 g 23,2 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 5. 10. 2021

BIO FRUCTE Moringa - ceai de fructe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

BIO FRUCTE Moringa - ceai de fructe

Excelent, răcoritor, popular. Aveti nevoie sa stiti mai multe despre fructul numit moringa? Dacă da, adăugăm informații că pe lângă frunzele copacului discret, cu efecte extraordinare, conține și mere, morcovi, sfeclă roșie, stafide, ananas sau papaya. Apoi ajunge doar sa adaugăm recomandarea noastra: Pregătiți-l sub formă de ceai cu gheață. Scăpați de sete și de multe boli. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
64,0 Lei /250 g 25,6 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 5. 10. 2021
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »