FRUCTE PROASPETE BIO - ceai de fructe
Atunci când fructele și plantele cresc fără îngrășăminte artificiale și stropiri, sunt recoltate cu dragoste și prelucrate cu grijă, atunci ajunge doar doar să faceți un amestec în proporție ideală și să dați un nume rezultatului obținut. Ceaiul Fructe proaspete BIO nu a fost greu de inventat. Am pus tot ce este mai bun în el - bucăți mari de kiwi și măr, coajă de portocală și gălbenele. După prima gustare, este clar că e un ceai pentru fiecare moment și pentru fiecare fan al unui stil de viață sănătos.
Compoziție
Bucăți de măr BIO, Coajă de portocală BIO, Aromă naturală, , Larbă de lămâie BIO, ,Infuzia și gustul ceaiului
Ceaiul vărsat Fructe proaspete BIO vă va plăcea cu siguranță. Chiar înainte de a turna apă caldă va încânta prin culorile plăcute și parfumul atractiv. După acoperirea cu apă, are un gust răcoritor, în care se afirmă cel mai mult acrișorul kiwi, portocala suculentă și mărul verde.
Originea ceaiului
Când ne-am confruntat cu provocarea de a amesteca ceaiul vărsat de fructe BIO, alegerea ingredientelor a fost clară. Trebuie să conțină mere și kiwi, dar vrem și puțin de exotism, așa că adăugam portocale, prospețimea este subliniată de iarba de lămâie și de gustul moale se ocupă gălbenelele și albăstrelele. Dar poate vă interesează mai mult de unde provin toate deliciile BIO. Atunci citiți. Produsele din agricultura organică pot utiliza marca BIO ... adică cele a căror producție (în acest caz, cultivare) nu a fost afectat mediul înconjurător. Adică, nu au fost utilizate îngrășăminte sau substanțe de stropire industriale și alte produse similare. Produsele BIO sunt recoltate manual și cu grijă față de natură. De asemenea, atunci când le transportă din livezi sau câmpuri, țăranii acordă atenție protecției mediului, respectă principiile ambalării ecologice și altele asemenea. În timpul procesării, se alege mai ales liofilizarea, care în materialul natural păstrează toate (până la câteva procente) substanțele care sunt benefice sănătății și nu își schimbă culoarea, mirosul sau gustul.
Așa-numita metodă de uscare prin congelare este o metodă veche și se întoarce acum în centrul atenției datorită capacității de a păstra tot ceea ce este important în fructe. Fructele trebuie să fie înghețate la o temperatură de -20 până la -50⁰C în timp ce se reduce simultan presiunea aerului. În astfel de condiții, apa din fructe este sublimată în abur, care este colectat în răcitor. Prin acest proces poate fi îndepărtată din fructe până la 95% din apă. Liofilizarea este o metodă excelentă de conservare, dar trebuie să adăugăm că nu cea mai ieftină. Fructul este liofilizat timp de câteva ore sau câteva zile. Am adus ingrediente pentru acest ceai de la furnizori europeni, cu care lucram de mult timp. Certificatele de calitate și abordarea responsabilă a întregului proces de producție se traduce prin calitatea înaltă a materiilor prime furnizate. Pentru a menține marca BIO este necesar să se demonstreze rezultatele măsurătorilor de laborator, pe care partenerii noștri le fac în mod regulat. Puteți fi siguri că ceaiul Fructe proaspete BIO are un gust minunat. Dacă vă întrebați cum acționează ingredientele sale pentru sănătate, citiți în Ierbarul nostru. Veți fi surprins de ce pot face merele, kiwi, gălbenele și iarba de lămâie!
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
100 °C | 8-10 minute | 1 čajová lžička na 2-2,5 dcl vody |
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceai se toarnă apă clocotită de 100 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 8-10 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.