075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

FRUNZE DE BAMBUS - plantă

Cod: 868

Gol ca un bambus? Nu nu, sănătos ca un bambus! Medicina tradițională chineză utilizează ceaiul din frunzele plantei cu cea mai rapidă creștere în probleme cu tusea, stomacul sau vezica biliară. Ceaiul de bambus are un gust usor dulce. Puteți să-l amestecați cu ușurință cu alte ierburi sau fructe. În orice caz, sa știți că pentru culturile din est bambusul este sinonimul de viața lungă și fericire.

Pachete mari:
Pachete mici:
104,5 Lei /250 g 41,8 Lei /100 g
Vom livra vineri, 29. 9. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Asia de Sud-Est
Gust
Gust:
Dulceag

Compoziție

Bambus 100%

Infuzia și gustul ceaiului

Infuzia de bambus are o culoare galben deschisă, o aromă de plante delicată și un gust dulceag, fără tonuri deranjante.

Originea ceaiului

Unde crește bambusul? Inițial pe toate continentele, cu excepția Europei și a Antarctidei. Se estimează, că pădurile de bambus acoperă până la 18 milioane de hectare de teren în Asia, America și Africa. Cea mai răspândită este această plantă elegantă în China și America Centrală și de Sud. În Europa, bambusul este cultivat în principal ca ornament al grădinilor botanice.

De mii de ani, folosesc oamenii nu numai tulpinile lui găunoase(în construcții), dar și lăstarii tineri (drept mâncare) și frunze și rădăcini (pentru vindecare). Așchiile de bambus și seva de bambus sunt folosite pentru probleme spasmatice. Bambusul nu este lemn, în ceea ce privește materialul, nu are echivalent în lume.

Există în jur de 1500 de specii de bambus în lume. Au în comun creșterea foarte rapidă (până la 1 metru în 24 de ore), frunzele lanceolate și o tulpină găunoasă cu îndoituri. Aceasta înlemnește în câțiva ani. Interesantă este și înflorirea bambusului. Unele specii înfloresc foarte rar (la fiecare 60 de ani, de exemplu) în același timp în întreaga lume.

Cele mai multe substanțe active le conțin frunzele de bambus tinere, recoltate la începutul primăverii. În acea perioadă, conțin maximum de substanțe valoroase. Sunt uscate sub supraveghere strictă, pentru a evita deteriorarea lor și pierderea efectelor, a gustului și a aromei naturale.

În culturile orientale, bambusul este un simbol al vieții lungi și al fericirii. Ca motivul apare adesea în pictură, caligrafie și muzică.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 80 - 90 °C Timp de pregătire 2-3 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Bambusul se prepară cu apă la o temperatură de 80-90 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
  2. Pentru prepararea ceaiului într-un ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
  3. Se infuzează timp de 2-3 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


ROYAL EARL GREY - ceai negru
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

ROYAL EARL GREY - ceai negru

Un alt aspirant pe masa regală! Clasicul ceai negru de top din China, îmbogățit cu bergamot, cu siguranță nu se face de rusine. Și suntem siguri că nu renuntati la ceai cu numele mândru de Royal Earl Gray. Acesta este făcut pentru un mic dejun de weekend liniștit și o după-amiază ocupata. Ori de câte ori doriți, vă reîmprospăteaza gandurile și incurajeaza corpul. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
77,1 Lei /250 g 30,9 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 29. 9. 2023

HUANG DA CHA - ceai galben
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

HUANG DA CHA - ceai galben

Raritate frumoasă pentru momente de meditație liniștită. O experiență extraordinar de delicioasă de ceai din provincia Anhui din China curăță gandurile și ascuteste simțurile. Frunze culese cu atentie se completeaza la acest ceai tipic cu tulpini. Bucurați-vă de gustul proaspăt, ușor de alune și de un miros bland dulce. Cana cu ceai Huang Da Cha vă va duce peste nouă râuri și nouă munți. Acolo unde puteti transforma visele dvs. in realitate. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
65,9 Lei /250 g 26,4 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 29. 9. 2023

CEAI ALBASTRU - plantă (Clitoria ternatea)
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CEAI ALBASTRU - plantă (Clitoria ternatea)

Clitoria Ternatea ,floarea clitors sau floarea de mazare a fluturilor. Stie sa surprinda! Inafara ca coloreaza apa intr-o culoare turcoaz neasteptat de frumoasa, ea contine substante care ajuta organismul in general.Timp de secole folosita de Ayurveda, stiinta contemporana efectele acestei plante a supus unei examinari atente. Ceaiul albastru nu cumparati in supermarket. Este rar. Bucurati-va de el sau adaugati-va cateva flori uscate in bautura preferata. Ajuta si uimeste. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
240,4 Lei /250 g 96,2 Lei /100 g
Vom livra vineri, 29. 9. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »