

FRUNZE DE BAMBUS - plantă
Gol ca un bambus? Nu nu, sănătos ca un bambus! Medicina tradițională chineză utilizează ceaiul din frunzele plantei cu cea mai rapidă creștere în probleme cu tusea, stomacul sau vezica biliară. Ceaiul de bambus are un gust usor dulce. Puteți să-l amestecați cu ușurință cu alte ierburi sau fructe. În orice caz, sa știți că pentru culturile din est bambusul este sinonimul de viața lungă și fericire.
Compoziție
Bambus 100%Infuzia și gustul ceaiului
Infuzia de bambus are o culoare galben deschisă, o aromă de plante delicată și un gust dulceag, fără tonuri deranjante.
Originea ceaiului
Unde crește bambusul? Inițial pe toate continentele, cu excepția Europei și a Antarctidei. Se estimează, că pădurile de bambus acoperă până la 18 milioane de hectare de teren în Asia, America și Africa. Cea mai răspândită este această plantă elegantă în China și America Centrală și de Sud. În Europa, bambusul este cultivat în principal ca ornament al grădinilor botanice.
De mii de ani, folosesc oamenii nu numai tulpinile lui găunoase(în construcții), dar și lăstarii tineri (drept mâncare) și frunze și rădăcini (pentru vindecare). Așchiile de bambus și seva de bambus sunt folosite pentru probleme spasmatice. Bambusul nu este lemn, în ceea ce privește materialul, nu are echivalent în lume.
Există în jur de 1500 de specii de bambus în lume. Au în comun creșterea foarte rapidă (până la 1 metru în 24 de ore), frunzele lanceolate și o tulpină găunoasă cu îndoituri. Aceasta înlemnește în câțiva ani. Interesantă este și înflorirea bambusului. Unele specii înfloresc foarte rar (la fiecare 60 de ani, de exemplu) în același timp în întreaga lume.
Cele mai multe substanțe active le conțin frunzele de bambus tinere, recoltate la începutul primăverii. În acea perioadă, conțin maximum de substanțe valoroase. Sunt uscate sub supraveghere strictă, pentru a evita deteriorarea lor și pierderea efectelor, a gustului și a aromei naturale.
În culturile orientale, bambusul este un simbol al vieții lungi și al fericirii. Ca motivul apare adesea în pictură, caligrafie și muzică.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Bambusul se prepară cu apă la o temperatură de 80-90 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului într-un ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Se infuzează timp de 2-3 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

ROYAL EARL GREY - ceai negru

HUANG DA CHA - ceai galben
