FRUNZE DE PAPAYA
O cunoașteți de pe rafturile cu fructe exotice. Poate cineva a avut ocazia sa o smulga în timp ce plimba prin America Centrală. Dar frunzele? Frunzele de papaya sunt o mare noutate printre ierburi. Nativii le folosesc pentru durerea dinților și a nervilor. În plus, noile cercetări sugerează potențialul în domeniul prevenirii bolilor în civilizație. Gustul este dulce, fin, la final ușor amar.
Compoziție
Frunza de papaya 100%Infuzie și gustul plantei
Infuzia frunzelor de papaya este de culoare galben închisă. Aroma este foarte slabă, un fel de fân proaspăt. Gustul poate fi descris ca delicat, dulce, ușor amar la sfârșit.
Originea plantei
În timpul lui Christopher Columbus, fructul papaya a fost poreclit fructul îngerilor. Este, bineînțeles, adevărat că, înainte de marinarii spanioli și portughezi, știau fructele dulci care păreau ca niște indieni din America Centrală. În acest caz, papaya cu carne galbenă și o mie de ghivece nu este posibilă. Nu mai puțin interesante sunt și pliantele ei din punctul de vedere al conținutului beneficiilor pentru sănătate.
Plantele masive erbacee cresc până la 10 metri. Ele provin din America Centrală, dar sunt cultivate aproape oriunde în tropice. Papaya (Carica papaya) are o tulpină goală (arată ca un trunchi), florile dulci mirositoare cresc în pliante. Fructele de papaya sunt o boabe care cântăresc 0,5-10 kilograme.
Frunzele frunze largi, de până la 75 centimetri, seamănă cu forma unei mâini umane. Bucătăria selectată din lume folosește frunze tinere, cum ar fi legumele - care încorporează o varietate de feluri de mâncare La fel ca fructele imature, frunzele de papaya au și o stare de sănătate extrem de bună.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
100 °C | 8-10 minute | 2 lingurițe la 2 dl |
Instrucțiuni de preparare
- Peste frunze de papaya se adaugă apă clocotită de 100 °C, în proporție de 2 lingurițe la 250 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 2 lingurițe în plus.
- Lăsați 8 minute la infuzat.
- Se scurge și se bea cald de două ori pe zi.