GHIMBIR PROASPAT - ceai de plante
Credem că ghimbirul "ajuta la tot" vă va ajuta si pe dvs. Ceaiul de ghimbir cu bucăți mari de fructe suculente vă pune pe picioare. Indiferent dacă trebuie să scăpați de nasul înfundat ,răceală sau de starea proastă, alegeți ghimbirul. Are un gust minunat răcoritor și multe efecte pozitive asupra sănătății.
Compoziție
Bucăți de pară 73%, Papaya confitata (papaya, zahar), Bucăți de ghimbir (ghimbir, zahăr) 8%, Sâmburii de piper roz, Aromă naturală, Acidul tartric, Petale de trandafirInfuzie și gustul ceaiului
Combinația provocatoare a ghimbirului piperat si samburii piperului roz cu pere și papaya dulce aduce o nouă dimensiune in lumea ceaiului vrac. Ghimbirul racoritor vă reîmprospătează atât corpul cât și mintea. Infuzia are o culoare galben-verzuie deschisă. Dacă nu vreti să renuntați la ceaiul de calitate nici in timpul verii, pregătiți-vă ghimbirul racoritor ca si ceaiul cu gheață. Vă va răcori mai bine decât limonada din congelator.
Originea ceaiului
Unele dintre ingredientele pe care le-am ales pentru această compoziție revigorantă sunt bine cunoscute. Altele cresc în afara Republicii Cehe. Când le-am amestecat împreună, au creat un amestec minunat de arome și tonuri. Ca să nu fugim prin lume după fiecare ingredient (și să nu crească prețul ceaiului rezultat), am cumpărat totul de la un furnizor dovedit în UE. În plus, am obținut o garanție certificată prin faptul că toate fructele, ierburile și condimentele îndeplinesc cele mai stricte standarde de calitate. Acestea nu conțin metale grele sau reziduurile lor și au fost prelucrate prin metode extrem de atente la conservare. De exemplu, perele și papaya au fost uscate prin ger asa numita liofilizare. Un proces delicat și relativ costisitor are un avantaj imens - nu pierde vitaminele și proprietățile.
De asemenea, proprietățile senzoriale ale fructului (gust, aromă și aspect) rămân complet conservate. Pentru a menține parfumul ceaiului mai mult, am adăugat câteva picături de aromă naturală. Nu provoacă arsuri la stomac sau supra-acidifiere, așa că nu vă faceți griji. Dimpotrivă - datorită aromelor naturale, vă veți bucura de experiența de a bea ceai din ghimbir chiar mai intens și mai lung.
Ierbar și efecte ceaiuri
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
70 - 80 °C | 2-3 minute | 1 linguriță la 1,5-2 dl |
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceai se toarnă apă clocotită de 70-80 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 2-3 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.
Valoarea energetică: | 13 kJ / 3 kcal |
Grăsimi: | 0 g |
din care saturați: | 0 g |
Carbohidrați: | 0.8 g |
din care zaharuri: | 0.8 g |
Proteină: | 0 g |
Sare: | 0 g |