075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

GINSENG SIBERIAN - plantă

Cod: 858
Evaluare: excelent, 1 recenzie

Miracol sau "doar" radacina de eleuterococ ghimpat? Planta siberiana considerata de medicina populară cu capacitate de a promova buna funcționare a organismului ca fiind unică. Reda rezistență și tonicitate întregului corp. Botanicii admiră, de asemenea, ciclul de viață remarcabil al tufisului rezistent cel mai mult răspândit în Asia de Est. Alegeti singuri.

Pachete mari:
Pachete mici:
55,9 Lei /250 g 22,4 Lei /100 g
Vom livra joi, 8. 6. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
China
Gust
Gust:
Dulceag, Fin

Compoziție

Ginseng 100%

Infuzie și gustul plantei

Infuzia are o culoare galben deschis și un gust ușor amar. Mirosul este lemnos, nimic deosebit.

Originea plantei

Pentru început, trebuie menționat că terminologia „ginseng siberian„există unele capcane. Foarte precis îl diferențiază medicina tradițională chineză, care lucreaza cu plante Panax ginseng (de asemenea, numit dreptul de ginseng, drept ginseng, ginseng asiatic, ginseng chinez, coreean, din Asia), Panax quinquefolius (numit ginseng cu cinci lame, ginseng cinci lame, ginseng american) și Eleutherococcus senticosus (de asemenea, numit ginseng siberian, akantopanax Dory, ginseng siberian).

Chinezii spun că rădăcinile sunt "rădăcini umane", forma poate să semene cu corpul uman. Acesta aparține proprietăților venerate, care sunt, de asemenea, bogate în basme și basme. Se presupune că fac apel la dragoste, sănătate, frumusețe, dar și bani și potențial. Arderea lor este condusă de spiritele rele, care anulează jale și blesteme. Ginseng rădăcină relatărilor acordă dorințele atunci când se gândesc intens ea strîngînd în mână, și apoi o picătură în apă curgătoare.

Efectele rădăcinilor adevărate au fost folosite de oameni în secolul al IV-lea î.Hr. Pentru că era și încă este foarte inaccesibil și, prin urmare, rare și mai scumpe, acesta este înlocuit de rădăcină siberiană care au cautat proprietățile potrivite diferă.

Ginseng Siberian, de asemenea, în caz contrar radacina Dracului sau ginseng siberian este larg răspândit în Asia de Est, în special în estul Rusia, nord-estul Chinei, Japonia și Coreea. Este o creștere perenă nesolicitant la 2 metri și frunze eliptice și scoarță de copac gri pal. Plantele sunt fie de sex masculin, de sex feminin sau crescat, florile sunt ovate, fructe de padure. Ele conțin mii de semințe care germinează pentru al doilea an. O soție a unei femei din Siberia, de asemenea, înmulțește rădăcini rădăcină.

Ele sunt rădăcinile pentru care planta este atât de populară. În anii '50 ai secolului 20, oamenii de știință au confirmat faptul că acestea pot fi folosite ca un substitut pentru dreptul rădăcinilor de ginseng, deoarece conține același ingredient activ. Nu este interesant faptul că ele se găsesc și în frunze.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură fierbere Timp de pregătire 10 minute Cantitatea 1 linguriță la 3-5 dcl

Instrucțiuni de preparare

  1. Se pune 1 linguriță (2 grame) de ginseng într-o oală, se toarnă 3-5 dcl de apă și se aduce în punctul de fierbere.
  2. Fierbeți 10 minute.
  3. Se lasă la infuzat cel puțin 20 de minute (se poate lăsa și peste noapte).
  4. Beți cel mai bine dimineața. Seara, infuzia poate provoca insomnie.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

8. 2.

Evaluare: excelent
Aroma extrem de subtila, dulceaga. In timpul fierberii are un vag miros de alune, dar aceasta aroma se pierde pe parcursul pregatirii.

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


GINKGO FRUNZE - plantă
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

GINKGO FRUNZE - plantă

Acesta aparține plantelor preistorice și încă mai are multe de oferit. Arborele maiestuos este o sursă de frunze cu o aplicație farmacologică largă. Sun folosite pentru efectul pozitiv asupra memoriei, capacitatea de a putea ajuta circulația sângelui și a preveni dizabilitățile civilizației.În ginco cred oamenii din întreaga lume. Și știu bine de ce. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
52,7 Lei /250 g 21,1 Lei /100 g
Vom livra joi, 8. 6. 2023

Colții babei - plantă
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

Colții babei - plantă

Cineva îl compară cu pilula albastră legendară, altundeva putem citi despre ea ca si trezitoare de viață. În orice caz, ancora de pământ conține un nivel ridicat de fitosteroli și se produce din el un supliment alimentar preferat.Noi pariem pe natura pură. Va oferim ancora uscata. Infuzia sa este amară pamanteasca, dar mirosul este placut ierbos. Gustul il puteti armoniza cu miere. Iar efectele raman. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
59,8 Lei /250 g 23,9 Lei /100 g
Vom livra joi, 8. 6. 2023

RODIOLA (Rhodiola Rosea) - rădăcină
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

RODIOLA (Rhodiola Rosea) - rădăcină

Miroase ca trandafirul, are gust de trandafir și totuși nu este un trandafir. În Siberia, se spune că oricine bea rodiola va trăi o sută de ani. Această plantă nu numai că poate face față condițiilor inospitaliere de acolo, dar poate să combată cu ușurință multe afecțiuni. Așadar, parfumați-vă ziua și oferiți un mare plus pentru sănătate și bunăstare sufletească. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
152,0 Lei /250 g 60,8 Lei /100 g
Vom livra joi, 8. 6. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »