075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

Gold Green tea Georgian - un amestec de ceai alb și verde

Cod: 1808

Albul și verdele se potrivesc de minune! Două ceaiuri georgiene într-un amestec unic de ceai verde Gold Green Tea aduc un gust dulce, cald și distinct de grapefruit. Băutura este plăcut răcoritoare, potrivită pentru a fi savurată toată ziua. Încercați ceaiul din grădinile care se întorc încet la misiunea lor. Georgia se bucură de o mare renaștere a ceaiului și asigură că va furniza din nou lumii recolte de calitate superioară și arome interesante.

Pachete mari:
Pachete mici:
144,9 Lei /250 g 58,0 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 14. 2. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Gruzie
Regiune
Regiune:
Guria
Gust
Gust:
Dulce, Tóny ovoce, Tóny bylin
Pentru copii
Pentru copii:
de la 12 ani
Colectare
Colectare:
Ultima recoltă
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
250 - 300m

Compoziție

,

Infuzia și gustul ceaiului

Ceaiul georgian Gold Green Tea este din frunze de ceai georgian alb și verde perfect combinate. Gustul rezultat este, prin urmare, o interacțiune între grapefruit dulce și suculent, ierburi delicate și o anumită căldură pe care o observi la câteva momente după ce ai băut. Băutura miroase a flori și fructe, iar infuzia are o culoare galben deschis spre castaniu.

Originea ceaiului

Georgia este din nou în centrul atenției când vine vorba de ceai. Georgia a fost un producător important de ceai de calitate, în special pentru URSS și s-a confruntat cu multe probleme de la destrămarea acesteia. Prăbușirea industriei ceaiului a fost una dintre ele. Fostul al patrulea cel mai mare producător de ceai din lume a revenit în ultimii ani la cele mai bune practici și metode, mulți fermieri georgieni dobândind experiență de exemplu în Fujian, China. Dorința de a readuce Georgia la statutul de superputere a ceaiului este foarte mare. Și nu pare a fi un vis imposibil.

Dovada este ceaiul verde Georgian Gold Green Tea, un amestec de ceai alb și verde din regiunea Guria din vestul țării. Este o zonă cu o istorie uimitoare și o natură frumoasă, cu izvoare minerale, păduri răcoroase, pajiști alpine, dar și plaje cu nisip. Se află pe coasta Mării Negre, o parte din ea este situată în câmpie, iar cealaltă pe versanții nordici ai Munților Meskheti. Zonele de coastă sunt caracterizate de o climă umedă, subtropicală, cu veri blânde și calde și ierni blânde. Secțiunea de dealuri este influențată de aerul cald de la mare și de aerul rece de munte. O parte semnificativă a regiunii este ocupată de Parcul Național Kolkheti.

Tocmai în astfel de condiții - la granița dintre munți și câmpie - cresc arbori de ceai Camellia sinensis Kolkheti. Gustul ceaiului produs din frunzele lor se datorează condițiilor naturale specifice și metodei unice de prelucrare. Ceaiul este recoltat de către muncitori pe 25 de hectare de plantații abandonate anterior și acum refăcute. Ei culeg frunzele manual și numai în anumite condiții meteorologice, când umiditatea, temperatura și momentul zilei sunt ideale pentru recoltare.

Frunzele astfel colectate sunt lăsate să se ofilească pentru scurt timp, expuse la aer cald și modelate. În funcție de faptul că ceaiul rezultat va fi alb sau verde, ei lasă recolta să fermenteze. În cele din urmă, ceaiul se usucă încet și pentru o perioadă lungă de timp.
De dragul completării, să adăugăm că în Guria Georgia cresc arbori de ceai sub copaci care și-au câștigat porecla de arbori imperiali chinezi. Acestea sunt arbori de Paulownia tomentosa originare din sud-estul Chinei. Au coroane largi, cresc până la 20 de metri și sunt decorate cu flori mari, asemănătoare unor clopoței. Paulownia asigură un microclimat plăcut pentru arbori de ceai, protejându-i de vânt și de soarele direct.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 80 °C Timp de pregătire 3-5 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Ceaiul se prepară cu apă cu temperatură de 80 °C în raport de 1 linguriță la 150-200 ml.
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
  3. Timpul de infuzare este de 3-5 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


CEAI VERDE GEORGIAN MAGHALI ETSERI
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CEAI VERDE GEORGIAN MAGHALI ETSERI

Reînnoirea fenomenului este cu siguranță dificilă. Dar pentru iubitorii de ceaiuri excelente și de calitate, avem vești bune. În Georgia a funcționat acest lucru. Datorită priceperii și dragostei pentru meșteșug a noilor producători și a maeștrilor de ceai, premiantul de mai înainte scoate la iveală încet, dar sigur abilități dobândite timp de secole și aduce pe piață o comoară unică georgiană. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
100,0 Lei /250 g 40,0 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 14. 2. 2023

Ceai verde georgian Kolkhida
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

Ceai verde georgian Kolkhida

Când spuneți Kolkhida, trebuie să adaugați și Georgia. Ceaiul tradițional făcut din frunzele arborelui de ceai poate fi recunoscut de la prima înghițitură. Este complet fără astringență și totuși proaspăt. Dulceața sa încântătoare persistă mult timp pe cerul gurii, iar aroma florală se răspândește în câteva secunde în întreaga încăpere. Se prepară din arbori de ceai, care cresc în aerul proaspăt de munte care se întâlnește cu briza de mare. Un climat unic, un ceai unic. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
113,0 Lei /250 g 45,2 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 14. 2. 2023

Ceai oolong georgian Guria
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

Ceai oolong georgian Guria

Ceaiul care a crescut înconjurat de o pădure parfumată, lângă flori și izvoare minerale trebuie să fie pur și simplu minunat. Și așa și este! Ceaiul oolong georgian Guria miroase a miere, fructe și plante, în gust se recunoaște netezimea, condimentele și fructele proaspete de pădure. Când vine vorba de ceai, Georgia revine în topul mondial. Reface plantațiile originale, educă fermierii și are grijă de resursele sale naturale. Acest ceai este dovada că este pe calea cea bună. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
125,6 Lei /250 g 50,2 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 14. 2. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »