075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

GOTU KOLA - pudră

Cod: 1320

Se numește piatră de apă din India sau hrană pentru creier. O plantă târâtoare care poate fi văzută în zonele umede din Asia și în partea de sud-est a SUA. Frunzele fac parte din lista de alimente ale oamenilor din Sri Lanka, Thailanda și Vietnam. Pulberea din centenella este folosită în medicina chineză și ayurvedică și este recomandată în infecții, anxietate, răni și probleme de memorie.

Pachete mari:
Pachete mici:
86,7 Lei /250 g 34,7 Lei /100 g
Vom livra vineri, 19. 4. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Sri Lanka
Gust
Gust:
Pământos, Amăruie

Compoziție

Centella asiatica 100%

INFUZIA ȘI GUSTUL CEAIULUI

Pudra de culoare verde-gri are un gust pământos și amărui. Nu se dizolvă în băutură.

ORIGINEA CEAIULUI

Gotu kola (Centella asiatica) este o plantă, căreia medicina populară îi atribuie capacitatea de a influența pozitiv în mod special sistemul nervos. Nu degeaba este supranumită „hrană pentru creier”. Frunzele și lăstarii tineri sunt considerate de exemplu în India o sursă a longevității, iar Ayurveda le recomandă, printre altele, în anxietate.

Cum arată de fapt planta Gotu kola? Este o plantă perenă cu rizom târâtor și neted, care crește până la o lungime de 30 de centimetri. Frunzele sunt rotunde cu striații. Planta înflorește cu flori mici roz-roșii. Practic, întreaga parte aeriană a plantei este folosită pentru consum sau pentru a combate diverse boli. Merită să menționăm, de exemplu, salata preparată în Maynmar, la care, pe lângă Gotu kola, se adaugă ceapă, alune, praf de fasole, suc de lime și sos de pește. În bucătăria din Sri Lanka se folosește pentru așa-numita malluma, o garnitură tradițională pentru orez, cu nucă de cocos, ceapă eșalota, suc de lămâie și, uneori, chili și turmeric. Thailandezii pregătesc din plantă o băutură, iar în nord-estul Indiei vă puteți bucura de un chutney cunoscut sub denumirea de Changkong che.

Desigur, Gotu kola este utilizată la scară largă în medicina tradițională. Timp de câteva mii de ani, a făcut parte din sistemele de tratament, care o recomandă pentru susținerea activității mentale, pentru problemele de memorie și de concentrare, inflamații și umflături, dar și atunci când este necesară furnizarea de colagen organismului. Pudra poate fi folosită atât intern cât și extern (în special pentru probleme cu acneea, eczeme, cicatrici etc.).

Gotu kola nu se recomandă femeilor însărcinate sau celor care alăptează.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Instrucțiuni de preparare

  1. Puteți adăuga pulberea de Gotu kola în apă, suc, iaurt sau smoothie.
  2. Atunci când pregătiți o băutură, se recomandă să puneți 8 grame de pulbere la 200-250 ml de apă.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


15% JOS
ROOIBOS
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

ROOIBOS

Vorbele despre gustul minunat și efectele enorme pentru sănătate ale Rooibos sălbatic se răspândesc în întreaga lume. Din Africa de Sud, Cederberg a sosit în America, Asia și Europa. O plantă necunoscută care crește doar într-o zonă foarte mică, oferă o băutură, care nu este un ceai adevărat, dar popularitatea acesteia este foarte mare. Gustului său captivant si decent se supun toti in rapiditate! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
43,2 Lei /250 g 36,7 Lei /250 g 14,7 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 19. 4. 2024

GOTU KOLA FÂNTÂNA TINEREȚII - plantă
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

GOTU KOLA FÂNTÂNA TINEREȚII - plantă

Iubitorii de medicină chinezească si cea indiană știu despre ce este vorba. Le spunem si celorlalți că fântâna tinereții sau Gotu Kola este planta taratoare a tropicilor și subtropicilor. O importăm din Sri Lanka. Are o reputație pentru un miracol de întinerire. Puteți obține aceasta ca parte a suplimentelor alimentare, dar forma pură nu se potrivește cu nimic. Infuzarea oferă un gust ușor pământesc și poate fi folosită atât pe plan intern, cât și pe plan extern. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
88,2 Lei /250 g 35,3 Lei /100 g
Vom livra vineri, 19. 4. 2024

BRAHMI - pulbere
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

BRAHMI - pulbere

Brahmi este egal cu nervii sănătoși și creier inteligent. Planta ayurvedica traditionala, puteți să treceți pe langa ea in natura fara sa o observati. Dar cine o pune în regimul de băut, va observa cat de curând schimbări benefice. Incepe cu mintea proaspata si controleaza stresul usor. Praful din frunze și tulpina folosit in medicina de mai mult de o mie de ani este amar si se poate folosi atat pe plan intern cat si exterior. Nu degeaba Brahmi este poreclit elixir miraculos… La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
84,7 Lei /250 g 33,9 Lei /100 g
Vom livra vineri, 19. 4. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »