

GRĂDINA MORINGA - ceai de plante
Cu ceaiurile noastre veți descoperi gusturi noi și cuvinte noi. Aceasta este moringa. Dulce suculent și plin de plante. Cucereste atât managera ocupața, cât și pe sportivul activ, le place la elevi mici și strabunici cu experiență. Datorită frunzelor de moringa - pomul indian al vieții, alunga relele. Încercați efectele sale benefice!
Compoziție
Frunze de Moringa 28%, Papaya confitata (papaya, zahar) 20%, Coaja de portocala 15%, Iarba de lamaie, Frunze de căpșuni, Sporiș, Bucăți de portocale, Aromă naturală, Floare de floarea soareluiInfuzia și gustul ceaiului
Grădina moringa dă o infuzie galbenă pal, cu o aromă echilibrată. Gustul se formează de la bucățile de portocală, lemongrass si papaya. Nu este astrigent sau piperat. Acest ceai va fi și pe placul copiilor.
Originea ceaiului
Moringa oleiferă este un arbore a cărui casă sunt poalele munților Himalaya. S-a răspândit însă în întreaga Indie și poate fi regăsit în Arabia, Africa și Madagascar. Atinge o înălțime maximă de 12 metri și crește extrem de rapid, până la 3 metri pe an. Frunzele sale reprezintă un aliment important pentru locuitorii din India și Africa. Au o lungime de până la 60 de centimetri și au 8-12 părți. Forma lor este ovală sau alungită.
Se consumă crude, uscate sau ca parte în mâncarea gătită. Dintr-un hectar de plantație a arborilor moringa se pot recolta anual până la 27 de tone de frunze proaspete. În afară de acestea se folosesc și păstăi verzi, încă necoapte. Sunt fie conservate fie fierte, semințele sunt prăjite - au gust de nuci. Florile de moringa își găsesc utilitatea în multe feluri de mâncare, rădăcinile pot fi folosite ca substitut al hreanului (au gust înțepător). Coaja arborelui este prelucrată pentru producția de rogojini și frânghii. Ramurile le mănâncă cămilele.
Acest ceai l-am îmbunătățit cu câteva picături de aromă naturală. Spre deosebire de aromele sintetice, nu provoacă arsuri gastrice, nu irită stomacul și nu produce hiperaciditate în organism.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceai adăugați apă fierbinte de 80 °C în proporție de 1 - 2 lingurițe la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare 3-5 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.

























Valoarea energetică: | 10 kJ / 2 kcal |
Grăsimi: | 0.5 g |
din care saturați: | 0.1 g |
Carbohidrați: | 0.6 g |
din care zaharuri: | 0.6 g |
Proteină: | 0.5 g |
Sare: | 0.01 g |
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Infuzor mic, clește 45mm

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Teekanne mit Sieb - oriental Motiv IV.

CEAINIC CU INFUZOR - MOTIV ORIENTAL II
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

AMESTEC DE PLANTE MORINGA AURIE(NATURALĂ)

RODIE CU MORINGĂ - ceai de plante
