

GRAVIOLA ANONA - plantă (guanabana)
Poate că ati înregistrat-o sub numele de graviola, poate că ati auzit despre ea acum pentru prima dată. Guanabana este un copac tot timpul verde din pădurile tropicale a Americii de Sud. Coaja, frunzele, fructele, semințele și rădăcinile sale au fost folosite cu succes în medicina naturală de mii de ani. Cel mai popular este decoctul de frunze, care este considerat de către indieni drept un războinic al afecțiunilor cardiovasculare, a dificultăților digestive și a paraziților.
Compoziție
Guanabana 100%Infuzia și gustul plantei
După preparare, infuzia are o culoare aurie și relativ discretă, și un parfum ușor ierbos. Gustul este similar - ușor de plante, puțin amărui.
Originea plantei
Guanabana poate fi găsită în ierbare sub denumirea Annona muricata, în mod curent i se spune Graviola, soursop sau corossol. Pomul mereu verde crește în special în Antilele din Caraibe, America Centrală și America de Nord. Crește până la 3-8 metri înălțime, are frunze mari, netede și lucioase. Se găsește la o altitudine de 1150 de metri. Fructele sale sunt în formă de sfere mari, alungite acoperite cu spini moi.
Ele au un gust ușor acrișor, se folosesc la preparare băuturilor, sau pot fi consumate direct ca fructe răcoritoare, și se consumă mai ales în Republica Dominicană, Cuba, Bahamas, Columbia și nord-estul Braziliei. Utilizarea frunzelor în scopuri terapeutice este cunoscută în special în Peru. Extractele din frunze sunt folosite ca bază pentru o serie de suplimente nutritive. Cu toate acestea, este dificil să se demonstreze efectele lor asupra sănătății, deoarece nu conțin, de obicei, multe substanțe active. Un produs curat, natural fără ingrediente adăugate este cel mai bun mod de a obține beneficii maxime pentru sănătate. Și Guanabana are ceva de oferit în acest sens!
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Instrucțiuni de preparare
1. Peste planta uscată (aproximativ 5 g) se toarnă 1000 ml de apă rece și se dă la fiert la foc mediu timp de 20 de minute.
2. Nu acoperiți recipientul cu capac, decoctul se reduce.
3. Scurgeți decoctul.
4. Consum: adulți de 2 - 3 ori pe zi câte 300 ml, copii de la 3 ani o dată pe zi 300 ml
5. Poate fi îndulcit cu miere de albine

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Infuzor plante ø 62mm
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

LAPACHO MATTO GROSSO

VILCACORA - plantă (Uňa de gato, Gheară de pisică, Uncaria)
