GUARANA PULBERE - plantă
Dacă se spune paulinia băutură, o să știti? Si ce Guarana? Este probabil mai clar. Adaugați-o printre minunile Amazonului, ale căror efecte au fost dezvăluite de indienii care trăiesc pe malurile râurilor Orinoco și Rio Negro. Ei au folosit-o pentru toate bolile. Si voi o puteti incerca. E amară, asta da. În același timp, dulce și ierburoasa. Și are miros de cacao.
Compoziție
Semințe de guarana 100%Infuzie și gustul plantei
Nu vă vom minți- guarana sub formă de pulbere fin măcinată este pur și simplu amară. Dar nu este inaccesibil. În opinia noastră, există un pic de miros cu un traseu plăcut pe bază de plante. Chiar miroase precum cacao.
Originea plantei
Viță de vie bougainvillea habitate cu multe dintre descrieri le găsim în Brazilia, Ecuador, Venezuela, Columbia, părțile tropicale din America și Africa. Cu toate acestea, este cultivat și în Turcia, de unde am venit. Producătorii și-au dovedit originea organică și conținutul tuturor ingredientelor evaluate.
Guarana poate fi găsit sub numele de, cacao brazilian, waranna, guarana, întotdeauna ... dar e un Guarana (Paullinia cupana), târâtor arbust canelat cu tulpini subtiri, care sunt de multe ori până la o lungime de 12 metri. Frunzele sunt compuse din 3-5 frunze ovale, iar florile formează strugurii de culoare galbenă sau verzui. Fructul arată ca un ochi roșu mic, cu un punct negru. Indienii ar fi amintit de ochiul rău. Pentru el, desigur, asociat cu legenda ... Potrivit lor, au ucis un indian spiritele (uneori se spune că a fost un șarpe), iar din ochii lui a crescut mai întâi Paulinia. Oricine mănâncă semințele ochilor, a câștigat puterea și tinerețea băiatului.
Europenii au introdus misionarul iezuit din Guaranu, Joao Felipe Bettendorf, la sfârșitul secolului al XVII-lea. înregistrări scrise arată că, înainte de descoperirea Americii de către Cristofor Columb a plantat nativii Paulinia pe plantații. Analiza chimică, care în 1700 efectuate de botanistul german Theodore von Martius, a fost guaranin izolat, initial numit cafeina. Cercetările secolului XX au confirmat faptul că Guarana este total non-toxic și ajută la depășirea unui număr de afecțiuni.
Pentru nevoile medicinii populare și clasice, semințele de paulină sunt topite într-o pulbere foarte fină. Suplimentele alimentare sunt făcute din aceasta prin adăugarea de lianți și arome diferite.
Un număr mare de băuturi pot fi preparate din Guarana, inclusiv băuturi alcoolice și se adaugă și la alimente.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Instrucțiuni de preparare
Amestecați o linguriță de Guarana în băutura preferată (suc, ceai de fructe, lapte, cacao) sau în mâncare (iaurt, smoothie).