075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

GUARANA YERBA MATE ENERGY

Cod: 885
Evaluare: excelent, 4 recenzie

O porție bună de energie, care vă poate propulsa până la Lună, o nouă dimensiune a tonusului psihic. Denumiți-vă experiența cu ceaiul Yerba Mate Guarana Energy așa cum doriți. Dar credeți-ne că potențialul ceaiului cu gust de mango să vă pună pe picioare este foarte mare. Doar l-am amestecat din cele mai bune ingrediente.

Pachete mari:
Pachete mici:
59,0 Lei /250 g 23,6 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 22. 5. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Brazilia
Regiune
Regiune:
Laranjeiras
Gust
Gust:
Fructe, Mentă
Pentru copii
Pentru copii:
de la 15 ani

Compoziție

Yerba Mate 92%, Guarana pulbere 2%, Iarba de lamaie, Gălbenele, Albăstrea

Infuzia și gustul ceaiului

Infuzia de Mate aromatizat are o culoare galbenă deschisă și ușor tulbure. Aceasta se datorează pulberii de Guarana, din care băutura obține și mai multă teină stimulatoare. Aroma rezultată este o combinație de Mate pământos, Guarana amăruie și mango suculent. Atrage și încurajează pentru pregătirea altui ceainic.

Originea ceaiului

Când se spune Yerba Mate, atunci trebuie adăugată și - Brazilia, și anume Republica Federală a Braziliei. Cea mai mare și cea mai populată țară din America de Sud se poate mândri printre altele cu cea mai mare pădure tropicală din lume. Chiar, Amazonul este locul în care au fost descoperite efectele frunzelor yerba mate (Ilex paraguariensis), din care se produce Yerba Mate. Indienii locali au transmis secretul colonizatorilor spanioli și aceștia mai departe ... Zvonurile despre băutura care susține vitalitatea mentală și fizică și înlătură senzația de foame s-au răspândit repede în întreaga lume. Yerba Mate este ferm înrădăcinată în cultura din America de Sud. Se consumă de oameni pe străzi, de fermieri pe plantații și de angajați în birouri. De multe ori, cum este și în acest caz, provine din plantații ecologice din Laranjeiras situate lângă Rio de Janeiro. Povestea lor începe în anii '70, ai secolului trecut atunci când frații Somensi au decis să folosească experiența lor și să înființeze o fabrică pentru producerea de Yerba Mate de calitate, respectând tradiția, mediul și valorile - așa cum scrie pe site-ul lor.

Yerba Mate se cultivă la umbră, pentru a păstra în frunze maximum de flavonoide benefice sănătății. Datorită acestora și a altor substanțe valoroase, cei care consumă în mod regulat Mate au mai puține probleme cu digestia, funcțiile sistemului cardiovascular și îmbătrânirea prematură a celulelor. În Mate Green Energy Guarana se găsește și pulberea fină din semințe de guarana (Paullinia cupana). Guarana, sursa așa-numitului cacao brazilian, este un arbust cățărător care crește în mod natural în Brazilia, Ecuador sau Columbia. Proprietățile sale sunt cunoscute de sute de ani. Pe lângă cofeina stimulatoare semințele conțin și teobromină și teofilină. Medicina tradițională recomandă Guarana pentru îndepărtarea oboselii fizice și mentale și pentru stimularea memoriei. Cofeina din Guarana se absoarbe lent și efectele ei durează până la 6 ore (aproximativ 2 ore mai mult decât cofeina din cafea).

Florile de albăstrea pe care le-am adăugat la amestec sunt bogate în antocianuri, flavonoide, săruri minerale și mangan. De aceea, medicina populară le folosește în problemele renale. Prima mențiune despre utilizarea gălbenelelor pentru combaterea anumitor boli datează din 1150. Hildegard din Bingen în rețeta sa le recomandă ca un preparat adecvat în caz de otrăvire. În prezent fitoterapeuții percep gălbenele, printre altele, ca o modalitate de a relaxa mușchii netezi, de a opri dezvoltarea bacteriilor și de a curăța sângele.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 70 - 80 °C Timp de pregătire 3-5 minute Cantitatea 1-2 lingurițe la 200 ml

Instrucțiuni de preparare

  1. Puneți 1-2 lingurițe de Mate într-o ceașcă (200 ml) și turnați 70-80°C peste apă fierbinte.
  2. Se lasă la infuzat max. 3-5 minute și apoi se scurge. Cu cât lăsați mai mult să infuzeze, cu atât infuzia este mai revigorantă.
  3. După 5 minute, însă, ceaiul începe să devină amar. Din aceeași doză poate fi preparată și o altă infuzie.
  4. Ceaiul astfel preparat poate fi aromatizat cu lămâie sau sirop de arțar.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

5. 5.

Evaluare: excelent
Ceai grozav, gust deosebit și de când îl am acasă, îl prepar în fiecare dimineață și este într-adevăr stimulent ...

5. 5.

Evaluare: excelent
O încântare pentru ochi și papilele mele gustative. Sunt extrem de mulțumit de viteza de livrare, preț și calitate. Multumesc

5. 5.

Evaluare: excelent
Ceaiul meu preferat de dimineață, a trebuit să mă obișnuiesc cu gustul, dar în timp am devenit dependent. Recomand tuturor!

5. 5.

Evaluare: excelent
Pot recomanda acest ceai tuturor. Nu numai că poate stimula mintea și menține concentrația necesară, dar este, de asemenea, foarte gustos.

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


CEAI PENTRU SĂNĂTATE ȘI FRUMUSEȚE - amestec
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CEAI PENTRU SĂNĂTATE ȘI FRUMUSEȚE - amestec

Nu spuneți că nu doriți să fiți sănătoși și frumoși. Noi sigur ca da! Deci, am luat toate bunurile care sunt benefice pentru starea noastră mentală și fizică, din ele am amestecat un ceai benefic. Oferă vitamine, minerale și antioxidanți cu gust de lux și nu costă prea mult. Sau ezitati? Fiecare are nevoie de ceai pentru sănătate și frumusețe! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
76,5 Lei /250 g 30,6 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 22. 5. 2024

SHAPE TEA (CEAI DE SLĂBIT) - amestec
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

SHAPE TEA (CEAI DE SLĂBIT) - amestec

Ceaiul vrac din categoria MUST HAVE! Cine caută o siluetă subțire, acesta ajută la împlinirea visului. Datorită conținutului Pu Erhu și Mate, celor doi ucigași ai ""mânerelor de dragoste"", vă readuce in condiție bună si in blugii care ati purtat anul trecut. Shape Tea funcționează rapid și fără compromisuri. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
81,6 Lei /250 g 32,7 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 22. 5. 2024

CEAI DRAGON - amestec
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CEAI DRAGON - amestec

Atâtea bunătăți într-un ceai! Delicatețea dragonului a apărut intr-o dimineață innorată. Ar fi nevoie să reîncărcăm energia, o imbratisare călduroasa și alungam pesimismul în colț. Așa am făcut! Un amestec de ceaiuri cu bucăți de fructe si piper roz ne pune pe picioare. Este puternic ca un dragon. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
79,2 Lei /250 g 31,7 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 22. 5. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »