075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro

De ce marfa de la noi?

  • Transport gratuit de la 189 lei
  • Clienții satisfăcuți
  • De obicei, livrare în 48 de ore

BIO

 

 

 Honeybush pur

Medicul tratează, natura vindecă. Proverbul latin se potrivește. Ceaiul Honeybush pur are un potențial cu adevărat ridicat. Dacă alegeți să îi acordați încredere, el vă va răsplăti cu o aromă îmbietoare și un gust minunat de miere. La ceasta adăugați capacitatea de a scăpa de corpul de insomnie și… descriere completă

Filtrați după parametri
afisât 1 - 1 din 1

HONEYBUSH BIO
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

HONEYBUSH BIO

Honeybush iubește dealurile sălbatice din Cape Kapes, se bucură pe coastă de briza mării care ii aduce umiditate si apreciază incendiile regulate. Când germinează, se trece prin terenul inospitalier, când înflorește, răspândește un miros imbătător. Singurul lucru pe care îl urăște sunt îngrășămintele chimice și aerul poluat. Și de aceea îl iubim. El aduce natura în cea mai pură formă. Neinfranată și atât de fragilă. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
60,8 Lei /250 g 24,3 Lei /100 g
Vom livra joi, 27. 6. 2024
Produse pe pagină: 12 24 72

Honeybush pur

Medicul tratează, natura vindecă. Proverbul latin se potrivește. Ceaiul Honeybush pur are un potențial cu adevărat ridicat. Dacă alegeți să îi acordați încredere, el vă va răsplăti cu o aromă îmbietoare și un gust minunat de miere. La ceasta adăugați capacitatea de a scăpa de corpul de insomnie și de problemele pielii. Și sunteți sănătos tun!

Honeybush: Un mănunchi de miere pentru cei care nu pot dormi Frunzele și crenguțele arbustului sud-african Cyclopia intermedia își onorează cu adevărat numele comun Honeybush. Cei care au gustat infuzia nu vor uita niciodată cât de blândă este o mângâiere de miere.

Locuitorii originari din Africa de sud, însă, nu au îndrăgit Honeybush doar pentru o infuzie frumoasă și închisă la culoare, cu gust și miros îmbietor. Ceaiul a fost servit cu succes copiilor mici, adulților și vârstnicilor. A ajutat pe toată lumea acolo unde era nevoie.

Honeybush calmează burtica dureroasă: recomandăm să administreze infuzia copiilor sub 1 an pentru balonare și probleme digestive.

Toate acestea poate trimite o ceașcă de Honeybush în locurile neliniștite.

Honeybush induce somnul: ceaiul este decafeinat în mod natural, calmează și relaxează. Pregătiți-l seara, și vă garantăm că veți dormi ca un bebeluș.

Honeybush previne probleme majore: datorită antioxidanților, anumite boli ale civilizației pot fi prevenite prin consumul regulat.

Ați vizualizat


GINKGO BILOBA - pulbere
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

GINKGO BILOBA - pulbere

Pachete mari:
Pachete mici:
90,8 Lei /250 g 36,3 Lei /100 g
Vom livra joi, 27. 6. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »