

ICE TEA DRAGON RACORITOR - ceai de fructe
Acest ceai zâmbește de îndată ce deschideti pachetul. Prima secundă - admirati merișoare frumoase coapte și bile mici de coacăze roșii. Al doua - nasul dvs. înregistrează mirosul fantastic de fructe de pădure și nu se poate satura de el. A treia secundă - creierul functioneaza în plin: unde este un alt ceainic și cana libera? Dragonul Racoritor pur și simplu nu lasă loc de îndoială.
Compoziție
Bucăți de măr, Stafide, Bucăți de morcov, Svecla rosie, Floare de hibiscus, Aromă naturală, Floricele de porumb (floricele de porumb, zahăr, ulei), Murele 2%, Coacăze roșiiInfuzia și gustul ceaiului
Ceai roșu fascinant, cu miros fascinant de mure și gust nu mai puțin interesant. Revigorarea dragonului este atât dulce, cât și acru, cu fructe și cu legume, perfect atât cald, cât și rece.
Originea ceaiului
Ceaiul vrac Revigorarea dragonului are în primul rând gustul murelor, dar se adaugă în el și mere, stafide, morcovi, sfeclă... Fructele si legumele din el sunt tăiate in bucăți mari și uscate cu grijă prin înghețare. Așa-numita liofilizare sau congelare în vid se bazează pe sublimarea apei congelate la presiune și temperatură scăzute. Tehnologia unică este folosită atât pentru conservarea alimentelor, cât și, de exemplu, în cercetarea farmaceutică sau biotehnologică sau pentru salvarea cărților și documentelor vechi. Consumatorii ceaiurilor noastre vor aprecia liofilizarea imediat la deschiderea săculețului - cu o simplă privire disting ingredientele fiecare în parte, care prin liofilizare nu pierd aproape nimic din culoarea, mirosul și gustul lor.
Totuși, hai să ne oprim asupra câtorva ingrediente... Murelele sunt fructele cunoscute ale arbustului peren Mur (Rubus). De obicei crește câțiva metri, lăstarii lui sunt acoperiți de ghimpi, frunzele sunt fibroase, și sunt de diferite forme și mărimi, cu sau fără peri. Murul înflorește alb, roz sau violet, din mai până în august. Se estimează că în lume există 300-2000 de specii diferite de muri, aproximativ o sută dintre acestea se găsesc în Republica Cehă. Coacăzele roșii - acestea sunt boburi mărunte, de mai multe culori, cu un gust acrișor. În ceaiul Revigorarea dragonului veți da peste fructele coacăzului roșu (Ribes rubrum), care este foarte probabil una dintre numeroasele soiuri cultivate în scop comercial. Merele, fructele suculente ale mărului, sunt cunoscute încă de pe vremea vechilor romani.
Este dovedit că, cu 300 de ani î.e.n. se altoiau chiar. Pe teritoriul actualei Republici Cehe, mărul (Malus) a ajuns în secolul al IX-lea. Cultivarea lui a cunoscut o înflorire mare în timpul domniei lui Carol al IV-lea. Până astăzi, merele sunt simbolul fertilității. Hibiscusul, mai precis floarea de hibiscus (Hibiscus sabdariffa), este folosit pentru pregătirea ceaiului tradițional Karkade în Egipt. Plantei îi priește în tropice și subtropice, în ținuturile noastre geografice o putem întălni în centre de grădinărit sau grădini botanice. Ceaiul Revigorarea dragonului recomandăm să fie savurat atât cald cât și cu rece. Pontul nostru pentru versiunea de vară este, de exemplu, această rețetă:
Pregătirea ceaiului cu gheață din fructe:
- Pregătiți ceaiul conform instrucțiunilor de mai jos și, dacă reconciliați, amestecați mierea sau trestia de zahăr până când băutura este încă caldă - se dizolvă mai bine.
- Adăugați frunze de mentă și lăsați să se răcească.
- Pregătiți o cană mare, umpleți-o cu cuburi de gheață, adăugați câteva linguri de suc de lămâie și adăugați bucăți de pere proaspete tăiate.
Bine ați venit în cană.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul de fructe se adaugă apă clocotită de 100 °C, în proporție de 1,5 până la 2 lingurițe la 200-250 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 8-10 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.

























Valoarea energetică: | 11 kJ / 3 kcal |
Grăsimi: | 0.5 g |
din care saturați: | 0.1 g |
Carbohidrați: | 0.6 g |
din care zaharuri: | 0.6 g |
Proteină: | 0.5 g |
Sare: | 0.01 g |
12. 3.
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

MANGO STRĂLUCITOR - ceai de fructe

UNICUL MANGO - ceai de fructe
