075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

ICE TEA DRAGON RACORITOR - ceai de fructe

Cod: 866
Evaluare: excelent, 1 recenzie

Acest ceai zâmbește de îndată ce deschideti pachetul. Prima secundă - admirati merișoare frumoase coapte și bile mici de coacăze roșii. Al doua - nasul dvs. înregistrează mirosul fantastic de fructe de pădure și nu se poate satura de el. A treia secundă - creierul functioneaza în plin: unde este un alt ceainic și cana libera? Dragonul Racoritor pur și simplu nu lasă loc de îndoială.

Pachete mari:
Pachete mici:
89,0 Lei /250 g 35,6 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 7. 2. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
UE
Gust
Gust:
Mure
Pentru copii
Pentru copii:
de la 1 an

Compoziție

Bucăți de măr, Stafide, Bucăți de morcov, Svecla rosie, Floare de hibiscus, Aromă naturală, Floricele de porumb (floricele de porumb, zahăr, ulei), Murele 2%, Coacăze roșii

Infuzia și gustul ceaiului

Ceai roșu fascinant, cu miros fascinant de mure și gust nu mai puțin interesant. Revigorarea dragonului este atât dulce, cât și acru, cu fructe și cu legume, perfect atât cald, cât și rece.

Originea ceaiului

Ceaiul vrac Revigorarea dragonului are în primul rând gustul murelor, dar se adaugă în el și mere, stafide, morcovi, sfeclă... Fructele si legumele din el sunt tăiate in bucăți mari și uscate cu grijă prin înghețare. Așa-numita liofilizare sau congelare în vid se bazează pe sublimarea apei congelate la presiune și temperatură scăzute. Tehnologia unică este folosită atât pentru conservarea alimentelor, cât și, de exemplu, în cercetarea farmaceutică sau biotehnologică sau pentru salvarea cărților și documentelor vechi. Consumatorii ceaiurilor noastre vor aprecia liofilizarea imediat la deschiderea săculețului - cu o simplă privire disting ingredientele fiecare în parte, care prin liofilizare nu pierd aproape nimic din culoarea, mirosul și gustul lor.

Totuși, hai să ne oprim asupra câtorva ingrediente... Murelele sunt fructele cunoscute ale arbustului peren Mur (Rubus). De obicei crește câțiva metri, lăstarii lui sunt acoperiți de ghimpi, frunzele sunt fibroase, și sunt de diferite forme și mărimi, cu sau fără peri. Murul înflorește alb, roz sau violet, din mai până în august. Se estimează că în lume există 300-2000 de specii diferite de muri, aproximativ o sută dintre acestea se găsesc în Republica Cehă. Coacăzele roșii - acestea sunt boburi mărunte, de mai multe culori, cu un gust acrișor. În ceaiul Revigorarea dragonului veți da peste fructele coacăzului roșu (Ribes rubrum), care este foarte probabil una dintre numeroasele soiuri cultivate în scop comercial. Merele, fructele suculente ale mărului, sunt cunoscute încă de pe vremea vechilor romani.

Este dovedit că, cu 300 de ani î.e.n. se altoiau chiar. Pe teritoriul actualei Republici Cehe, mărul (Malus) a ajuns în secolul al IX-lea. Cultivarea lui a cunoscut o înflorire mare în timpul domniei lui Carol al IV-lea. Până astăzi, merele sunt simbolul fertilității. Hibiscusul, mai precis floarea de hibiscus (Hibiscus sabdariffa), este folosit pentru pregătirea ceaiului tradițional Karkade în Egipt. Plantei îi priește în tropice și subtropice, în ținuturile noastre geografice o putem întălni în centre de grădinărit sau grădini botanice. Ceaiul Revigorarea dragonului recomandăm să fie savurat atât ​​cald cât și cu rece. Pontul nostru pentru versiunea de vară este, de exemplu, această rețetă: 

Pregătirea ceaiului cu gheață din fructe:

  1. Pregătiți ceaiul conform instrucțiunilor de mai jos și, dacă reconciliați, amestecați mierea sau trestia de zahăr până când băutura este încă caldă - se dizolvă mai bine.
  2. Adăugați frunze de mentă și lăsați să se răcească.
  3. Pregătiți o cană mare, umpleți-o cu cuburi de gheață, adăugați câteva linguri de suc de lămâie și adăugați bucăți de pere proaspete tăiate.

Bine ați venit în cană.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 100 °C Timp de pregătire 8-10 minute Cantitatea 1 linguriță la 2 - 2,5 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Peste ceaiul de fructe se adaugă apă clocotită de 100 °C, în proporție de 1,5 până la 2 lingurițe la 200-250 ml de apă.
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
  3. Timpul de infuzare este de 8-10 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Valoare nutrițională / infuzie de ceai de 100 ml
Valoarea energetică: 11 kJ / 3 kcal
Grăsimi: 0.5 g
din care saturați: 0.1 g
Carbohidrați: 0.6 g
din care zaharuri: 0.6 g
Proteină: 0.5 g
Sare: 0.01 g
Ajutați pe alții să aleagă:

12. 3.

Evaluare: excelent
Recomand pe deplin, are un gust proaspăt, o culoare frumoasă, este bun chiar și când este rece, bucăți mari de fructe, pur și simplu un ceai răcoritor, cu o aromă plăcută.

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


VIS DE COPIL NATURAL - ceai de fructe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

VIS DE COPIL NATURAL - ceai de fructe

Fără hibiscus și in calitate superioară! Acest ceai de fructe prețios este un vis nu numai pentru copii, dar și pentru părinții lor. Atât de multe lucruri sănătoase nu ati putea pune într-o gustare. Am făcut-o in locul dvs. și am amestecat ceaiul care poate scăpa copii de tusit, durere în gât și oboseală. Și ca bonus, le trece gustul de bomboane adus din greșeală de bunica. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
76,2 Lei /250 g 30,5 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 7. 2. 2023

UNICUL MANGO - ceai de fructe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

UNICUL MANGO - ceai de fructe

Ideal pentru vară, minunat pentru iarnă. În primăvară, ca și când l-ați găsi, încântător toamna. Ceaiul de fructe dulce poate fi consumat în 100 de moduri. Nu vă dezamăgește niciodată. Acesta este amestecat cu ingrediente alese cu grijă care nu au pierdut absolut nimic din gustul, aroma și calitățile lor. Invitați la unicul mango pe colegul de la lucru, pregatiti-l vecinului sau serviți-l cu prietenii. Succes garantat! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
62,8 Lei /250 g 25,1 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 7. 2. 2023

CANTECUL CARIBEAN - ceai de fructe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CANTECUL CARIBEAN - ceai de fructe

Ce este? Exotic parfumat, cald tropical și vesel sălbatic. Cântecul din Caraibe combină aromele mai multor fructe suculente. Convingeți-vă cum funcționează. Dacă poate cânta marea și vântul în coroanele palmierilor, de ce nu ar putea produce produce muzica si mango, papaya sau ananas. Sub capacul unui ceainic fluierând, crează un concert pe care îl veti gusta de două ori pe zi. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
61,4 Lei /250 g 24,6 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 7. 2. 2023

Ați vizualizat


SILVER NEEDLE - ceai alb
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

SILVER NEEDLE - ceai alb

Pachete mari:
Pachete mici:
251,2 Lei /250 g 100,5 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 7. 2. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »