075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

ICE TEA PARĂ DE GHEATĂ - CEAI DE FRUCTE

Cod: 867
Evaluare: excelent, 1 recenzie

Dacă vara este sinonim cu odihna, apa, cărțile bune și sportul, atunci ar trebui să adăugați la ea mirosul de pere coapte și vanilie. Desigur, cu gheață și fructe proaspete. Exact acest lucru poate fi ceaiul vostru cu gheață, un hit în acest sezon. Pregătiți-va cel mai mare ceainic pe care-l găsiți acasă.Vor consuma chiar și copii!

Pachete mari:
Pachete mici:
75,9 Lei /250 g 30,4 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 29. 9. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
UE
Gust
Gust:
Pere, Vanilka
Pentru copii
Pentru copii:
de la 2 ani

Compoziție

Bucăți de măr 81%, Bucăți de pară 10%, Aromă naturală, Petale de trandafir, Bucăți de vanilie

Infuzia și gustul ceaiului

Ceaiul de culoare galben închis, atrage atenția deja de la infuzarea cu apă fierbinte. Mirosul acela... Are o aromă dulce de pără și vanilie și un gust la fel de bun. Aciditatea decentă și răcoritoare o asigură merele, altfel este o compoziție dulce mieroasă, de fructe proaspete cu un strop din cel mai popular condiment.

Originea ceaiului

Au fost suficiente numai patru ingrediente pentru a crea amestecul pentru unul dintre cele mai perfecte ice teauri. Toate le-am adus de la un furnizor din UE, a cărui producție provine din agricultura organică. Periodic se certifică cu teste pentru prezența metalelor grele și a altor substanțe nocive sănătății. Nici unul dintre ingredientele din acest ceai nu conține deci compuși periculoși, care ar putea afecta sănătatea consumatorului. Este necesar să prezentăm părul locuitorilor Europei centrale? După părerea noastră, pomul frumos din familia Rosaceae este cunoscut de toată lumea. Pe scurt, amintim cel puțin, că primele mențiuni despre peri apar în scrierile grecilor și romanilor.

Și există chiar dovezi ale utilizării lor sub formă de alimente în vremuri preistorice, în așezămintele din jurul lacului Zurich. Romanii au fost cei care au cultivat primii părul. Fructele le consumau crude sau fierte, la fel ca merele. Părul apare și în mitologia greacă - pe Tantal, fiul lui Zeus, trimis în lumea subpământeană pentru comportamentului neadecvat cu oamenii, părul l-a „instruit corespunzător“. Când Tantalus, șezând sub păr plin de pocăință și făcândui-se foame a întins mâinile după fructele sale, ramurile s-au ridicatt în sus și nu l-au lăsat să smulgă nici măcar o pară dulce. Perii, care preferă climatul rece și temperat au fost extinse de la Marea Caspică până la Atlantic.

În China sunt cultivați timp de aproximativ 3000 de ani. Același număr îl putem atribuii și numărului de soiuri - astăzi cunoaștem aproximativ 3000 de varietăți de peri cultivați în aproape întreaga lume. Cuvântul englez pară - pear este probabil derivat din latinescul Pira, care înseamnă fructe, sau din verbul pra, adică a rodi. Toate fructele din acest ceai sunt conservate prin liofilizare, adică uscate prin înghețare. Tehnologia specială de procesare a alimentelor nu le sărăcește de vitaminele valoroase și în plus le păstrează culoarea, gustul și aroma. Ceaiul de fructe Para înghețată este echilibrat prin adăugarea câtorva picături de aromă naturală. Datorită ei își păstrează mirosul natural săptămâni întregi.

Pregătirea ceaiului cu gheață din fructe:

  1. Pregătiți ceaiul conform instrucțiunilor de mai jos și, dacă reconciliați, amestecați mierea sau trestia de zahăr până când băutura este încă caldă - se dizolvă mai bine.
  2. Adăugați frunze de mentă și lăsați să se răcească.
  3. Pregătiți o cană mare, umpleți-o cu cuburi de gheață, adăugați câteva linguri de suc de lămâie și adăugați bucăți de pere proaspete tăiate.

Bine ați venit în cană. 

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 100 °C Timp de pregătire 8-10 minute Cantitatea 1,5 - 2 lingurițe la 2-2,5 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. La Ceaiul perele înghețate adăugați apă clocotită în proporție de 1,5-2 lingurițe de ceai la 200-250 de ml de apă.
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
  3. Lăsați la infuzat 8-10 minute, apoi strecurați.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Valoare nutrițională / infuzie de ceai de 100 ml
Valoarea energetică: 10 kJ / 2 kcal
Grăsimi: 0.5 g
din care saturați: 0.1 g
Carbohidrați: 0.6 g
din care zaharuri: 0.6 g
Proteină: 0.5 g
Sare: 0.01 g
Ajutați pe alții să aleagă:

16. 2.

Evaluare: excelent
Acest ceai este delicios dulce și acru, pur si simplu delicios, recomand. Până acum o beau cald, dar cred că si chiar în vara caldă va fi o răcoritoare grozavă pe cuburi de gheață.

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


15% JOS
VIS DE COPIL NATURAL - ceai de fructe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

VIS DE COPIL NATURAL - ceai de fructe

Fără hibiscus și in calitate superioară! Acest ceai de fructe prețios este un vis nu numai pentru copii, dar și pentru părinții lor. Atât de multe lucruri sănătoase nu ati putea pune într-o gustare. Am făcut-o in locul dvs. și am amestecat ceaiul care poate scăpa copii de tusit, durere în gât și oboseală. Și ca bonus, le trece gustul de bomboane adus din greșeală de bunica. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
76,8 Lei /250 g 65,3 Lei /250 g 26,1 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 29. 9. 2023

UNICUL MANGO - ceai de fructe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

UNICUL MANGO - ceai de fructe

Ideal pentru vară, minunat pentru iarnă. Potrivit primăvara, încântător toamna. Ceaiul de fructe dulce poate fi consumat în 100 de moduri. Nu va dezamăgi niciodată. Ceaiul este amestecat din ingrediente alese cu grijă care nu au pierdut absolut nimic din gustul, aroma și proprietățile lor. Invitați la ceaiul Unicul mango pe colegul de la lucru, pregătiți-l vecinului sau serviți-l cu prietenii. Succesul e garantat! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
63,3 Lei /250 g 25,3 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 29. 9. 2023

15% JOS
CANTECUL CARIBEAN - ceai de fructe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CANTECUL CARIBEAN - ceai de fructe

Ce este? Exotic parfumat, cald tropical și vesel sălbatic. Cântecul din Caraibe combină aromele mai multor fructe suculente. Convingeți-vă cum funcționează. Dacă poate cânta marea și vântul în coroanele palmierilor, de ce nu ar putea produce produce muzica si mango, papaya sau ananas. Sub capacul unui ceainic fluierând, crează un concert pe care îl veti gusta de două ori pe zi. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
61,9 Lei /250 g 52,7 Lei /250 g 21,1 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 29. 9. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »